Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 10. péntek

Ausztrália

Hazaengedték az ausztrál karanténból a McLaren tagjait

Nagy ijedséget okozott a szezonnyitó hétvégéjén, de jól végződött a McLaren kálváriája. A 14 napra elszigetelt csapattagok nem kapták el a koronavírust, a héten el fogják hagyni Ausztráliát.

részletek

Nincs több koronavírusos az Ausztráliában ragadt McLaren-csapattagok között

Az istálló 16 tagja nem utazhatott haza Melbourne-ből, karanténba kellett vonulniuk. Jó hír, hogy a fertőzött csapattag már tünetmentes, a további hét teszt pedig negatív eredményt hozott.

részletek

Marko: Mások is versenyeztek volna rajtunk kívül, de meg volt kötve a kezük

Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója szerint nem ők lettek volna az egyetlenek, akik versenyeztek volna Ausztráliában, csak olyan nyomást gyakorolt a Ferrari és a Mercedes a klienscsapataira, hogy azok nem kaptak volna motort, ha igennel szavaznak.

részletek

Több F1-es csapattagnál merült fel a koronavírus gyanúja

Két olyan csapat van, amelyiknek valamelyik tagja vagy tagjai önkéntes karanténba vonult(ak) Melbourne-ben addig, amíg kiderül a tesztek alapján, koronavírussal fertőzöttek-e.

részletek

Lehullt a lepel, íme a Renault végleges festése

A tesztelésen még egy teljesen fekete versenyautóval vett részt a francia gyári istálló, Melbourne-ben azonban a Renault megmutatta 2020-as rakétájának végleges színét. Nincs nagy változás.

részletek

Magnussen nem igazán szereti az ausztrál pályát

Hiába futotta itt karrierje talán legszebb versenyét rögtön bemutatkozásakor, Kevin Magnussen alapvetően nem szereti az ausztrál pályát, az ugyanis nem igazán fekszik az ő vezetési stílusának.

részletek

Terhes Ricciardónak az ausztrál média túlzott érdeklődése

Daniel Ricciardo úgy érzi, túlhasználnák őt a túl sok szerepléssel a hazájában rendezett szezonnyitón, így ott kurtítja meg ezeket a megjelenéseket, ahol csak tudja, hogy a saját teljesítményére tudjon koncentrálni.

részletek

Hamilton félmillió dollárt adományoz az ausztráliai tűzvész gondjainak enyhítésére

Megszokhattuk már Lewis Hamiltontól, hogy nemcsak remek pilóta, de érző szívű ember is. Mélyen érinti az ausztrál katasztrófa és elhatározta, nem csak szavakban segít a bajba jutottakon.

részletek

Hatással lehet a tűzvész az Ausztrál Nagydíjra?

Az Ausztráliában pusztító tűzvész nem fogható egyetlen természeti katasztrófához sem, mely az elmúlt években történt, de vajon lesz-e ennek hatása az F1-es szezonnyitóra? A nagydíj elnöke válaszolt.

részletek

Ricciardo adományt gyűjt az ausztráliai tűzvész károsultjainak

Daniel Ricciardo hamarosan árverésre bocsátja versenyzői ovarallját, a befolyt összegből pedig az ausztráliai erdőtüzek áldozatain és a hozzátartozókon szeretne segíteni. Mindenkit adományozásra biztat.

részletek

Ezt a tömegbalesetet elsőre nem fogod érteni

Még karácsony előtt rögzített egy különös balesetet egy autós. A piros jármű sofőrje alighanem elaludt a volán mögött, vagy rosszul lett, ami után elképesztő láncreakciót indított be.

részletek

Agresszívabban fejlesztene idén a Haas

A kimondott-kimondatlan B-liga küzdelmeiben Ausztráliában a Haas bizonyult a legjobbnak a három nagy, vagyis a Mercedes, a Ferrari és a Red Bull mögött, az amerikaiak pedig szeretnék is megtartani ezt a pozíciót hosszabb távon.

részletek
Olvastad már?