Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 22. vasárnap

Abiteboul

Abiteboul: A Renault motorja jó, az autó, ami gyengébb

Cyril Abiteboul csapatfőnök szerint az Monzában látszott a legjobban, hogy a Renault erőforrásával különösebb baj nincs: az autó gyengeségei azok, amik gyakran meggátolják őket a jó eredmények elérésében.

részletek

A Renault Ricciardót is lecserélheti 2021-re

A francia gyári istálló már megvált egyik rutinos pilótájától, Nico Hülkenbergtől és a csapatfőnök elmondása alapján egyáltalán nem garantált Daniel Ricciardo helye sem a jövő év után.

részletek

A Renault már jó ideje átlépte az 1000 lóerőt

Monzában végképp bizonyított a Renault-erőforrás, a korábbi években csak szenvedő egység az egyik legerősebb volt a mezőnyben. A csapatfőnök szerint nem vicc az ezer lóerő, már rég elérték.

részletek

Renault: Egyértelműen bizonyított a korábban sokat kritizált motor

Monzai teljesítményével végképp megmutatta a Renault, mennyire erős is az idei motorja. A futamon simán került a középmezőny élére a két pilóta, az erőforrás pedig kifejezetten remekelt.

részletek

Prost: Mindig a fiatalokkal történik…

A Belga Nagydíj pilótaparádéja előtt beszélt először Anthoine Hubert szombati tragikus balesetéről a korábbi négyszeres F1-es világbajnok, aki a Renault akadémiájáról ismerte a francia pilótát.

részletek

Abiteboul: Hülkenberg jobb volt, mint a Renault

Három éven át szolgálta a francia gyári istállót a tapasztalt német, év végén viszont mennie kell, hogy helyet adjon Esteban Oconnak. A Renault-főnök érzi, Hülkenberg jobb autót érdemelt volna.

részletek

A Renault már érti, miért hagyta el a Red Bull

Meglehetősen önkritikusan nyilatkozott a francia gyártó főnöke, utólag belátják, mikben hibáztak 2014-től kezdve. Ettől függetlenül úgy érzik, partnerük túl keményen bánt velük a médiában.

részletek

2021-től jöhet az erőforrások befagyasztása

Úgy tűnik, minden gyártó egyetért abban, hogy a 2021-es szabályváltozások keretében be kellene fagyasztani az erőforrások fejlesztését, ezzel rengeteg költséget megtakarítva. Ez a jó irány?

részletek

Renault: A pályákon változtassunk, ne a szabályokon

Cyril Abiteboul azt mondja, hogy ha a szabályrendszer folyamatos módosítgatása helyett a pályák vonalvezetésén próbálna javítani az F1, akkor sokkal jobb futamokat láthatnánk.

részletek

Újabb motorhibát produkált a Renault

A franciák egyetlen autója sem ért pontszerző helyre a Magyar Nagydíjon, így a csapat frusztráltan megy el a szünetre. Hülkenberg esélyesebb lett volna a top 10-re, de gond volt a motorjával.

részletek

A Renault megbízhatóbb és erősebb motorral támad

Kora ősszel jelentkezik a Renault a legújabb, C-specifikációjú erőforrásával, amely a teljesítmény és a megbízhatóság területén is jobb lesz elődjénél. Ez viszont büntetéseket hoz majd magával.

részletek

Igazgatói tisztségbe emelték Prostot a Renault-nál

Az eddigieknél formálisabb szerepet kapott a négyszeres világbajnok Alain Prost a francia istállónál: a Professzor az öttagú igazgatótanács egyik tagja lett, hogy ő is fentről segíthessen a csapatnak abban, hogy megszerezze a konstruktőri negyedik helyet.

részletek
Olvastad már?