Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 18. vasárnap

Baleset

Grosjean nem is gondolt a visszavonulásra

Bár a rutinos francia pilóta szó szerint a halál torkából menekült meg a tavalyi év végén, egy pillanatig sem fordult meg a fejében, hogy abbahagyja. Már a kórházban is a visszatérést tervezte.

részletek

Komoly balesetet okozott a csigalassú autós

Teljesen érthetetlen, miért haladt ilyen lassan a sofőr az autópályán, ráadásul mindezt a belső sávban tette – elkerülhetetlen volt, hogy valaki hátulról belecsapódjon.

részletek

Videó: Hatalmas bukások borzolták a kedélyeket a Sebringi 12 óráson

Hatalmas balesetek tarkították a szombaton megrendezett Sebringi 12 órás versenyt. Előbb a GT3-asoknál, majd az LMP2-eseknél történt egy hatalmas csattanás, de szerencsére senki sem sérült meg.

részletek

Titánlemezekkel az állkapcsában versenyez Alonso

Az F1-es visszatérésre készülő spanyol Bahreinben elmondta: szerinte egyáltalán nem fogja befolyásolni a teljesítményét a néhány héttel ezelőtti baleset, de az évad végén vár még majd rá egy műtét.

részletek

Kiszámolták: Grosjean 67G-s csattanást élt túl

Nemcsak, hogy túlélte, de csodával határos módon eszméletét sem veszítette, ennek köszönheti életét. Itt az FIA hivatalos jelentése, ami számos helyen hiányosságokat talált a biztonságban. A Haas is változtat.

részletek

Mortara a balesetről: Azt hittem, számomra itt a vég

Fékek nélkül a fal felé száguldva néhány pillanat erejéig a legrosszabbtól tartott Edoardo Mortara a Formula-E szaúd-arábiai hétvégéjének szombati szabadedzésén. A svájci fájdalmakkal hagyta el a kórházat, de a futam alatt már a pályán volt.

részletek

Kiszámolták: A nők nagyobb eséllyel sérülnek közúti balesetnél

Különös megállapításra jutott egy amerikai tanulmány, miszerint a közúton balesetet szenvedő emberek közül a nőknél nagyobb a valószínűsége, hogy sérülést is szereznek, főleg a lábukon. Utánajártak az okoknak.

részletek

Briatore megfenyegette Alonsót

Egykor közösen érték el legnagyobb sikereiket a kétezres évek közepén, Fernando Alonso azonban a saját egészségét tekintve sem hallgat a jó szóra, ezért Briatore stílust váltott.

részletek

Haas-mérnök: Borzalmas volt a csend és a várakozás

A Canal+ dokumentumfilmjében nemcsak Romain Grosjean felesége, hanem a francia pilóta csapatának versenymérnökei is felidézték a bahreini baleset utáni másodpercek bizonytalanságát.

részletek

Grosjean: Alig bírom mozgatni az ujjaimat

A tervek szerint ma kerül sor Romain Grosjean első IndyCar-tesztjére, a francia pedig elárulta, hogy még nincs százszázalékos állapotban. Egyelőre csak nehezen tudja megmozdítani az ujjait.

részletek

Grosjean felesége: 2 perc 43 másodpercig özvegynek éreztem magam

Marion Grosjean egy dokumentumfilmben idézte fel férje bahreini balesetének pillanatait: elmondása szerint a francia kommentátor nyugodt hangja tartotta benne a lelket az ijesztő percek során.

részletek

Alonso máris elhagyhatta a kórházat

Alig néhány nappal a kerékpáros balesete és az állkapcsát érintő műtét máris kiengedték a kórházból a spanyolt, aki egy orvosszakértő szerint valószínűleg gond nélkül ott lesz a bahreini teszten.

részletek
Olvastad már?