Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 7. szerda

Baleset

Frusztrálja Steinert Schumacher újabb autótörése

Teljesen ártalmatlan helyzetben, már az első edzés leintése után csapta falnak a Haast a német pilóta az F1-es Japán Nagydíj péntekjén, emiatt a második tréningen nem is tudott részt venni.

részletek

Zanardi ismét hazatérhetett a kórházból

Két és fél hónapja tűz ütött ki az otthonában, amiben károsodtak azok a gépek is, amelyekre szüksége volt, így egy időre újfent kórházba került a bő két éve súlyos balesetet szenvedő exversenyző.

részletek

Ezért égett meg Quartararo mellkasa

Komolyabb sérülés nélkül megúszta ugyan aragóniai első körös balesetét a regnáló MotoGP-világbajnok, a mellkasán viszont égéses horzsolásokat szenvedett – az Alpinestars elmondta, miért.

részletek

A kutatás szerint a piros autók nagyobb valószínűséggel kerülnek balesetbe

Az autó színei gyakran tükrözik a tulajdonos személyiségét. A konzervatív vásárlók nagyobb valószínűséggel választják a megszokott színű járműveket, míg az extrovertáltabb vezetők az élénk színeket részesítik előnyben. Összességében, bár az autógyártók minden személyiségnek megfelelő színeket kínálnak, a legtöbb vezető az időtálló színeket részesíti előnyben.

részletek

F2: Drugovich nyert, káosz az újraindításnál

Balesetek tömkelege, piros zászlós megszakítás és több biztonsági autós fázis tarkította az F2-esek hollandiai főversenyét, amelyen az MP Motorsport brazilja győzelmével a bajnoki cím kapujába ért.

részletek

Vettel: Valami céltábla lehet az autómon

Az Osztrák Nagydíj hétvégéje nemigen alakulhatott volna rosszabbul Sebastian Vettel számára. Bár a futamot befejezte, szombaton és vasárnap is vétlenül koccant egy-egy riválisával.

részletek

Sainz direkt nem nézte vissza Zhou balesetét

Csak a verseny leintése után látta az F1-es Brit Nagydíj rajtjánál történt incidenst, de még akkor is sokkolta a Ferrari futamgyőztesét – ahogy a második helyezett Sergio Perezt is.

részletek

Zhounak semmi baja, ott lesz Ausztriában

Nemcsak nézőként. A kínai versenyzőért aggódhattunk a Brit Nagydíj rajtbalesetét követően, de az Alfa Romeo pilótájának kutya baja, versenyezni fog a Red Bull Ringen. Jó hírek.

részletek

Steiner: Nem folytatódhatnak Mick balesetei!

A Haas F1-es csapatvezető belebegtette, hogy ha Bakuban ismét autót tör Schumacher, akkor komoly elbeszélgetésre számíthat – főleg azért, mert képtelenek ilyen ütemben gyártani a pótalkatrészeket.

részletek

Sokkolta a pilótákat a kettészakadó autó

Mick Schumacher nevéhez fűződött a Monacói Nagydíj legnagyobb balesete: Fernando Alonso bízik benne, hogy az F1 tanult az incidensből, míg Sebastian Vettel a honfitárs védelmére kelt.

részletek

„Elfogadhatatlan az ilyen erejű becsapódás”

Kifakadt a Tecpro-fal hiánya miatt a szombati szabadedzésen 51 G-s balesetet szenvedő Esteban Ocon, aki szerint az autóját is meg lehetett volna időben szerelni, hanem betonfalnak csapódik.

részletek

Videó: Belerohant az álló autóba az M3-ason

Az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán történt balesetben két fő súlyosan, hárman pedig könnyebb sérülést szereztek. Előbbiekhez mentőhelikopter is érkezett.

részletek