DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat

2023

Gasly aranyjegyeket osztott szét Miamiban

Különleges belépőkkel örvendeztette meg Floridában két helyi üzlet vezetőjét Pierre Gasly. Az Alpine csapatához igazoló francia egy promóció keretein belül ajándékozta meg őket az aranyszínű jegyekkel, amelyek az idei F1-es Miami Nagydíjra szólnak.

részletek

Mit jelentett be az FIA, és mit mutat ez az F1-re nézve?

Egy fontos pozíció az F1-től az FIA-hoz kerül, egy másikra viszont egy közösen elfogadott szakembert helyeznek. Hogyan alakulnak az erőviszonyok?

részletek

Verstappen: Aki nem áll készen, most menjen innen

A kétszeres világbajnok szerint, aki nincs felkészülve egy egész szezonon át tartó világbajnoki csatára, az jobb, ha most vissza is vonul az F1-től.

részletek

Jelentős F1-es változásokat jelentett be az FIA

Az FIA elnöke szerint sok időt és energiát fordítottak a helyes lépések megtételére, de most úgy érzi, hogy a lehető legjobb helyzetbe hozták magukat.

részletek

Eldőlt: nem pótolják az F1-es Kínai Nagydíjat

Se Sanghaj nem tér vissza mégis, se Portimao nem ugrik be: az F1 bejelentette, hogy a tervezett 24 helyett csak 23 fordulóból fog állni a 2023-as szezon.

részletek

Russell: Nincs ok, amiért ne szállhatnánk harcba a bajnoki címért

2023-ban a bajnoki címet célozza meg az F1 legújabb futamgyőztese, a Mercedes idény végi erős formája pedig tovább erősíti a brit csapatba vetett hitét.

részletek

Így kombinálja az IndyCart az F1-gyel 2023-ban Alex Palou

A Ganassi és a McLaren csapatokkal kettős szezonja lesz az amerikai széria 2021-es bajnokának. F1-es nagydíjakon csak szeptembert követően jelenik meg.

részletek

Minden, amit a MotoGP 2023-as szezonjáról tudni kell

Két új helyszín a naptárban, sprintversenyek, megcsappanó mezőnylétszám, szigorúbb műszaki előírások: összeszedtük a legfontosabb információkat a MotoGP idei évadjáról!

részletek

De Vries: Többször is azt gondoltam, hogy ez a hajó elúszott

Az elutasítások ellenére sem adta fel F1-es álmait Nyck de Vries, kitartásának eredménye pedig egy 2023-as versenyzői ülés lett az AlphaTauri gárdájánál.

részletek

Mennyit lassulnak idén az F1-es autók?

Az FIA szerint a fejlesztések akár el is fedhetik azt, amennyit az új szabály értelmében elveszítenek a csapatok. A probléma viszont megoldódik.

részletek

Mi változik 2023-ban az F1-ben?

Rekordhosszú naptár, még több sprint, három újonc és egy visszatérő pilóta, szigorodó műszaki és kísérleti sportszabályzat: összegyűjtöttük az újdonságokat.

részletek

Szűkebb Ferrari, könnyebb Red Bull – az első hírek a 2023-as F1-es autókról

Kiszivárogtak az első pletykák a tavalyi két fő vb-aspiráns idei gépeiről: a Ferrari megtartja az alapokat, a Red Bull pedig további fogyókúrába fogott.

részletek