Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. november 26. szombat

Casio Edifice játék a Toro Rosso karórájáért

Emlékezetessé tesszük az idei Magyar Nagydíjat és kisorsolunk egy Casio Edifice Toro Rosso karórát, ráadásként pedig két F1-es belépőt is mellé teszünk

casio-ora-webre

Július 5-én utcára kerülő lapszámunkkal a magazin történetének egyik legértékesebb díját, egy Casio Edifice EQB-501TRC-t lehet megszerezni, azaz a márka egyik csúcsmodellje, a Toro Rosso F1-es csapat hivatalos karórája lesz a jutalma legújabb játékunk nyertesének, melyet a forgalmazó, a Fast Hungary Kft. ajánlott fel lapunk olvasóinak. Hogy a majdani szerencsés örömét még inkább fokozzuk, kiadónk két F1-es, a Magyar Nagydíjra szóló hétvégi bérletet is kezébe nyom majd annak, aki júliusban játszik velünk.

Aki pályázni szeretne a speciális csomagra, annak csak annyit kell tennie, hogy megvásárolja legfrissebb, 2017. lapszámunkat, és a www.formula.hu/casio weboldalon július 24-ig a nevével és e-mail címével együtt a "Helyes válasz" rovatba regisztrálja a blokk vagy számla sorszámát, esetleg a pénztárgép egyedi azonosítószámát. (A bizonylatot a játék végéig meg kell őrizni, ennek hiányában nem lesz lehetőség a nyeremények átvételére.)

Előfizetőinket sem zárjuk ki a fantasztikus karóra megszerzésének esélyéből, ők a sorszám helyére csak annyit írjanak: előfizető. (Ezeket a játékosokat saját adataink alapján ellenőrizzük.)

Sorsolás a 2017-es Magyar Nagydíj hetének keddjén, július 25-én, a nyeremény átadása pedig a csütörtöki bokszutca-látogatás előtt a Hungaroring főbejárata mellett történik, amelyről élő közvetítést is adunk Facebook-oldalunkon.

 

A nyereményóra legfontosabb adatai

Bluetooth kapcsolat

1/1 stopper 1 részidővel

Átlagsebesség mérő - TachyMeter

Zónaidő

Napi ébresztés 

Teljesen automatikus naptár 

Nap neve jelzése a segédszámlapon 

TOUGH SOLAR - a fényenergia működteti

Edzett kristályüveg 

Nemesacél tokozás 

10 BAR nyomásig fokozottan vízálló 

Nemesacél fémcsat tömör szemekből 

Az óra csatja tartós rozsdamentes acélból készül. A legtartósabb kivitelben tömör szemekből.

Nyitáskönnyített csatközép 

Havi 15 másodperces pontosság

48.1mm x 52.0mm x 14.1mm ( MxSZxV )

Súly: 199 gramm