Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 5. péntek

Abiteboul

Később dönt Ricciardo utódjáról a Renault

Nem akarnak elkapkodni semmit a franciák: Cyril Abiteboul csapatfőnök már azon is meglepődött, hogy a Ferrari és a McLaren ennyire gyorsan lépett. Csalódott az ausztrál távozása miatt.

részletek

Racionális pilótafizetéseket akar a Renault

A versenyzők bérét is a költségplafonba foglalná a Renault, de ennek megvalósítása akadályokba ütközik, biztosan szükség lesz kivételekre. Cyril Abiteboul úgy gondolja, ha alkalmazottakat kell elküldeni a limit miatt, akkor a sokmilliós fizetések csökkentése is indokolt.

részletek

Több van még a Renault–Ricciardo párosban

Cyril Abiteboul csapatvezető szerint mindkét fél úgy érzi, hogy jobb eredményeket tudnának szállítani, mint 2019-ben, éppen ezért az ausztrál 2021-ben is az ő színeiket fogja erősíteni.

részletek

Ricciardo is belement a fizetéscsökkentésbe

Ezt renault-s főnöke, Cyril Abiteboul erősítette meg, aki arról is beszélt, hogy még nem kezdték meg a tárgyalásokat a hosszabbításról, de lehet, hogy verseny nélkül kell majd dönteniük.

részletek

Abiteboul: A Racing Point arra büszke, hogy másolt

A Renault csapatvezetője szerint ő még olyat nem látott eddig az F1-ben, hogy egy istálló ennyire büszke legyen arra, hogy le tudott valamit másolni, de az őszinteség mindenképpen dicséretes.

részletek

Vettel neve felmerült a Renault-nál

A franciák csapatvezetője beszélt a négyszeres világbajnok esetleges leigazolásáról, de arra is kitért, mennyire fontos számukra a jelenlegi vezérpilóta, Daniel Ricciardo.

részletek

Renault: Új szponzor, nagyobb esély a maradásra?

Cyril Abiteboul arra még nem tudott biztos választ adni, hogy aláírják-e a 2021-től életbe lépő új Concorde-egyezményt, azt viszont leszögezte, az új szponzorukkal sokkal jobban néznek ki a dolgaik, mint eddig.

részletek

A Haas idén már nem akarja elkövetni 2019-es hibáit

Az ígéretes kezdés után a Haas 2019-es szezonjában nagyon mélyre került. Günther Steiner szerint sikerült egyenesbe hozni az istálló dolgait, és nem fogják elkövetni ugyanazokat a hibákat.

részletek

Az F1 nem kerülheti el a koronavírust?

Cyril Abiteboul is aggódik és szerinte az F1-ben egyszerűen nem lehet elkerülni a fertőzést - nincsenek túl pozitív gondolatai a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjat megelőzően.

részletek

Marko szerint az FIA olyan korrupt, mint a FIFA

Tovább dühöng a Ferrarival kötött paktum miatt a Red Bull Formula-1-es csapatának tanácsadója. Jean Todt bármilyen más szervezetnél belebukna az ügybe, mondta egy interjúban.

részletek

Úgy tűnik, a Renault marad a Formula-1-ben

Az egyre csak emelkedő költségek és az utóbbi évek sorozatos csalódása miatt felmerült a francia gyártó év végi távozása a száguldó cirkuszból. A csapatfőnök azonban nem így gondolja.

részletek

Megmagyarázta furcsa bemutatóját a Renault

Hogyan lehet autót bemutatni autó nélkül? A logika szerint sehogy, a Renault még is ezt tette, majd Cyril Abiteboul csapatfőnök el is mondta, hogy miért látták ezt a legjobb megoldásnak.

részletek
Olvastad már?