Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 23. szerda

Abiteboul

Átnevezhetik a Renault F1-es csapatát

A monzai paddockban terjedő pusmorgás szerint akár a hétvégén bejelenthetik az istálló átnevezését Alpine Renault vagy Alpine névre. A Renault Csoport tulajdonában álló márka új vezetője Cyril Abiteboul.

részletek

Ricciardo: Cyril aggódhat a fogadásunk miatt!

Az F1-es Belga Nagydíjat a negyedik helyen záró ausztrál szerint a Renault csapatfőnöke „ideges lehet” a dobogós fogadásukat illetően – főleg úgy, hogy Monzában akár még erősebbek lehetnek.

részletek

Ricciardo: Ezt holnap is meg kell ismételnünk

Nem lepődött meg, hogy a mezőny elejében végzett az F1-es Belga Nagydíj pénteki napján, de csapatfőnökével együtt figyelmeztet: nem az első nap számít. Az is kiderült, sérült-e az ausztrál motorja.

részletek

Renault: Alonsót nem érdekli a jövő év

A francia gyári istálló főnöke elismerte, hogy kétszeres világbajnok visszatérőjük nem fogja széthajtani magát jövőre, a 2022-es évadtól viszont nagyon sokat várnak. Képes lehet a Renault felérni?

részletek

A Renault egy megújult Alonsóval számol

Cyril Abiteboul szerint a szünet alatt felfrissült a kétszeres világbajnok, úgyhogy ő egy megújult Fernando Alonsót vár a csapatba - őt magát inspirálja, hogy a nehéz embernek tartott spanyolt kezelje.

részletek

Renault: Alonso küldetése a 2022-es felkészülés

Cyril Abiteboul szerint a múltbéli sikerek, valamint a csapat és a pilóta közötti szoros kapocs magától értetődővé tették a spanyol leigazolását, akit a jövő projektjének alapjaként tekintenek.

részletek

A Renault-nál nem lesz motorfejlesztés

A francia gyártó főnöke elismerte, hogy a Hondával ellentétben a Renault semmilyen motorfejlesztést nem hajtott végre a kényszerszünetben, leginkább pénzügyi okokból. Valószínű, hogy idén már nem is fog.

részletek

Vettel és Bottas a Renault jelöltjei között

Két élmenőt is kiszúrt magának Daniel Ricciardo helyére a Renault. Az istálló 2021-re Esteban Ocon mellé keres egy olyan csapattársat, aki „kész elkötelezni magát” – fogalmazott a csapatfőnök.

részletek

Egy pozitív vírusteszt, és bukta a hétvégét a csapat?

Nyakunkon a szezonnyitó, de a Renault csapatfőnöke szerint még mindig nem teljesen világos, mit jelent majd egy-egy istálló számára, ha koronavírus-fertőzöttet találnak a személyzetének tagjai között.

részletek

Nem nyomja el Ricciardót a Renault

Bár logikusnak tűnhetne, hogy a csapattól biztosan távozó ausztrállal szemben Esteban Ocont favorizálják, Cyril Abiteboul csapatfőnök rámutatott, miért lenne ez teljesen értelmetlen.

részletek

Csak kis fejlesztésekkel készül a Ferrari – ellentétben a Red Bull-lal és a Mercedesszel

Inkább az autójuk megértésére koncentráltak a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet során. Ellenben a másik két nagycsapat egyaránt jelentős újításokkal megy Spielbergbe, s így tesz a Renault is.

részletek

Abiteboul: Idén már sehol nem lesznek nézők

A Renault F1-es vezére szerint egy teljes telet kell várni arra, mire lesz olyan promóter, aki bevállalja a nézőkkel teletömött lelátókat - ez ebben a szezonban már nem fog megtörténni.

részletek
Olvastad már?