Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 23. szombat

Óvás

Schumacher közelebb a bajnoki címhez

A napokban versenyt sem rendeztek az F2-ben, az éllovas pilóta viszont egy újabb lépéssel közelebb került az idei bajnokság megnyeréséhez, miután a riválisai visszavonták az ellene benyújtott óvást.

részletek

Schumacher elveszítheti szombati győzelmét

Négy rivális csapat is fellebbezést fontolgat Mick Schumacher Szocsiban aratott szombati futamgyőzelme miatt. Úgy gondolják, a bokszkiállás körül nem egészen volt minden rendben. Elveszhet az első hely.

részletek

Racing Point: Zavarba ejtő a büntetésünk

Otmar Szafnauer csapatvezető örül neki, hogy technikai szempontból legálisnak minősítették az RP20-ast, de így sem érti, hogy pontosan miért is kaptak pontlevonást és pénzbírságot.

részletek

Váratlan: Célt ért a Renault, pontlevonást kapott a Racing Point

Helyt adott a Racing Point autóinak szabályossága miatt három versenyen át óvást benyújtó Renault állításainak az FIA – a „rózsaszín Mercedesnek” gúnyolt csapat elveszített 15 konstruktőri pontot, és súlyos pénzbírságot is kapott.

részletek

Menetrendszerű óvás a Racing Point ellen

A Brit Nagydíj után a Renault harmadszor is megóvta a Racing Point eredményét – ezúttal csak Lance Strollét. Az ügyet várhatóan jövő héten tárgyalják.

részletek

Racing Point: Félreértésen alapul az óvás

Csalódottan vette tudomásul a Renault lépését a Stájer Nagydíj után a csapat, amely állítja: a szabályok szerint járt el, és az FIA-val is tisztázták már a 2020-as autójuk kialakításának alapjait.

részletek

Óvott a Renault, lefoglalták a Racing Point alkatrészeit

A versenyfelügyelők helyt adtak a Renault óvásának, és lefoglalták Perez és Stroll autójának első és hátsó fékhűtőjét, az összehasonlítás érdekében pedig a Mercedes 2019-es alkatrészeit is bekérték.

részletek
Olvastad már?