DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat

2023

Mercedes: Lewis már hétszer bizonyította, hogy világbajnok alapanyag

James Allison, a csapat F1-es technika igazgatója biztos benne, hogy mindkét pilótájuk győzhetne, ha megfelelő technikát adnának alájuk.

részletek

Tizenöt év után szerzett első helyet Bodogán Ferenc

Megnyerte az ORC P13-as kategóriájának 2023-as értékelését a Bodogán, Sántha páros: a Lada VFTS-sel versenyző kettős végig stabilan hozta az eredményeket és megszerezte az ORC 2WD bajnoki címét, valamint az ORC abszolút negyedik helyét is.

részletek

Száguldás és cirkusz 2023: élet Ferrari-pilótaként

A Ferrari pilótájának lenni maga a megvalósult álom! – vallja Carlos Sainz abban az exkluzív előszóban, amelyet a magyar rajongók számára írt a Száguldás és cirkusz 2023 című F1-es évkönyvhöz.

részletek

„Azt gondoltam, nem lehetek ennyire rossz” – Perez

Őszintén beszélt az idei küszködéséről a Red Bull mexikói F1-es pilótája, aki szerint Katar után sikerült megfordítaniuk a szezonja menetét.

részletek

A fejlesztés, amitől feljavult Leclerc teljesítménye

Volt egy időszaka a 2023-as F1-es szezonnak, amikor Carlos Sainz jobbnak tűnt a Ferrarin belül, mint Charles Leclerc, de az év végére fordult a kocka.

részletek

Kinek van a legtöbb F1-es büntetőpontja 2023 után?

A 2023-as Formula-1-es szezont követően Sergio Perez áll a büntetőpontlista élén, de vajon ki van még veszélyben?

részletek

Ők voltak 2023 legjobb nem F1-es pilótái

Két IndyCar-pilóta, hat hypercaros menő és a ralivilágbajnokság két legjobbja – ők végeztek az első tíz helyen az év legjobb nem F1-es pilótáinak listáján.

részletek

Vincze Ferenc az Év Raliversenyzője

Európa-bajnoki és hazai eredmények, győzelmek, dobogók, részsikerek, év végi helyezések: hogyan áll össze a magyar rali 2023-as toplistája?

részletek

Leclerc: Hosszú út áll előttünk a Red Bullig

Bizakodó ugyan az F1-es idény utolsó szakaszában tapasztalt előrelépés kapcsán a monacói, de azt is tudja: versenytempóban még messze van a Ferrari.

részletek

Perez tudja: főleg az időmérőkön kell javulnia

A mexikói versenyző szerint a vasárnapi formája erős volt a 2023-as F1-es szezonban, ezért lett vb-ezüstérmes. Hálás a nehéz idényért, mert sokat tanult a Red Bullról.

részletek

„Rajtam múlik vagy az autón?” – Hamilton

A hétszeres F1-es világbajnok elismerte: olykor benne is megfogalmazódtak kételyek. De most már hiszi, hogy a Mercedes rátalált a helyes irányra.

részletek

„Nagy a potenciál” – így értékeli a Ferrari 2023-as évét Vasseur

Több mutatóban második, van, amiben csak nyolcadik, míg a tabellán harmadik lett a Scuderia 2023-ban: Fred Vasseur szerint hatékonyabbá kell válniuk.

részletek