Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 22. csütörtök

Bulvár hírek

Ricciardo kedvencei a „tangától” a vitaminig

Nektek is volt már tizenöt évvel ezelőtt 80 gigás zenehordozótok, mint Daniel Ricciardónak? Az ausztrál bemutatta, mi az a 10 tárgy, ami nélkül sohasem utazik el otthonról, és belengette egy könyv írásának lehetőségét.

részletek

A mellrák megelőzésére figyelmeztet Adrienn

Október világszerte a mellrák elleni küzdelem hónapja, női autóversenyzőként pedig az idén a Rali Európa-bajnokságon induló Vogel Adrienn is csatlakozott az akcióhoz.

részletek

Hamilton rájött, hogy túl pörgős az élete

Kénytelen volt lelassítani az eddig a világot keresztbe-kasul utazó bajnok, és meglepetésre élvezi: a koronavírus után sem akar visszatérni addig jellemző tempójához.

részletek

Elkapta a vírust egy Red Bull-pilóta kedvese

A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko az utóbbi időben nincs megelégedve a Formula-1 vírusintézkedéseivel: nem elég, hogy Szocsiban sokan fittyet hánytak a járványra, még két versenyzőjük is fertőzésközelbe került.

részletek

Raikkönen még három gyereket szeretne

Kimi Raikkönen a felesége Instagram-oldalán válaszolt a rajongói kérdésekre, a védjegyévé vált párszavas reakciók között pedig finoman be is szólt Minttu főzési és vezetési képességeire.

részletek

Legendák Kiss Norbi Macskaárvaházában

A magyar motorsport egyik legnagyobb élő legendája, Harmati Árpád és a www.yamahasok.hu, hazánk egyik legnagyobb létszámú motoros márka klubja látogatott az Állatok Világnapján Kiss Norbi Európa-bajnok autóversenyző meghívására Kápolnára a Macskaárvaházba.

részletek

Webber Vettelről: Elég bort ittam ehhez...

Az ausztrál ex-F1-es szerint mérgező volt a kapcsolatuk a csapatra nézve és akkoriban egyáltalán nem bízott meg Vettelben - most már rendben vannak, de akkor nem irigyelte Christian Hornert.

részletek

„Schumacher nem tud beszélni”

Korábbi csapatfőnöke, Flavio Briatore exfeleségének állítása ez, miközben spanyol sajtóértesülések szerint a hétszeres F1-es világbajnokot átszállították egy mallorcai luxusvillába.

részletek

Petrov: Egy férfi csak két esetben térdel

Meglehetősen sarkos véleményeket fogalmazott meg az elmúlt hónapokban a Formula-1-et is behálózó Black Lives Matter-kampányról a korábbi pilóta, Vitalij Petrov. Szerinte Oroszországban amúgy sem ügy a rasszizmus.

részletek

Cora Schumacher: A fiam látni sem akar

A Schumacher család drámájáról rántotta le a leplet a német bulvársajtó: a Formula-3-ban versenyző David kapcsolata megromlott édesanyjával. A legendás család legkisebb tagja magyar párjának, Keszthelyi Viviennek szenteli idejét.

részletek

Súlyosan eladósodott a kétszeres bajnok

Emerson Fittipaldi állítása szerint perköltséget sem tud fizetni, a bank azzal vádolja, hogy az Egyesült Államokban luxuskörülmények között él. 145 bírósági keresetet nyújtottak be a brazil ellen.

részletek

Idegsebész: Schumacher nem fog felépülni

Egy svájci neurológus a rendelkezésekre álló információk alapján már soha nem fogjuk olyannak látni a hétszeres F1-es világbajnok németet, mint 2013-as síbalesetét megelőzően.

részletek
Olvastad már?