Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. október 1. szombat

Bulvár hírek

Mr. Sushi és Kiss Norbi a Macskaárvaházért

Kiss Norbi régi szurkolói már pontosan tudják, hogy szeptember vége, október eleje táján két dolog szinte biztos a sokszoros magyar és négyszeres Európa-bajnok, szimulátor-világbajnok életében.

részletek

Gyász: elhunyt egy motoros a Hockenheimringen

Tragikus baleset történt pénteken a német bajnokság szabadedzésén: Leon Langstädtler életét vesztette. Nyugodjon békében!

részletek

Zanardi ismét hazatérhetett a kórházból

Két és fél hónapja tűz ütött ki az otthonában, amiben károsodtak azok a gépek is, amelyekre szüksége volt, így egy időre újfent kórházba került a bő két éve súlyos balesetet szenvedő exversenyző.

részletek

Az ex-F1-esnek a mai napig rémálmai vannak

A Red Bull korábbi juniorversenyzőjének, Jaime Alguersuarinak a mai napig rémálmai vannak Dr. Helmut Marko elégedetlen stílusa miatt, pedig már pszichológusnál is járt a spanyol exversenyző.

részletek

Sainz: Hogyan lehet valakinek ilyen aurája?

A Ferrari F1-es pilótája szerint egy sportoló mindenki másnál jobban megreformálta a maga sportágát és ő az a személy, akivel szeretne találkozni, bár valószínűleg megilletődött lenne a társaságában.

részletek

Tényleg le lehet fogyni néhány nap alatt?

Lehetséges a néhány nap alatt történő gyors fogyás? Egészséges a siettetése? Manapság nagyon sokan küzdenek súlyproblémával, és szeretnének mihamarabb tökéletes formára váltani.

részletek

Házkutatást tartottak Verstappen szponzoránál

Pénzmosás gyanúja miatt vizsgálódik a holland hatóság, több célpontot le is tartóztattak, az egyelőre nem világos, hogy a Max Verstappen karrierjét régóta egyengető Van Eerd köztük van-e.

részletek

Russell: Szörnyű, hogy ez van hétről hétre

A Mercedes pilótája arra biztatja a kommentelőket, hogy kétszer gondolják át, mielőtt leírnak vagy kitesznek valamit a közösségi médiás felületekre, mert tűrhetetlen az, ami tapasztalható.

részletek

II. Erzsébet királynőt gyászolja az F1

Életének 97. évében elhunyt II. Erzsébet, az Egyesült Királyság királynője. A hét évtizeden át regnáló uralkodót a sportvilág is gyászolja, ez alól az F1 sem kivétel.

részletek

Binotto: Nagyapám rajongott a Ferrariért

Bár már jelentős ideje a Ferrarinál dolgozik, valójában Mattia Binotto gyerekkorától fogva kötődik a maranellói alakulathoz. A csapatfőnök most elárult pár dolgot erről.

részletek

Vettel: Beszéljünk a mentális gondokról

A négyszeres világbajnok szerint sokan a gyengeség jelének vélik, ha egy sportoló mentális gondokkal küzd, pedig teljesen normális jelenség. Ez a társadalom egyik problémája.

részletek

Lauda volt autójának testvére Sopronban

Korábban a legendás F1-es világbajnok is autóba ült a Hűség Városában, ennek az 1969-es technikának egy helyreállított változatával találkozhattunk Sopronban.

részletek