Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. július 21. péntek

Zanardi

Zanardi: Lehetséges Kubica visszatérése

A korábbi F1-es pilóta, aki 2001-ben mindkét lábát elvesztette egy balesetben a Lausitzringen, úgy véli, nem véletlen, hogy a Renault lehetőséget adott a lengyelnek az autójuk kipróbálására.

részletek

„Bottas nagyon jó versenyző, de…”

A volt F1-es versenyző véleményt formált a Mercedes 2017-es felállásáról, valamint azt is elmondta, szerinte kikkel kell számolni idén a világbajnoki címért folyó harcban.

részletek

Zanardi rossz véleménnyel van az F1-ről

A száguldó cirkuszban két szakaszban is szereplő, négyszeres paralimpiai bajnok versenyző elmondta, hogyan vélekedik a sportról, és a versenybírók döntéseiről.

részletek

„Valentino Rossi segíthetne az F1-nek”

A korábbi F1-es pilóta és kétszeres CART-bajnok Alessandro Zanardi úgy véli, hogy honfitársa lehet a kulcs a száguldó cirkusz népszerűbbé válásához.

részletek

Zanardi egy év után ült versenyautóba: nyert

Alex Zanardi a paralimpián elért sikerei után egy mugellói futamgyőzelemmel tette teljessé a 2016-os évét. Az olasz már régen szerepelt autóversenyen, de most a lehető legjobb formában tért vissza.

részletek

Zanardi visszasírja a régi F1-et

A 41 F1-es futamon induló olasz pilóta beállt azok sorába, akik szerint régen minden jobb volt - Zanardi úgy véli, hogy autók folyamatos változása miatt lett olyan a sportág amilyen.

részletek

Zanardi negyedik aranyát Hamilton se hagyta szó nélkül

Alessandro Zanardi pontosan ugyanolyan eredményességgel zárta a riói paralimpiát, mint a négy évvel ezelőttit Londonban. Az olasz elképesztő teljesítménye előtt Lewis Hamilton is kalapot emel.

részletek

Zanardi háromszoros paralimpiai bajnok!

Az autóversenyzés és a kézi kerékpározás hőse, Alessandro Zanardi a riói paralimpián is felért a csúcsra, miután hatalmas felzárkózást bemutatva megnyerte a 20 kilométeres versenyt.

részletek

Szurkoljunk egykori F1-esnek a paralimpián!

A lábait súlyos balesetben elveszítő Alessandro Zanardi is ott van a Rio de Janiró-i paralimpián, ahol megszokott sportágában, kerékpárral tör az aranyakra.

részletek

Így készül a riói paralimpiára Alex Zanardi

Az emberek millióinak reményt adó autóversenyző másodszor készül az ötkarikás játékokra - Zanardi nem egyebet tűzött ki maga elé, mint hogy Rio de Janeiróban is két aranyérmet szerez majd.

részletek

F1-Archív: Schumacher visszatér

Tiltakozó Michelin, perelő BAR, biztossá váló Magyar Nagydíj, Baumgartner szerződtetése, bizakodó Mosley és Hamilton - ezt tartogatta számunkra az F1 az elmúlt 20 évben, december 23-án.

részletek

Retro – F1-es autóban lábak nélkül

Igazi mérföldkőhöz érkezett 2006-ban ezen a napon Alex Zanardi: a 2001-es balesete során mindkét lábát elveszítő olasz versenyző a BMW-nek köszönhetően ismét beülhetett egy F1-es autóba.

részletek
Olvastad már?