Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. november 15. péntek

Abiteboul

Renault: Számunkra nagy esélyt kínál 2021

Hosszú várakozás után végre nyilvánosságra hozták a 2021-es szabályokat, illetve elmagyarázták a költségsapka működési elvét is. A renault-soknak egyelőre elnyerte tetszését az „új Formula-1”.

részletek

Renault: A saját magunk ellenségei vagyunk

Cyril Abiteboul az F1-es istálló idei eredményeiről és jövőjéről beszélt, így arról is szó esett, a döntéshozók és a dolgozók saját maguk alatt vágják a fát, ezért nem haladnak egyről a kettőre.

részletek

A Renault hosszú évek óta szabálytalan autóval versenyzett?

A francia gyári istálló főnöke rámutatott, hogy már a korábbi években is ezt a fékrendszert használták, mégsem kifogásolta senki. A Renault már huzamos ideje szabálytalan autóval versenyez?

részletek

Renault: Ez az eddigi legnehezebb év

Megtorpant a francia gyári istálló elmúlt években látott fejlődése, a csapatfőnök szerint viszont túlzóak voltak az elvárások is. A Renault nem akar új szövetségest, úgyse lenne rá komoly esélye.

részletek

Abiteboul: Ezért nem ment Hülkenberg a Haashoz

Jelenlegi csapatfőnöke tudja, miért nem írt alá a Haashoz a 2020-ra még mindig ülés nélkül maradó Nico Hülkenberg. Szerinte a karrierje zenitjén már túl van a német, így nem menne el akárhová.

részletek

Hihetetlen, de már a 2024 utáni motorokról vitatkoznak a csapatok

A világ változik, ezzel együtt a Formula-1 is. Bár még a 2021-es szabályok sem véglegesek, a vezetők már a négy évvel későbbi motorformuláról vitatkoznak. A Renault és a Mercedes külön állásponton.

részletek

Renault: Jobb is lesz a McLaren nélkül

Bő egy éve még rendkívüli módon sajnálta a francia gyártó, hogy elveszíti a Red Bull partnerségét, most már az a vélemény, hogy a McLaren távozása sem lesz gond, inkább egyszerűsödnek a dolgok.

részletek

Abiteboul: Lesz elég dolgunk Ocon és Ricciardo kezelésével

Cyril Abiteboul, a Renault csapatfőnöke tudja, észnél kell lennie, mikor megérkezik Daniel Ricciardo mellé 2020-ra a csapat új versenyzője, Esteban Ocon, és erős kézzel kell majd irányítania a csapatot.

részletek

Renault: Ez egyelőre még nagyon kevés

Monza után úgy tűnt, a Renault elkaphatja a McLarent a negyedik helyért vívott harcban, de most ismét alaposan lemaradt. A francia gyári istállónál érzik, ennél jóval többet kell nyújtaniuk.

részletek

Abiteboul: Nincs még vége a szezonunknak, egyre jobb az autónk!

Nico Hülkenberg nagy felzárkózást mutatva mentett meg magának néhány pontot, és a rajtrács végéről kezdő Daniel Ricciardónak is lehetett volna esélye, ő azonban szerencsétlenebb volt a Szingapúri Nagydíjon.

részletek

Renault: Jobbak vagyunk, mint a McLaren

A 2019-es évad zömében a McLarenek sokkal előrébb jártak, mint az azonos motorral futó gyári Renault-k. A franciák főnöke azonban egyértelműen kijelentette, hogy jobbak, mint a rivális csapat.

részletek

Abiteboul: A Renault motorja jó, az autó, ami gyengébb

Cyril Abiteboul csapatfőnök szerint az Monzában látszott a legjobban, hogy a Renault erőforrásával különösebb baj nincs: az autó gyengeségei azok, amik gyakran meggátolják őket a jó eredmények elérésében.

részletek
Olvastad már?