Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. június 16. szerda

2009

Mostantól megszűnnek a kiskapuk, nem történhet meg újra a 2009-eshez hasonló kiugrás

Ross Brawn elárulta, innentől szinte kizárhatók az olyan meglepetések az F1-ben, mint amit például 2009-ben éppen saját csapatától láthattunk. Az FIA ugyanis azonnal bezárja a kiskapukat.

részletek

Mit mutattak meg az F1-es tesztek az elmúlt 10 évben? - 1. rész

Már csak néhány nap, és rajtol az idei F1-es szezon: a barcelonai tesztek alapján a Ferrari toronymagas esélyesnek tűnik, de mit mutattak meg az előző tíz év előszezoni gyakorlások az erőviszonyokról?

részletek

Massának nem hiányzik a Formula-1

Felipe Massa 2017 végén vonult vissza a száguldó cirkuszból, de egyáltalán nem hiányzik neki a közeg. Most a Formula-E-ben próbál szerencsét, de nem mondható egyelőre, hogy sikeres lenne.

részletek

10 éves kihívás: Mercedes - Red Bull 0:0

A közösségi oldalakon egyre csak terjed a legújabb őrület, az úgynevezett ’10 Years Challenge’, és mi is felültünk a vonatra. Trilógiánk utolsó részében a csapatok múltját idézzük fel.

részletek

10 éves kihívás: Milyen volt az F1 2009-ben?

A közösségi oldalakon egyre csak terjed a legújabb őrület, az úgynevezett ’10 Years Challenge’, most pedig mi is felülünk a vonatra. Sorozatunk első részében magát, az F1-et vesszük górcső alá.

részletek

Weber ellenezte Schumacher visszatérését

Michael Schumacherrel szinte összeforrt menedzsere, Willi Weber neve, aki majdnem teljes karrierjét egyengette. A német legenda barátja 2009 végén határozottan ellenezte az F1-be való visszatérést.

részletek

Vettel: 2009 fájdalmasabb volt

Sebastian Vettel nem először veszíti el a világbajnoki címért folyó csatát. Most került harmadszor ebbe a helyzetbe, és saját elmondása alapján 2009-et nehezebben tudta feldolgozni.

részletek

Majdnem szakács lett F1-es kirúgása után Grosjean

Miután 2009-es beugrását követően nem kapott ülést a Renault-tól, Romain Grosjean felkészült rá, hogy felhagyjon a versenyzéssel. Még egy szakácsiskolába is beadta jelentkezését.

részletek

Alonso: Ezért mondtam hatszor nemet a Red Bullra

Christian Hornerrel való szóváltása során a spanyol elejtette, az energiaitalos csapat nem kevesebbszer, mint hatszor akarta leigazolni az évek során. Most azt is elmondta, miért döntött minden alkalommal az istállóhoz csatlakozás ellen.

részletek

Schumacher majdnem a Ferrarival tért vissza

Michael Schumacher 2006-ban visszavonult a száguldó cirkuszból, majd néhány év múlva a Mercedesszel mégis visszatért. 2009-ben azonban kevés híján a Ferrari színeiben láthattuk viszont.

részletek

Ricciardo: A ronda autókat is megszoktuk

Daniel Ricciardo szerint a Halóhoz ugyanúgy hozzászoknak majd a rajongók, mint 2009-ben a csúnya versenyautókhoz. Az ausztrál úgy véli, ettől még a Formula-1 ugyanolyan kockázatos marad.

részletek

Alonso kis híján a Red Bullhoz szerződött

A Red Bull csapatfőnöke elismerte, hogy a 2009-es szezonban nagyon közel kerültek ahhoz, hogy leigazolják Fernando Alonsót, akivel már javarészt meg is állapodtak a közös jövőről.

részletek
Olvastad már?