Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 19. szombat

ZengőZoltán

Két WTCR-gyártóval áll kapcsolatban a Zengő

Egyelőre nem tudni, hogy a népszerű magyar túraautós alakulat milyen modellekkel áll majd rajthoz a Túraautó Világkupán, de a csapattulajdonos szerint ígéretes jövő előtt állnak.

részletek

Ambiciózus tervvel készül a Zengő Motorsport

Jövőre alapjaiban változik meg a WTCC helyzete: olcsóbbá válnak a versenyautók, ami kiváló lehetőséget ad a kisebb csapatok kibontakozására. Zengő Zoltán „magyar” autóval vágna bele a következő évbe.

részletek

Ennyibe kerül egy szezon a Zengőnél

Zengő Zoltán beszélt arról, hogy mennyibe kerül egy év a WTCC-ben és hogy milyen előnyei vannak az ifjabb Panis leigazolásának - azt még nem döntötte el, hogy kié lesz a másik autó.

részletek

HIVATALOS: Ex F1-es pilóta fia a Zengőnél!

Zengő Zoltán csapata hivatalos Facebook-oldalán jelentette be a hírt, miszerint idén is két autóval szerepelnek a WTCC-ben, s történetük során először külföldi versenyzőjük lesz egy fiatal francia tehetség személyében!

részletek

Zengő: Jövőre is maradunk a WTCC-ben

Optimista nyilatkozatot adott a Zengő Motorsport csapatvezetője a Túraautó-világbajnokság sanghaji fordulóját követően, amely szerint csapata jövőre sem fog hiányozni a rajtrácsról. Zengő Zoltán beszélt a versenyzői felállásról is.

részletek

Most akkor mi a helyzet a második zengős Hondával?

Gyakorlatilag óráról órára érkeznek egymásnak ellentmondó információk arról, vajon el tud-e indulni Ficza Ferenc autójával az uruguayi Mauricio Lambiris vagy sem – most Zengő Zoltán is megszólalt.

részletek

Zengő Motorsport: Becsülettel végigcsináltuk!

Ficza a 13. helyen végzett a nyitó futamon, sikerült alkatrészt szerezni alkonyattól pirkadatig. Az alvás most nem divat felénk. Michelisz az ötödik lett, nem volt esélye előrébb lépni. Az autója egyben, minden kész a bemutatóra. A főfutamon a második helyről startolhat.

részletek

Zengő Zoltán: Süt a nap és megy az autónk - mi kell még?

Minden magyar kedvenc WTCC-csapatának első embere fáradtan, de annál nagyobb szenvedéllyel mesélte a Formula.hu-nak, hogy milyen megpróbáltatásokon ment keresztül gárdája az elmúlt héten.

részletek

Így kezdődött Michelisz és a Zengő története

Tíz évig volt a Zengő istálló tagja Michelisz Norbert, akire egy tehetségkutató során figyelt fel a csapat. A Honda által leszerződtetett versenyző ezt a kezdetet idézte fel.

részletek

A Zengő már megtalálta Michelisz utódját?

Eddig annyit tudtunk, hogy a Zengő Motorsport szeretné magyar pilótával folytatni a WTCC-ben: a csapatvezető friss nyilatkozatából úgy érződik, már azt is tudja, ki lesz az új tehetség.

részletek

Michelisz Norbi: Ing, gatya belement!

Megérkezett a Zengő Motorsport videója a nordschleifei időmérő edzésről, benne Zengő Zoltán férfias vallomásával, és a csapattagok nagyon emberi reakciójával Michelisz Norbert bravúros 4. helye után.

részletek

Ezért add meg Zengő Zolinak a jogsiszámod, ha kéri!

Négy éven belül magyar bajnok lehetsz! Ez dióhéjban Kempf Zoltán története, aki 1995-ben egy véletlen folytán került kapcsolatba Zengő Zoltánnal, 1996 végén kapott egy váratlan hívást tőle egy furcsa kéréssel, bediktálta a jogosítványszámát, majd négy év múlva bajnoki címet ünnepelt.

részletek
Olvastad már?