DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 28. szerda

Baleset

Retro – Perez legemlékezetesebb F1-es pillanatai

A mexikói születésnapján szemezgessünk a Checo-összesből: balesetek, zseniális megmozdulások, felejthetetlen balhésorozat Oconnal, no és persze már nem is remélt győzelmek.

részletek

Halálos baleset történt a miami F1-es pályán

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt csütörtökön délután a Hard Rock Stadion közelében. Egy autó fejtetőre érkezve zuhant le a hídról.

részletek

Rögtön balesettel kezdődött a Dakar, egy nézőt kórházba szállítottak

A rajt után kétszáz méterrel az első autó elsodort egy nézőt, így egy óra késéssel indulhattak el a többiek.

részletek

Stroll törésétől a tömegkarambolig – az év F1-es balesete

A legnagyobb bukásokkal folytatjuk év végi F1-es szezonértékelőnket: az első helyezettet illetően ismét teljes volt az egyetértés szerkesztőségünkben.

részletek

Ez vezetett Magnussen mexikói F1-es balesetéhez

A Haas főnöke szerint a túlhevült féknek volt köszönhető, hogy meghibásodott a dán autóján a bal hátsó felfüggesztés a Mexikóvárosi Nagydíjon.

részletek

Ezért döntött a futam kihagyása mellett Stroll

Egészségileg még csak rendben lett volna az F1-es Szingapúri Nagydíjon a balesete után, de fizikailag nem érezte késznek magát az év legkeményebb futamára.

részletek

Piastri: Egyszer meg kellett történnie…

Az első komolyabb balesetét szenvedte el az F1-ben az ausztrál újonc, aki elismerte a hibáját. A McLaren tempója viszont bizakodással tölti el.

részletek

„Vagy Piastri, vagy a fal” – Ricciardo a balesetről

Nem tudott időben reagálni, Lawsonnak pedig sok sikert kíván az F1-es Holland Nagydíjra a sérült ausztrál. Főnöke szerint nem kizárt a műtét.

részletek

„Ha valamikor ki kell esni, akkor most” – Alonso

Elismerte a hibáját a kétszeres F1-es világbajnok, aki szerint jobb, hogy most szenvedett balesetet, amikor amúgy is messze volt a pontszerzéstől.

részletek

Retro – Massa balesete és porig alázása

Aligha létezik élő ember számára elátkozottabb dátum a naptárban, mint ami Felipe Massának július 25-e. 2009-ben, illetve 2010-ben is éppen e napon történt vele egy-egy rémálomba illő eset.

részletek

Újabb életeket mentett a glória?

Tragédiába torkollhatott volna az F1 nevelősorozatának monzai versenye: a rajtot követő baleset után két versenyző is hálát adott a halónak.

részletek

Halálos baleset történt a Formula Regional spái futamán

Szörnyű tragédia: újabb áldozatot követelt Spa-Francorchamps, ezúttal egy 18 éves holland pilóta veszítette életét. Nyugodjon békében!

részletek