Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 23. hétfő

Zanardi

Bourdais: Az F1 sosem volt fair

Úgy tűnik, valóban elég sértőre sikerült Günther Steiner nyilatkozata a jó amerikai pilóták hiányáról, a vita nem csitul. A négyszeres IndyCar-bajnok Sebastien Bourdais már az F1-et is kiosztotta.

részletek

Zanardi újra visszatér, Daytonában fog versenyezni

Újabb lenyűgöző tervet eszelt ki Alex Zanardi a BMW segítségével: a műlábbakkal versenyző olasz ikon a Fernando Alonso révén rivaldafénybe került daytonai 24 óráson áll rajthoz 2019-ben.

részletek

Klasszikus előzésekért is büntetés járna

A motorsport történetében számtalan esetben büntetést osztana ki a Formula-1 jelenlegi szabályai szerint a versenybíróság. Nagy kár lett volna ezért a három nagyon híres előzésért is.

részletek

Zanardi és a BMW-pilóták együtt söröztek az Oktoberfesten

Élsportolók ritkán csoportosulnak olyan eseményen, amely az alkoholfogyasztásra épül, ám a BMW-nél már nyolcéves hagyomány, hogy saját autóversenyzőiket és partnereiket meginvitálják a müncheni Oktoberfestre.

részletek

Retro - Minden idők egyik legnagyobb előzése

21 éve láthatta a világ azt a manővert, melyet az utókor azóta egyszerűen „Az Előzés”-ként emleget - Alex Zanardi pályafutása legnagyszerűbb győzelmére saját szavaival emlékezünk.

részletek

Hatalmas balesetek az Eau Rouge-ban

Közeledik a Belga Nagydíj, a pálya egyik leghírhedtebb kanyarkombinációja az Eau Rouge, ami sok pilótán kifogott már. Néhány egészen hajmeresztő csattanás történt már ott, ezeket gyűjtöttük össze.

részletek

Nem lesz több verseny Zanardi brutális balesetének helyszínén

Megnyitásakor Európa egyik legmodernebb pályájának számított, több neves sorozat is vendégeskedett rajta, év végén azonban a Lausitzring bezárja kapuit a versenyautók előtt.

részletek

Zanardi: Lehetséges Kubica visszatérése

A korábbi F1-es pilóta, aki 2001-ben mindkét lábát elvesztette egy balesetben a Lausitzringen, úgy véli, nem véletlen, hogy a Renault lehetőséget adott a lengyelnek az autójuk kipróbálására.

részletek

„Bottas nagyon jó versenyző, de…”

A volt F1-es versenyző véleményt formált a Mercedes 2017-es felállásáról, valamint azt is elmondta, szerinte kikkel kell számolni idén a világbajnoki címért folyó harcban.

részletek

Zanardi rossz véleménnyel van az F1-ről

A száguldó cirkuszban két szakaszban is szereplő, négyszeres paralimpiai bajnok versenyző elmondta, hogyan vélekedik a sportról, és a versenybírók döntéseiről.

részletek

„Valentino Rossi segíthetne az F1-nek”

A korábbi F1-es pilóta és kétszeres CART-bajnok Alessandro Zanardi úgy véli, hogy honfitársa lehet a kulcs a száguldó cirkusz népszerűbbé válásához.

részletek

Zanardi egy év után ült versenyautóba: nyert

Alex Zanardi a paralimpián elért sikerei után egy mugellói futamgyőzelemmel tette teljessé a 2016-os évét. Az olasz már régen szerepelt autóversenyen, de most a lehető legjobb formában tért vissza.

részletek
Olvastad már?