DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 31. kedd

Bulvár hírek

Úton Raikkönenék harmadik gyermeke

Néhány hónapon belül újabb taggal bővül Kimi Raikkönenék családja: az F1-es világbajnok felesége, Minttu posztja alapján ismét egy kislány érkezése várható.

részletek

Szexista megjegyzés az FIA-elnöktől

Újabb kisebb botrány alakult ki Mohammed ben Sulayem körül, aki állítólag a nőkre tett degradáló megjegyzést húsz éve. Az FIA szerint az idézet nem tükrözi az elnök nézeteit.

részletek

Zajlik a silverstone-i tüntetők pere

Hat vádlott ellen indult el tárgyalás: ők hatoltak be a brit verseny közben a pályára és ültek le az aszfaltra. A vád közháborítás, a saját, a pilóták és a sportbírók épségét is kockáztatták.

részletek

„Banánnal dobáltak” – Hamilton

A hétszeres F1-es világbajnok elmondta: már hatévesen is állandó bántalmazásoknak volt kitéve a bőrszíne miatt az iskolában – ráadásul a tanárok sem könnyítettek a helyzetén.

részletek

Bíróság elé áll Nyck de Vries

Vár még egy megpróbáltatás a hollandra az első teljes F1-es szezonja előtt: jogi ügybe keveredett egy korábban felvett kölcsön miatt. A galibát a tavalyi williamses beugrása okozhatja.

részletek

Rajongók életét mentette meg Lando Norris

A fiatal brit pilóta gyakran beszél az F1-es versenyzés mentális nehézségeiről saját tapasztalata alapján. Kapott már olyan reakciókat, hogy életet mentett megnyilvánulásaival.

részletek

Ennyit keresnek idén az F1-es pilóták

A címvédő 20 millió dollárral kap nagyobb alapfizetést 2023-ban, mint hétszeres világbajnok riválisa, miközben a legszerényebben kereső versenyzők alig 1 milliót tesznek zsebre.

részletek

Leclerc csodálja és meglepte rajongóját

Meghatotta egy pár története a Ferrari F1-es pilótáját, aki egy olasz tv-műsorban lepte meg szurkolóját, aki beteg barátnője miatt költözött távol az otthonától.

részletek

Coulthard beszólással védte meg a Netflixet

Az egykor Formula-1-es pilóta, David Coulthard védelmébe vette a Netflix sorozatát, amely bár valóban kiszínezi egy kicsit a valóságot, ha nem így tennének, senkit sem érdekelne a Formula-1.

részletek

Kelly Piquet: Verstappen az apámra hasonlít

A regnáló F1-es világbajnok barátnője állítja: a holland pilóta szerény, de magabiztos, s egyre több közös vonást fedez fel magukban – a megismerkedésük kapcsán viszont titokzatos maradt.

részletek

Hamilton: A bőrszínem volt a fő akadály

Lewis Hamilton évek óta küzd a faji sokszínűség eléréséért a Formula-1-ben, hiszen fiatalon megtapasztalta, milyen nehézségekkel kell az alulreprezentált csoportokból érkezőknek megküzdeniük.

részletek

Patinás klub részvényese lenne Hamilton

Könnyen lehet, hogy a Premier League egyik legnépszerűbb klubjában válhat résztulajdonossá a britek hétszeres világbajnoka. Lewis Hamilton az Ineos révén kerülhet ebbe a helyzetbe.

részletek