Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 25. szombat

Bulvár hírek

Szujó Zoltán elnézést kért az M4 Sporttól

A korábbi F1-es kommentátor bement a csatorna műsorába vendégként, majd ott elnézést kért mindenkitől, akit esetleg megbántott a közmédia berkein belül. Jó példával járna elöl.

részletek

Mégsem rombolják le Schumacher gokartpályáját

Egy ideig úgy tűnt, a pénz és az üzleti érdek dönti el a híres, kerpeni gokartpálya sorsát és hamarosan eltüntetik a föld színéről. A hatóságok azonban közbeléptek és megmenekül a komplexum.

részletek

Idegsebész: Megváltozott Schumacher teste

Egy teljesen más fizikumú embert kell elképzelnünk, mint az emlékeinkben élő Michael Schumacher. Az agysérülés óta eltelt hat évben degenerálódott testfelépítése.

részletek

Rákkal küzd a legendás kommentátor

Nelson Piquet, Ayrton Senna, Michael Schumacher, Lewis Hamilton és számos más világnagyság futamait közvetítette, a legendás amerikai Bob Varsha most azonban a rák egy ritka fajtájával harcol.

részletek

Leclerc nem kért engedélyt a Ferraritól

Akik követik Charles Leclerc közösségi oldalát, láthatták, hogy a szezonzáró után a monacói kezdte meg leggyorsabban a szabadságot. Most morbid viccel söpört le egy kérdést.

részletek

Hamilton félmilliót adományoz Ausztráliának

Megszokhattuk már Lewis Hamiltontól, hogy nemcsak remek pilóta, de érző szívű ember is. Mélyen érinti az ausztrál katasztrófa és elhatározta, nem csak szavakban segít a bajba jutottakon.

részletek

Ennyit fog keresni Verstappen

Ahogy minden évben, Max Verstappen újra béremelést kap, köszönhetően a hosszabbításnak. Még ezzel az összeggel is jelentősen el fog maradni a legjobban keresők mögött.

részletek

Ricciardo gyűjtésbe kezd a tűzvész ellen

Daniel Ricciardo árverésre bocsátja versenyzői ovarallját, a befolyt összegből pedig az ausztráliai erdőtüzek áldozatain és a hozzátartozókon szeretne segíteni. Mindenkit adományozásra biztat.

részletek

Visszatér a képernyőkre Szujó Zoltán

Miután 2019 májusában távozott az M4-től Szujó Zoltán F1-kommentátor, idén végre visszatér a képernyőkre. Akik kíváncsiak, az RTL Klubon láthatják őt újra, a hajnali órákban.

részletek

Grosjeanék síbalesete: Kettévágták a nejem!

Nem a várakozásaik szerint, hanem az orvosi rendelőben indult a 2020-as év Romain Grosjean és felesége, Marion számára. A Haas pilótájának nejét síelés közben ütötte el egy hódeszkás, a könnyebb sérülésről képet is közzétettek.

részletek

Verstappen: Nem vállalom a síelés kockázatát

A Formula-1-es pilóták időbeosztásánál talán csak a szerelőké és a mérnököké durvább, éppen ezért is van az, hogy Max Verstappen inkább otthon ülve tölti szabadidejét, ahelyett, hogy mondjuk síelne.

részletek

Verstappen: Sosem veszekedtünk anyámmal

A holland F1-es pilóta kicsit bulvárosabb témákról beszélt: a nyaralásról és arról, hogy milyen a kapcsolata édesanyjával. Szerinte ő maga teljesen más a magánéletben, mint a versenyhétvégéken.

részletek
Olvastad már?