Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Baleset

Lecsapott a karma erre az autósra

A Dél-afrikai Köztársaságban található Durbanben két autó haladt sokáig egymás mellett, de egyikük sem akart engedni. Önbíráskodás, karma és egy fájdalmasan nevetséges baleset lett a vége.

részletek

Alonsóék egyre nagyobb bajban Indyben

Az elektronikus hiba és a másnapi falnak csapódás után újabb csalódás, Fernando Alonso egy teljes tesztnapot kénytelen volt kihagyni Indianapolisban. Úgy tűnik, a McLaren nagyon szenved.

részletek

Alonso háromszor is falnak csapódott

Fernando Alonsót is utolérte Indianapolis végzete, közelebbről is megismerkedett a falakkal. A hármas kanyarban verte oda a falnak, ripityára törve a McLarent, de szerencsére ép bőrrel megúszta.

részletek

Megrázó felvétel arról, miért ne bámuld az okostelefonodat zebránál

Egészen elképesztő látni, mennyire fel sem néz a két járókelő a zebránál, ezen a lengyel kamionos által feltöltött videón. Komoly baleset is lett a vége. Csak erős idegzetűeknek.

részletek

Leclerc: Hülye vagyok, megérdemeltem

Charles Leclerc óriási valószínűséggel egy pole-pozíciót dobott el magától egy felesleges falnak csapódással. Tanulni szeretne az esetből, csak saját magát hibáztatja az elszúrt kanyarvételért.

részletek

A Williams komoly kártérítést fog követelni

Sejthető volt, a bakui szabadedzésen történt hihetetlen incidens miatt a Williams istálló kártérítést követel majd a szervezőktől, ami akár többszázezer fontra is rúghat. Nagy veszteség érte a gárdát.

részletek

Billy Monger önerőből akar az F1-be kerülni

A két éve súlyos balesetet szenvedett fiatal brit számára sokat jelent Lewis Hamilton barátsága, de szeretné bebizonyítani, hogy külső segítség nélkül képes eljutni a száguldó cirkuszba.

részletek

Qualisport Racing: Sportszerűségből jeles

A Qualisport Racing kamionosai számos vállveregetést begyűjtöttek a 2019-es #MoroccoDesertChallenge szombati záróeseményén, miután segédkeztek a talán az egész eseménysorozat legdurvább baleseténél.

részletek

Palmer: Kvjat nem is érdemelt büntetést

Bár korábbi Formula-1-es éveiben Danyiil Kvjat kiérdemelte a Torpedó becenevet, Kínában kapott büntetése minimum vitatható. Jolyon Palmer szerint durva és igazságtalan büntetést kapott.

részletek

Brutális baleset a Váci úton - komolyabb sérülés nélkül

Egy Seat típusú autó hatalmas sebességgel csapódott egy villanyoszlopnak. Az autó a baleset következtében gyakorlatilag darabokra szakadt. A baleset vasárnap éjjel, a Váci úton, a Gyöngyösi utcánál történt.

részletek

Tíz ember, akinek megmentette életét a biztonsági öv

Egy súlyos baleset után a biztonsági öv egy életre szóló nyomot hagyhat az ember testén, mely örökké emlékeztetni fogja viselőjét, hogy mennyire is fontos becsatolni az övet indulás előtt.

részletek

Esélye sem volt a kamionnak az erős szélben

Játszi könnyedséggel borította fel a járművet a szélvihar a texasi autópályán.

részletek
Olvastad már?