DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Zanardi visszakerült az intenzív osztályra

Néhány napja átkerült egy rehabilitációs központba a súlyosan megsérült olasz ex-F1-es sportoló, az „instabil állapotára” hivatkozva azonban most visszaszállították a milánói kórházba.

Alex Zanardi egy kézzel hajtott kerékpárversenyen szenvedett súlyos fej- és arcsérüléseket a múlt hónapban, amely után többször is megműtötték, és sokáig mesterséges kómában is tartották a sienai Santa Maria alle Scotte kórházban.

zanardi-dppi



Néhány napja pedig még biztatóbb hírek érkeztek a Formula-1-et is megjárt, a paralimpián aranyérmekig jutó olasz sportolóról, hiszen elkezdték a felébresztését, valamint áthelyezték egy speciális rehabilitációs központba, mert „az állapota ezt lehetővé tette”.

Sajnos azonban péntek délután érkezett egy újabb közlemény Zanardiról, amelyben az áll, hogy az orvosok közös döntése alapján a legendás pilóta instabil állapota miatt úgy döntöttek, ismét intenzív osztályon kell ápolni őt egy milánói kórházban. Ennél többet azonban nem árultak el, és a közlemény szerint egyelőre nem is fognak további információkkal szolgálni a balesetet szenvedett sportolóval kapcsolatban.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: