Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 20. csütörtök

Abiteboul

Hülkenberg csapatutasítás miatt mérges

Mindenki a látványos, Hamilton-Vettel csatáról és a kétes megítélésű büntetésről beszél a Kanadai Nagydíj után, pedig a Renault-nál is zajlik az élet, Hülkenberget visszafogta a csapat a futam végén.

részletek

A nehéz autók is ártanak az F1 megítélésének?

A Renault-főnök Cyril Abiteboul nagy ellenzője a 2014 óta rendszeres minimumtömeg-emelésnek: szerinte a nézői látvány is sokat romlik a jelenlegi súlyos gépek miatt.

részletek

Ricciardo: Most tényleg jobb lesz a Renault

Az ausztrál pilóta elárulta, nem volt alaptalan a csapat azon ígérete, amely szerint a Francia Nagydíjra jelentős gyorsulásra számíthatunk tőlük. Annak ellenére sem, hogy ezt korábban már hallottuk.

részletek

A Renault két héten belül óriási előrelépésre számít

Komoly csalódás eddig a Renault szereplése, pedig az év elején azt ígérték, jelentősen közelebb kerülnek a három nagyhoz. A Francia Nagydíjon bevetendő frissítési csomagtól valóban ezt várják.

részletek

„Időmérős motort” tervezne a Renault

Bő három évtizeddel ezelőtt teljesen megszokottak voltak a külön időmérőn használt, bivalyerős motorok az F1-ben - a Renault szerint eljött az ideje, hogy a csapat nagyobb hangsúlyt fektessen az egykörös tempóra.

részletek

Csapatvezetők a hibrid erőforrások ellen

Egyszerű, magas fordulatszámú szívó motorokat vagy összetett hibrid rendszerrel szerelt erőforrásokat használjon az F1 2020 után? Egyáltalán muszáj ezek közül választani, vagy van harmadik út is? Szakemberek taglalják, mit hozhat a jövő.

részletek

A hibák miatt letekerték a Renault-motorokat

Az évad elején tapasztalt meghibásodások miatt a Renault-motorokat csökkentett üzemmódban használták hetek óta. Mostantól azt ígérik, a Mercedes és a Ferrari szintjén lesznek az erőforrások.

részletek

Renault: Nem ígértük, hogy a legjobb hárommal versenyzünk

2019-ben eddig óriási betli, amit a Renault gyári istállója produkál, pedig a téli szünetben úgy vélték, idén már a három topcsapatra is veszélyesek lesznek. A csapatfőnök szerint ilyet nem mondtak.

részletek

Renault: Nem fogalmaztunk meg túlzó célokat!

Ahogy haladunk előre a 2019-es szezonba, a Renault még mindig nem érzi úgy, hogy túl optimista célokat tűzött volna ki magának az idényre, és továbbra is az eredetileg felállított lécet szeretné átugrani.

részletek

A Renault-főnök elismerte, hogy gyengék

2019-ben eddig maradéktalanul csak a Mercedes lehet elégedett. A Red Bull-Honda ugyan egészen jól teljesít, a Ferrari és a Renault azonban eddig óriási betli. A franciák elismerik, sehol nincsenek.

részletek

Renault: Később kifizetődik a mostani szenvedés

A francia gyártó nem aggódja túl az év elején tapasztalt rengeteg motorhibát. A csapatvezető biztos abban, rövid távon ugyan hátrány, de hosszabb távon nagy javulást jelent az új erőforrás.

részletek

Renault: Miattunk tart ott a Red Bull, ahol

Cyril Abiteboul továbbra sem tudja elengedni a Red Bull-lal kapcsolatos sérelmeit és kijelentette, hogy az energiaitalosok csak a Renault miatt lehettek ennyire sikeresek.

részletek
Olvastad már?