Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 25. kedd

Aitken

Olasz és hazai győzelem, Mick Schumacher a 6.

A szombati főfutamot Luca Ghiotto, a vasárnapi sprintversenyt pedig egy kései előzéssel Jack Aitkent nyerte Silverstone-ban, míg Michael Schumacher fia három ponttal távozhat a brit helyszínről.

részletek

F2: Latifi-diadal és safety car-uralom Bakuban

A biztonsági autó kis híján több időt töltött a pályán a Formula-2 sprintfutamán, ahol a mezőny végül a kiírt körszámot sem tudta lefutni az időkeret lejárta miatt.

részletek

F2-es káosz Bakuban, Schumacher eldobta

A biztonsági autót háromszor küldték be, ütközés volt a rajtnál és újraindításnál, Jack Aitken pedig a nyolcadik helyről szerzett győzelmet a betétfutamon.

részletek

F2: Brit-koreai nyert a brit-thaiföldi előtt

Az új Formula-2-es autók nehéz elindításának problémáját jól tükrözi, hogy Jack Aitken a szezon eddigi hat futamából háromszor is a rajtrácson ragadt. Most nem tette, ehelyett domináns győzelmet aratott.

részletek

Lelkes fiatallal tesztelt a Renault

Jack Aitken élete első F1-es autóját próbálhatta ki a héten Jerezben, ami annyira fellelkesítette, hogy máris a következő alkalomra vágyik. Azt azonban tudja, ez nagyrészt rajta fog múlni.

részletek

Ők lesznek a Renault új juniorpilótái

F1-es csapatának újjáélesztésével egy időben a Renault négy, alsóbb szériákban pallérozódó fiatal versenyzőt igazolt le az a korábban több sikeres pilótát is kitermelő juniorprogramjába.

részletek
Olvastad már?