Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 25. csütörtök

Abiteboul

Alpine: Ricciardo miatt erősebbé váltunk

A Renault-ból átalakuló csapat főnöke, Cyril Abiteboul úgy véli, a McLarenhez távozó pilótájuknak köszönhetően idén még versenyképesebbek lehetnek – ami épp az ausztrál új csapata ellen érhet aranyat.

részletek

A Renault erős fejlődése Ricciardónak köszönhető?

Fernando Alonso örülhet annak, amit idén láthatott a francia gyári istállótól, mivel az évek óta tartó vergődést végre egy fejlődési ív váltotta fel. A gárda Daniel Ricciardónak köszön mindent.

részletek

Renault: Pont az illegális autóval versenyző csapat szól be Alonso miatt?

A francia gyári istálló főnöke szerint vicces, hogy pont az a Racing Point kérdőjelezi meg Fernando Alonso részvételét a decemberi tesztelésen, amely csapat egész évben illegális autóval versenyez.

részletek

Renault: Most már vegyenek minket komolyan

Cyril Abiteboul szerint az utóbbi időben minden céljukat elérték, az elkötelezettségük világos és további lépések következnek - ideje, hogy komolyan vegyék őket, amikor ezekről beszélnek.

részletek

Renault-főnök: Oconnak nem kell szégyenkeznie

A néhány éve még egyik legnagyobb tehetségként kezelt francia Ricciardo árnyékában van a Renault-nál. Cyril Abiteboul szerint a műszaki hibák felnagyítják a különbséget, Oconnak nem kell szégyellnie idei teljesítményét.

részletek

Alonso otthonról is besegít a Renault-nak

Fernando Alonso csillogó szemmel beszélt a Renault-ról az első, Barcelonában tartott menetpróba után. A spanyol elárulta azt is, hogy a háttérben az otthona mélyéről, valós időben dolgozik együtt a francia csapattal.

részletek

Alonso: Mindenünk megvan a sikerhez

Ígéretes autó, tehetséges szakemberek, nagyszerű csapat – az F1-be visszatérő Fernando Alonso szerint a Renault egy sikeres projekt minden összetevőjével rendelkezik, így hamar jöhet az áttörés.

részletek

Több esélyt ad Hülkenberg a Red Bullra, mint a Haasra – de ez is nagyon csekély

Nem számít arra a 2020-as szezon sztárbeugrója, hogy a Red Bulltól fogják megkeresni, a Haast viszont végképp nem érzi reálisnak. Több csapatvezető örülne visszatérésének, csak éppen autót nem tudnak adni neki.

részletek

Titokban tesztelget Alonso, a cápa?

Teljes az öröm a Renault-táborban Daniel Ricciardo 3. helyezése után, de mint Cyril Abiteboul csapatfőnök a formula.hu-nak elárulta: az eredmény tűzbe hozta Fernando Alonsót is. A spanyol állítólag túl van egy titkos bevetésen, de a szakvezető – természetesen – ködösít.

részletek

Ricciardo: Mintha először állnék a dobogón

Daniel Ricciardo a 2018-as monacói győzelme óta először állhatott fel a dobogóra, miután az Eifel Nagydíjon a harmadik helyen ért célba a Renault-val. Már tudja, mi lesz a csapatfőnöke "jutalma".

részletek

Csak az új motorok menthetik meg az F1-et?

A Honda kiszállása ébresztőt fújt az F1 számára, aminek el kell ismernie: a jelenlegi motorformula bizonyos szempontból kudarc. A Renault csapatfőnöke megkongatta a vészharangot.

részletek

Renault: Alonsóval nem lehet több kifogásunk

A következő szezontól magasabbra kerül a léc a francia F1-es istálló számára, hiszen Fernando Alonso nagy reményekkel, és még nagyobb elvárásokkal érkezik az alakulathoz.

részletek
Olvastad már?