Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 18. vasárnap

Zanardi

F1-Archív: Tesztek tesztek hátán

Az elmúlt húsz év többségében már javában zajlott az F1-es tesztelés február 14-én. De más hírekről is olvashattunk ezen a napon: Bottas debütálására, Raikkönen a Mexikó Ralira készült, Zanardi pedig Rossit várta az F1-be.

részletek

Zanardi olyan jól ment, hogy visszavárják

Alex Zanardi kapcsolata legendásan remek a BMW-vel. Daytonai kirándulásán ismét bizonyított az olasz, hogy változatlanul versenyképes, a német gyártó pedig tárt karokkal várja vissza.

részletek

Zanardi: Ha tíz lábam lenne, akkor sem vezetnék úgy, mint Farfus

Teljesen más utat járt be a két BMW M8 a Daytonai 24 óráson. Augusto Farfusék megnyerték kategóriájukat, Alex Zanardiék egységének viszont komoly gondjaik adódtak, az olasz így is elégedett.

részletek

Zanardi egyedül is vállalkozna a 24 órásra

Alex Zanardi az elmúlt évtizedekben legendává magasodott óriási akaraterejével. Elfogyni képtelen energiákkal rendelkezik, ha a szabályok engednék, egyedül is vállalná a Daytonai 24 órást.

részletek

Zanardi: Kubica képességei túlszárnyalják legtöbb riválisáét

Ha valaki, akkor Alex Zanardi pontosan tudja, milyen mozgáskorlátozottnak lenni. Súlyos sérülése után is sikeres tudott lenni a sportban és hasonlót vár a relatíve jóval kisebb fogyatékosságú Kubicától is.

részletek

Zanardi: Leclerc majd felébreszti Vettelt

A legendás olasz pilóta szerint Sebastian Vettel kissé belealudt az elsőszámú pilóta szerepbe a Ferrarinál, ám Charles Leclerc érkezése teljesen új érát hoz magával az olasz istállónál.

részletek

Elképesztő, hogyan száll be BMW-jébe Zanardi

Az 52 éves pilóta javában készül a január végi, Daytonai 24 órás versenyre - nem tudunk elégszer rácsodálkozni, hogy milyen emberfeletti, amit végrehajt hosszú évek óta.

részletek

F1-Archív: Baumgartner feltételesen a Minardinál

Az olasz kiscsapat ülést ajánlott a magyar pilótának, Zanardi díjat adott át Schumachernek, Kobayashi debütál és Kobayashi kimarad: ezek voltak december 17. hírei az F1-ben.

részletek

Zanardi: Hamilton mindenkit a betonba döngölt

Alex Zanardi úgy véli, egy kettős győzelemmel a Ferrari ismét a maga javára billenthette volna az esélyeket, így viszont szinte lefutott az idei világbajnokság. Az olasz szerint az időmérő döntött.

részletek

Alex Zanardi dupla dobogót ünnepelt a UCI Parakerékpáros Pálya Világkupa idei felvonásán

A BMW márkanagykövete egy bronz- és egy ezüstéremmel gyarapította fényes medálgyűjteményét az olaszországi Maniago városában megrendezett versenyen.

részletek

Gyász: Elhunyt a híres tervező, Mo Nunn

79 éves korában elhunyt Morris Nunn, az Ensign F1-es istálló alapítója. Igazi mérnöki sikereit az IndyCarban találta meg, nagyrészt neki köszönheti a győzelmeket Zanardi, Montoya és Fittipaldi is.

részletek

Ezt gondolja Zanardi Billy Mongerről

Két, a világ teljesen más részén élő embert is össze tud hozni a közös (bal)sors. Miután hosszasan beszélgetett Billy Mongerrel, Alex Zanardi azt érzi, a fiatal brit képes lesz véghezvinni terveit.

részletek
Olvastad már?