Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 20. szerda

Zanardi

Exkluzív: Alex Zanardi nem áll meg a DTM-nél

A kétszeres CART-bajnok, a világ egyik leguniverzálisabb és leginspirálóbb autóversenyzője címre joggal esélyes olasz ezen a hétvégén a Hungaroringen vendégeskedik, ahol a Formula.hu kérdéseire elmondta, hogy hogyan készül fel a misanói vendégszereplésre, de azt is, hogy utána mi lesz a következő nagy megmérettetés a karrierjében.

részletek

Hamilton: Billy Monger, mint Alex Zanardi

Lewis Hamilton sok fiatal versenyző számára igazi idol, egyre többször mutatkozik meg emberi oldala. Ugyanakkor ő is inspirációt merít másoktól, például a megrendíthetetlen Billy Mongertől.

részletek

Bourdais: Az F1 sosem volt fair

Úgy tűnik, valóban elég sértőre sikerült Günther Steiner nyilatkozata a jó amerikai pilóták hiányáról, a vita nem csitul. A négyszeres IndyCar-bajnok Sebastien Bourdais már az F1-et is kiosztotta.

részletek

Zanardi újra visszatér, Daytonában fog versenyezni

Újabb lenyűgöző tervet eszelt ki Alex Zanardi a BMW segítségével: a műlábbakkal versenyző olasz ikon a Fernando Alonso révén rivaldafénybe került daytonai 24 óráson áll rajthoz 2019-ben.

részletek

Klasszikus előzésekért is büntetés járna

A motorsport történetében számtalan esetben büntetést osztana ki a Formula-1 jelenlegi szabályai szerint a versenybíróság. Nagy kár lett volna ezért a három nagyon híres előzésért is.

részletek

Zanardi és a BMW-pilóták együtt söröztek az Oktoberfesten

Élsportolók ritkán csoportosulnak olyan eseményen, amely az alkoholfogyasztásra épül, ám a BMW-nél már nyolcéves hagyomány, hogy saját autóversenyzőiket és partnereiket meginvitálják a müncheni Oktoberfestre.

részletek

Retro - Minden idők egyik legnagyobb előzése

21 éve láthatta a világ azt a manővert, melyet az utókor azóta egyszerűen „Az Előzés”-ként emleget - Alex Zanardi pályafutása legnagyszerűbb győzelmére saját szavaival emlékezünk.

részletek

Hatalmas balesetek az Eau Rouge-ban

Közeledik a Belga Nagydíj, a pálya egyik leghírhedtebb kanyarkombinációja az Eau Rouge, ami sok pilótán kifogott már. Néhány egészen hajmeresztő csattanás történt már ott, ezeket gyűjtöttük össze.

részletek

Nem lesz több verseny Zanardi brutális balesetének helyszínén

Megnyitásakor Európa egyik legmodernebb pályájának számított, több neves sorozat is vendégeskedett rajta, év végén azonban a Lausitzring bezárja kapuit a versenyautók előtt.

részletek

Zanardi: Lehetséges Kubica visszatérése

A korábbi F1-es pilóta, aki 2001-ben mindkét lábát elvesztette egy balesetben a Lausitzringen, úgy véli, nem véletlen, hogy a Renault lehetőséget adott a lengyelnek az autójuk kipróbálására.

részletek

„Bottas nagyon jó versenyző, de…”

A volt F1-es versenyző véleményt formált a Mercedes 2017-es felállásáról, valamint azt is elmondta, szerinte kikkel kell számolni idén a világbajnoki címért folyó harcban.

részletek

Zanardi rossz véleménnyel van az F1-ről

A száguldó cirkuszban két szakaszban is szereplő, négyszeres paralimpiai bajnok versenyző elmondta, hogyan vélekedik a sportról, és a versenybírók döntéseiről.

részletek
Olvastad már?