DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek

2021-es szabályok

Jelentősen változtak a 2021-es szabályok

Az FIA hivatalosan közölte, hogy a csapatokkal egyeztetve módosítanak a tavaly októberben bemutatott 2021-es szabályzaton. Változik az első és a hátsó szárny is, valamint a kasztni sem marad ki.

részletek

Vettel: Látszani fog a pilóták véleménye a 2021-es autókon

Sebastian Vettel szerint rendkívül pozitív hatása lesz a 2021-es szabályokra, hogy a pilóták véleményét is meghallgatják, még mielőtt bármit is kőbe vésnének. Ő és Grosjean képviselték a versenyzőket.

részletek

Hamilton: A csapatoknak nem kéne beleszólni a szabályokba

A Mercedes ötszörös világbajnoka úgy érzi, a csapatoknak nem kellene, hogy beleszólása legyen a szabályok megalkotásába, mert mindegyik csak arra megy rá, hogy nekik jó legyen.

részletek

Még tovább csúszhat a 2021-es szabályok elfogadása

Sajtóhírek szerint az F1-es istállók Montrealban megállapodtak arról, hogy októberig még dolgoznak a technikai előírásokon – az viszont valószínű, hogy mindenképp jön a költséglimit.

részletek

Változásokat vár az F1-től Perez, különben önként kiszáll

Sergio Perez gyakorlatilag feltételhez kötötte közép-, illetve hosszútávú maradását az F1-ben: a mexikói szerint az érkező új szabályokkal mindenképp változnia kell annak, hogy a bajnokság jelenleg túlságosan autóközpontú.

részletek

Wolff: Mi benne vagyunk a költségvetési limitben

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff abban bízik, hogy produktív tárgyalásokat tudnak folytatni jövő héten Londonban, annak érdekében, hogy lefektessék a 2021-es szabályok alapjait.

részletek

Tervező: Alapjaiban változik meg az F1 2021-ben

A nyolcvanas évek óta nem ment át akkora változásokon az F1, mint amire 2021-ben készül – állítja a Force India technikai igazgatója, aki alig várja, hogy tiszta lapról kezdjék a tervezést.

részletek

Haas: 2021-ig semmi sem fog változni

Az amerikai csapat főnöke az F1 erőviszonyait tekintve elhanyagolható változásra számít az elkövetkezendő két szezonban, a 2021-es szabálymódosításokat azonban vízválasztónak tartja.

részletek

Csalódott a Ferrari az F1 terveit látva

Nem nyűgözték le a Ferrari mérnökeit a Liberty Media által ma nyilvánosságra hozott koncepciórajzok. A maranellóiak szerint az autók úgy fognak kinézni, mint a régi amerikai Champ Carok.

részletek

Részletek az F1 2021-es koncepciójáról

A pár nappal ezelőtti szivárogtatás után a Liberty Media ma hivatalosan is bemutatta a jövő F1-es autóinak látványterveit. Ross Brawn látványosabb küzdelmekre számít, mint korábban bármikor.

részletek

Wolff támogatja a motorbefagyasztás ötletét

Három év múlva új éra köszönt be az F1 világában, ami óriási pénzösszegeket emészt fel a csapatok részéről, ezért a Renault mellett már a Mercedes is támogatja az addigi motorbefagyasztás ötletét.

részletek