Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. november 26. szombat

AleixEspargaro

Quartararo nem hivatalos rekorddal zárta a tesztet

A vb-éllovas futotta a legjobb időt szerdán Misanóban, ráadásul a 2023-as prototípus Yamaha előrelépésnek tűnik végsebesség terén. Marc Marquez már a top 10-ben, Aleix Espargaro az ujját törte.

részletek

Quartararo oroszlánként küzdött a Ducatikkal

Bagnaia idei legkeményebb győzelmének nevezte a spielbergit, Quartararo végig időmérős üzemmódban ment, Espargarónak a rajtprobléma nélkül sem volt tempója – így értékeltek az Osztrák GP főszereplői.

részletek

Ducati-henger: Bastianini először a pole-ban

Szombaton is folytatódott a bolognai márka uralma a Red Bull Ringen, ahol a háromszoros nagydíjgyőztes a gyári márkatársakat megelőzve nyerte az időmérőt. Quartararo ötödik, Espargaro kilencedik.

részletek

Quartararo hibázott, Espargaro semmit sem ért

Bagnaia Rossinak és Stonernek mondott hálát, Quartararo a kevesebbet jelentő büntetés ellenére is csalódott, Espargaro szerint a fájdalom nem kifogás – így értékelték a Brit GP-t a vb-aspiránsok.

részletek

Quartararo-vezetéssel tért vissza nyári szünetéről a MotoGP

A vb-éllovas érte el a legjobb köridőt a Brit GP pénteki edzésein, de erősen kezdtek a Suzukik és az Apriliák is Silverstone-ban – Bagnaia ellenben egyelőre nincs Q2-t érő pozícióban.

részletek

Kimeríti a vb-harc Espargarót

Karrierje során először van harcban a végső sikerért Aleix Espargaro, aki nem is tagadja, hogy mindez rendkívül kifárasztotta. Viszont elérte azt a célt, amit a nyári szünetre tűzött ki magának.

részletek

Espargaro elmondta, mit nézett be az utolsó körben

Túl korai ünnepléssel dobta el magától a Katalán GP második helyét az Aprilia spanyolja, aki bocsánatot kért csapatától. Szerinte Quartararo nem gyorsabb, hanem okosabb volt nála vasárnap.

részletek

Eldőlt: Espargaro és Vinales is marad az Apriliánál

Az Olasz Nagydíj előtti csütörtökön rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be a noalei gyártó, hogy mindkét spanyol versenyzőjével szerződést hosszabbított a MotoGP-ben.

részletek

Espargaro: Valós az Aprilia vb-esélye

A Jerezben is dobogóra álló spanyol szerint ugyan egy kis tempó még hiányzik, de kiegyensúlyozottsággal valóban harcolhatnak idén a végső sikerért. Nem aggódik a kedvezmények elvesztése miatt sem.

részletek

Bagnaia körrekorddal a pole-ban Quartararo előtt

A ducatis és a yamahás harcát hozta a Spanyol GP időmérője, a hajrában viszont a vállfájdalmakkal küzdő olasz lelépte riválisát és a többieket. Egy Aprilia még az első sorban a jerezi rajtrácson.

részletek

Espargaro: Karrierem legjobb motorján ülök

Pályafutása első győzelmét aratta az Argentin GP-n, amely egyúttal az Aprilia első GP-s sikere is, ráadásul a vb-tabellán is az élre állt, a spanyol mégsem érzi úgy, hogy megváltozott volna az élete.

részletek

Espargaro győzelemre vezette az Apriliát

Történelmi eredményt ért el a pole-t diadalra váltó spanyol, aki saját maga és a noalei márka első MotoGP-s sikerét érte el Termasban. A sokáig vezető Martin lett a második, a suzukis Rins a harmadik.

részletek