Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 19. hétfő

Bulvár hírek

Eladó Schumacherék svájci birtoka

Német lapértesülések szerint nagyságrendileg 20 milliárd forintért kínálja eladásra a Schumacher család a Genfi-tó mellett felhúzott villáját, hogy ebből fedezhessék a hétszeres vb-győztes kezeléseit.

részletek

Egy Ferrari-szurkoló provokálta Albont

Alex Albon visszaemlékezett egy verseny utáni bulira, ahol egy vörös baseball-sapkát viselő egyén kötekedett vele, a férfi felesége pedig megpróbálta elérni, hogy kirúgják őt.

részletek

Fizetések: Alonso Vettel előtt a listán

Évről évre nagy érdeklődés övezi a külföldi szaksajtó által összeállított F1-es fizetési listákat. A gazdasági helyzet miatt 2021-re a legtöbb toppilóta fizetése csökkent, de a középmezőnyben vannak, akik több mint kétszer annyit keresnek, mint egy éve.

részletek

Vettel egy farmon töltötte a kényszerszünetet

Sebastian Vettel az egyetlen F1-es pilóta, aki nincs jelen a közösségi médiában, ezért eddig csak kevesen tudták, mivel foglalkozott a tavaly elhalasztott futamok ideje alatt. Most kiderült.

részletek

„Elfoglaltabb vagyok, mint bármely versenyző”

A Mercedesnek köszönhető, hogy Lewis Hamilton kibontakozhat a pályán kívül: korábban mindig meg akarták mondani neki, mit nem szabad csinálnia. Arról is beszélt, milyen fontos számára a zene.

részletek

Hamilton: Senki sem mondhatja, hogy fogjuk be

Azt láthattuk, hogy a pályán nem riad vissza egy kemény csatától Lewis Hamilton, de a mindennapi életben is szeretne élen járni az F1 hétszeres világbajnoka, aki büszke rá, hogy hallathatja hangját.

részletek

Bottas fejből tudja a hódok péniszméretét

Az egészségesnél pajzánabb hangvételűre sikeredett Lewis Hamilton és Valtteri Bottas első 2021-es beszélgetése. Meztelen szaunázás, Roscoe saját bőröndje és a nagy kávédilemma is szóba került.

részletek

Rosberg új étrendje: Tücsöktésztát eszik

Míg Lewis Hamilton a vegán életmódot képviseli, Nico Rosberg egy ennél is szokatlanabb táplálékhoz nyúlt. A német nagy vehemenciával népszerűsíti az egészséges, környezettudatos, tücsökből készült tésztát.

részletek

Idén már gyerekek is faggatják a versenyzőket

Újítással rukkolt elő idénre a Formula-1 a nagydíjhétvégék sajtótájékoztatóira. A fiatal rajongók riporterként való debütálása Bahreinben kezdődött, Hamilton három kívánságáról, Ricciardo a verseny utáni forgolódásról mesélt.

részletek

„Hamilton már nem olyan megközelíthető”

A versenyzőből lett riporter, Martin Brundle F1-es bemutatkozása óta ismeri Lewis Hamiltont. A britre magatartása miatt néha legszívesebben rászólna: „Lewis, én vagyok az.”

részletek

Hamilton páros lábbal szállt a Vatikánba

A héten tétette közhírré a Vatikán, hogy semmilyen formában nem támogatja a Katolikus Egyház az egyneműek házasságát, a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton pedig nem mehetett el emellett szó nélkül.

részletek

Újabb változások Hamilton körül

A világbajnok szakított az eddigi legfőbb bizalmasával és a teljes menedzsmentjét átalakítja emiatt - másképp kell kezelni az ügyeit, mint az utóbbi években és készül egy háza Angliában is.

részletek
Olvastad már?