Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 26. csütörtök

Abiteboul

Renault-főnök: Oconnak nem kell szégyenkeznie

A néhány éve még egyik legnagyobb tehetségként kezelt francia Ricciardo árnyékában van a Renault-nál. Cyril Abiteboul szerint a műszaki hibák felnagyítják a különbséget, Oconnak nem kell szégyellnie idei teljesítményét.

részletek

Alonso otthonról is besegít a Renault-nak

Fernando Alonso csillogó szemmel beszélt a Renault-ról az első, Barcelonában tartott menetpróba után. A spanyol elárulta azt is, hogy a háttérben az otthona mélyéről, valós időben dolgozik együtt a francia csapattal.

részletek

Alonso: Mindenünk megvan a sikerhez

Ígéretes autó, tehetséges szakemberek, nagyszerű csapat – az F1-be visszatérő Fernando Alonso szerint a Renault egy sikeres projekt minden összetevőjével rendelkezik, így hamar jöhet az áttörés.

részletek

Több esélyt ad Hülkenberg a Red Bullra, mint a Haasra – de ez is nagyon csekély

Nem számít arra a 2020-as szezon sztárbeugrója, hogy a Red Bulltól fogják megkeresni, a Haast viszont végképp nem érzi reálisnak. Több csapatvezető örülne visszatérésének, csak éppen autót nem tudnak adni neki.

részletek

Titokban tesztelget Alonso, a cápa?

Teljes az öröm a Renault-táborban Daniel Ricciardo 3. helyezése után, de mint Cyril Abiteboul csapatfőnök a formula.hu-nak elárulta: az eredmény tűzbe hozta Fernando Alonsót is. A spanyol állítólag túl van egy titkos bevetésen, de a szakvezető – természetesen – ködösít.

részletek

Ricciardo: Mintha először állnék a dobogón

Daniel Ricciardo a 2018-as monacói győzelme óta először állhatott fel a dobogóra, miután az Eifel Nagydíjon a harmadik helyen ért célba a Renault-val. Már tudja, mi lesz a csapatfőnöke "jutalma".

részletek

Csak az új motorok menthetik meg az F1-et?

A Honda kiszállása ébresztőt fújt az F1 számára, aminek el kell ismernie: a jelenlegi motorformula bizonyos szempontból kudarc. A Renault csapatfőnöke megkongatta a vészharangot.

részletek

Renault: Alonsóval nem lehet több kifogásunk

A következő szezontól magasabbra kerül a léc a francia F1-es istálló számára, hiszen Fernando Alonso nagy reményekkel, és még nagyobb elvárásokkal érkezik az alakulathoz.

részletek

Az újoncok tesztjén akarják bevetni Alonsót

Már év vége előtt kipróbálná a Renault-t a visszatérő bajnok, amire az egynapos Abu Dhabi teszten van lehetőség. Ezt azonban fiatal pilótáknak jelölték ki, így külön engedélyre lenne szükség.

részletek

Átnevezhetik a Renault F1-es csapatát

A monzai paddockban terjedő pusmorgás szerint akár a hétvégén bejelenthetik az istálló átnevezését Alpine Renault vagy Alpine névre. A Renault Csoport tulajdonában álló márka új vezetője Cyril Abiteboul.

részletek

Ricciardo: Cyril aggódhat a fogadásunk miatt!

Az F1-es Belga Nagydíjat a negyedik helyen záró ausztrál szerint a Renault csapatfőnöke „ideges lehet” a dobogós fogadásukat illetően – főleg úgy, hogy Monzában akár még erősebbek lehetnek.

részletek

Ricciardo: Ezt holnap is meg kell ismételnünk

Nem lepődött meg, hogy a mezőny elejében végzett az F1-es Belga Nagydíj pénteki napján, de csapatfőnökével együtt figyelmeztet: nem az első nap számít. Az is kiderült, sérült-e az ausztrál motorja.

részletek
Olvastad már?