Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 8. szerda

Baleset

Virtuálisan újraalkották az idei tesztbaleseteket

A tv-közvetítéseknek hála ezúttal már a két barcelonai gyakorlás egyetlen megforgásáról vagy ütközéséről sem maradtunk le – mindezeket pedig immár az F1 2019-es játékban is újranézhetjük.

részletek

Correa továbbra is elégedetlen az FIA-val

A sérülései miatt lábadozó pilóta szeretné, ha a tavalyi halálos F2-es baleset valahogy jobbá tenné a sportot, de úgy érzi, a Nemzetközi Automobil Szövetség nem végez ehhez megfelelő munkát.

részletek

A tavalyi szezon legnagyobb balesetei - virtuálisan

A Nekrews 51 nevű YouTube-felhasználó töltötte fel a videómegosztó portálra a tavalyi szezon legnagybb bukásait, melyeket újraalkotott az F1 2019 nevű játékban.

részletek

Árokba rohant az ittas sofőr, miután majdnem karambolozott

Ez az ittas sofőr nem sokkal azután, hogy kis híján frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő autóssal, az árokba hajtott sajátjával, az út másik oldalán. Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni: ittasan ne vezessen senki!

részletek

Correa: A sajtó manipulálta a szavaimat

Továbbra sincs vége a Juan Manuel Correa nyilatkozatát követő viharnak, a súlyos sérüléseiből még csak lábadozó amerikai pilóta szerint ugyanis nem azt és nem úgy mondta, ahogy az megjelent.

részletek

Correa: Majdnem meghaltam, mert az FIA nem is foglalkozott velem

Anthoine Hubert halála nagyon megrázta az autósport világát tavaly Belgiumban. A baleset másik résztvevője azonban kis híján követte őt, mivel életéért küzdve magára hagyták az illetékesek.

részletek

Herbert egészen pokoli fájdalmak közt debütált

Fél évvel korábban még az életéért és a lábáért küzdöttek, 1989-ben mégis bemutatkozhatott a Formula-1-ben. Csakhogy súlyosan sérült lába nem várt nehézségek elé állította vezetés közben.

részletek

Ezt a tömegbalesetet elsőre nem fogod érteni

Még karácsony előtt rögzített egy különös balesetet egy autós. A piros jármű sofőrje alighanem elaludt a volán mögött, vagy rosszul lett, ami után elképesztő láncreakciót indított be.

részletek

Schumacher 51 éves lett, tovább harcol

A Formula-1-ben továbbra sem feledik a hat éve lábadozó Michael Schumachert, aki élete legnagyobb csatáját vívja. De mi történt a száguldó cirkuszban abban az évben, amikor megszületett?

részletek

Kamion sodorta el a kerékpárost, de túlélte

Döbbenetes szerencséje volt annak a kínai biciklisnek, akit múlt héten sodort el egy kamion kanyarodás közben: a férfi a jármű alá került, mégis ép bőrrel megúszta az ijesztő incidenst!

részletek

Kubica átsírt néhány éjszakát

A Formula-1 világa nagyon örült Robert Kubica visszatérésének és úgy tűnik, jövőre is maradhat. Az általa megvívott csata azonban sokszor sokkal nehezebb volt, mint hinnénk. Most is akad gond.

részletek

Sokkoló: Halottakat számol az új installáció

Karácsony előtt nem csak a bevásárlóközpontokban és a karácsonyi vásárokban, de az utakon is megnő a forgalom. Gyakoribbak a torlódások, a téli időjárás miatt az útviszonyok veszélyesebbek, és sajnos nem minden közlekedő igazodik ilyenkor a megváltozott forgalmi helyzethez. A rendőrség adatai alapján a közúti balesetek legfőbb oka a gépjárművezetők figyelmetlensége és a közlekedési szabályok be nem tartása.

részletek
Olvastad már?