Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 4. szombat

Bulvár hírek

Ecclestone 89 évesen ismét apa lesz

Sajtóértesülések szerint az F1 korábbi első embere a 90-hez közeledve is újfent apai örömök elé néz, ráadásul három lánya után ezúttal fiúgyermeket várnak feleségével.

részletek

Verstappen gyakran ellógott a suliból

Nem szeretett iskolába járni a holland F1-es, ráadásul annak érdekében, hogy időben megérkezzen egy-egy versenyhétvégére, nem egyszer el is kellett lógnia a pénteki napról.

részletek

Hamilton reméli, a vírus megváltoztat minket

A hatszoros világbajnok meggyőződése, hogy emberi fajként elszabadultunk, és a túlélésünk érdekében komoly változásokra van szükség. Ebben segíthet minket a világjárvány.

részletek

Hamilton elveszítette egy barátját

A Mercedes hatszoros világbajnoka 14 év ismertség után tragikus körülmények között elveszítette egy jó barátját, aki 2007 óta minden Brazil Nagydíjon a pilóta testi épségére vigyázott.

részletek

Norris kopaszra borotválja a fejét

A McLaren pilótája is részt vett a Twitch által szervezett jótékonysági gyűjtésen, és mivel a rajongók túlszárnyalták a célul kitűzött 10 ezer dolláros határt, fogadásból megválik a hajától.

részletek

Koronavírus: Nagy segítséget nyújt a Mercedes

Napokon belül megindulhat napi ezer olyan eszköz gyártása Brixworth-ben, amelyek jelentősen segíthetnek a betegek ellátásban és sokat könnyíthetnek az egészségügy dolgán.

részletek

Hamilton: Ilyen érzés ketrecbe zárva élni

A brit világbajnok párhuzamot vont a világ számos országban életbe léptetett kijárási tilalom és a fogságban tartott állatok helyzete között. Arra kér minket, ne járjunk állatkertbe és cirkuszba.

részletek

Marko és Briatore is koronavírusos volt?

Dr. Helmut Marko és Flavio Briatore is úgy véli, hogy ők már átestek a betegségen különösebb baj nélkül - a tüneteik megvoltak, de akkor még nem tulajdonítottak ennek túl nagy jelentőséget.

részletek

Koronavírus: Jó hírt közölt a McLaren

A wokingi F1-es istálló bejelentette, hogy épségben, egészségben hazaért a csapat Melbourne-ban maradt része - ők voltak eddig karanténban az Ausztrál Nagydíj helyszínén.

részletek

Amikor Herbert a fürdőkádba hívta Hakkinent

Mika Hakkinen ideálisnak találta a pillanatot ahhoz, hogy megosszon egy 28 évvel ezelőtti történetet a pajzán gondolatokkal játszadozó Johnny Herbertről abból az időből, amikor csapattársak voltak a csődközelben álló Lotusnál.

részletek

Ricciardo beszólt Norrisnak, majd ugrott

A Renault ausztrál F1-es pilótája ezúttal sem hazudtolta meg önmagát - ha humorról van szó, akkor rá mindig számíthatunk. Most Lando Norris kapott ebből egy adagot...

részletek

Egy dubaji hotelben várja a vírus végét Gasly

Nem akarta kitenni szüleit a kockázatnak, ezért nem utazott vissza hazájába a francia. Az Emirátusokban, egyedül várja a járvány lecsengését, sokat edz és időnként Leclerc-hez csatlakozik egy Call of Duty-partira.

részletek
Olvastad már?