Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 22. szerda

Baleset

Ezt a tömegbalesetet elsőre nem fogod érteni

Még karácsony előtt rögzített egy különös balesetet egy autós. A piros jármű sofőrje alighanem elaludt a volán mögött, vagy rosszul lett, ami után elképesztő láncreakciót indított be.

részletek

Schumacher 51 éves lett, tovább harcol

A Formula-1-ben továbbra sem feledik a hat éve lábadozó Michael Schumachert, aki élete legnagyobb csatáját vívja. De mi történt a száguldó cirkuszban abban az évben, amikor megszületett?

részletek

Kamion sodorta el a kerékpárost, de túlélte

Döbbenetes szerencséje volt annak a kínai biciklisnek, akit múlt héten sodort el egy kamion kanyarodás közben: a férfi a jármű alá került, mégis ép bőrrel megúszta az ijesztő incidenst!

részletek

Kubica átsírt néhány éjszakát

A Formula-1 világa nagyon örült Robert Kubica visszatérésének és úgy tűnik, jövőre is maradhat. Az általa megvívott csata azonban sokszor sokkal nehezebb volt, mint hinnénk. Most is akad gond.

részletek

Sokkoló: Halottakat számol az új installáció

Karácsony előtt nem csak a bevásárlóközpontokban és a karácsonyi vásárokban, de az utakon is megnő a forgalom. Gyakoribbak a torlódások, a téli időjárás miatt az útviszonyok veszélyesebbek, és sajnos nem minden közlekedő igazodik ilyenkor a megváltozott forgalmi helyzethez. A rendőrség adatai alapján a közúti balesetek legfőbb oka a gépjárművezetők figyelmetlensége és a közlekedési szabályok be nem tartása.

részletek

Tizenöt autót darált le az audis a tesztvezetésen

Egy 25 éves férfi Szentpétérváron zúzott le tizenöt autót, miután tesztvezetésre vitt el egy Audi A7-est. Azonban a tapasztalatlansága és felelőtlensége miatt elvesztette irányítását a jármű felett. Szerencsére senki sem halt meg.

részletek

Kubica legbelül érzi, hogy F1-es pályafutásának vége

Szenzációként hatott bő egy éve, amikor a Williams bejelentette, Robert Kubica 2019-ben visszatér a mezőnybe. Csak egy szezonig tartott a csoda, a lengyel pedig érzi, hogy valószínűleg ennyi volt.

részletek

Szétveri a biztonságot a fékbetétek limitálása?

A Formula-1-ben az utóbbi években rengeteget tettek a biztonságért. Éppen ezért eléggé érthetetlen egy 2021-ben életbe lépő szabály, ami a biztonság rovására mehet. Jó ötlet ez a mai F1-ben?

részletek

Hamilton összetörhette Rossi motorját

A két motorsportlegenda, Valentino Rossi és Lewis Hamilton egy promóciós esemény alkalmából cseréltek járművet, azonban olasz források szerint a brit eleshetett a Yamahával.

részletek

Kitől kell leginkább félni az utakon?

Vajon hol és milyen autóval, férfiak vagy nők okozzák a legtöbb balesetet? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a Generali saját statisztikái között, hiszen sokan biztosan rávágnák, hogy a hölgyek bizonytalanabb sofőrok, a legveszélyesebb autósok pedig a nagy fekete terepjárókkal közlekedő fiatal férfiak. Ezzel szemben - a biztosító összesített adatai szerint - az elmúlt két évben a szürke gépjárművel járó, fővárosi, 40-es férfiak kerültek a legtöbbször bajba. Az elővigyázatosság nem árt, ugyanis a személyi sérüléssel járó közúti balesetek 93%-a továbbra is a járművezetők hibájából történik .

részletek

Ocon a Verstappen elleni ütközésről: Én már lapoztam

A Renault-val tér vissza Esteban Ocon az F1-es rajtrácsra 2020-ban, így újból kerék a kerék elleni csatákban lehet része, ahogy 2018-ban Verstappen ellen is volt, azonban ő már túllépett ezen.

részletek

„Kubica világbajnok lehetett volna”

Robert Kubica karrierjét teljesen kettétörte 2011-es ralibalesete, amiből tökéletesen sosem épült fel. A Mercedes csapatfőnöke szerint a súlyos sérülés nélkül ma már biztosan világbajnok lenne.

részletek
Olvastad már?