Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. június 25. péntek

Bulvár hírek

Norris jóban van az angol válogatottal

A Formula-1 mezőnyében elég sok focirajongót találni. A McLaren brit pilótája is ilyen, ráadásul ő elég jól összebarátkozott az angol labdarúgó válogatott tagjaival.

részletek

Hülkenberg megnősült

A Francia Nagydíj hétvégéjén sem beugróként, sem tv-s szakértőként nem tudott ténykedni a német, ugyanis Monacóban elvette élete szerelmét, a divattervező Egle Ruskytét.

részletek

Hogy ugat egy kutya franciául és japánul?

Rövid nyelvleckét adott egymásnak Pierre Gasly és Yuki Tsunoda az AlphaTauri legújabb videójában. Néhány kérdés azonban fejtörést – vagy épp Gasly esetében térdcsapkodós hahotázást – okozott.

részletek

Hamilton a kirekesztett tévénézőkért aggódik

A fizetős tartalmak gombamódra szaporodnak, ez pedig a Formula-1-re is hatással van. A hétszeres világbajnok szerint nem biztos, hogy ez a megfelelő irány.

részletek

Kinek hány követője van az Instagramon?

Természetesen ebben is Lewis Hamilton a toronymagas listavezető, de vajon mi a helyzet a többi élversenyzővel és a sereghajtókkal? Újabb látványos grafikán rangsoroltuk az F1-es mezőnyt.

részletek

Katonaság szólhat közbe Mazepinnél?

Oroszországban minden arra alkalmas állampolgárnak kötelező a katonai szolgálat, s ez alól a profi sportolók sem kivételek – de az F1-es újonc szemlátomást nem is akar kibújni a kötelesség alól.

részletek

Coulthard megkérdőjelezi Hamilton életvitelét

David Coulthard nincs meggyőződve arról, hogy Lewis Hamilton nagyvilági életmódja jót tesz neki. Szerinte Max Verstappen jobban csinálja, így hosszabb lehet az F1-es karrierje.

részletek

LGBTQ-mozgalommal szövetkezik az Aston Martin

Új partnert üdvözölt az F1-es istálló a Racing Pride formájában: az együttműködés értelmében júniusban, a Melegbüszkeség Hónapjában közös kampányt folytatnak, amelyet a versenypályára is elvisznek.

részletek

Arrivabene újra jelentős pozíciót kaphat

A Ferrari F1-es csapatát korábban öt évig irányító Maurizio Arrivabene újra színre léphet a sport világának legfelső szintjén, de ezúttal nem az autósportban juthat fontos szerephez.

részletek

Hamilton színész akar lenni az F1 után

Egyszer Lewis Hamilton F1-es pályafutása is véget ér, amivel kapcsolatban sok spekulációt olvashatunk. Most maga a hétszeres világbajnok nyilatkozott a témáról.

részletek

Todt havi kétszer látogatja Schumachert

Egykori ferraris főnöke ismét beszélt a hétszeres világbajnokról: ugyan az állapota ezúttal nem került szóba, de azt elárulta az FIA-elnök, hogy továbbra is rendszeres vendég a német családjánál.

részletek

A Juventus stadionjában rúgott gólt Leclerc

Jótékonysági mérkőzésen vettek részt a Ferrari pilótái, s bár a csapatuk 7-5-re kikapott Torinóban, a csalódással záruló hazai hétvégéje után focizgató monacói gólt szerzett.

részletek
Olvastad már?