Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 17. vasárnap

Baleset

A spielbergi horrortól a viagrás sisakig – a 2020-as MotoGP-szezon legjei

Rengeteg emlékezetes pillanatot hozott a motoros királykategória idénye, beleértve a legnagyobb bukásokat, a legjobb csatákat és leghihetetlenebb jeleneteket – ezekből szemezgettünk.

részletek

Grosjean: A történetem többet érhet, mint egy vb-cím

Bár lassan meggyógyulnak sérülései, Romain Grosjean nem akarja teljesen maga mögött hagyni bahreini horrorbalesetét. Szeretné megtalálni annak okát, miért maradt éber a becsapódás után, ezzel segítve az autósport biztonsági szintjének további javítását.

részletek

Grosjean hazautazik, kihagyja az idényzárót

A Haas bejelentette, hogy a múlt héten hatalmas balesetet szenvedő francia nem vesz részt a jövő hétvégi Abu Dhabi Nagydíjon, amelyen így ismét Pietro Fittipaldi kap lehetőséget.

részletek

Grosjean részletesen elmondta, hogyan menekült meg

Néhány nappal horrorisztikus balesete után hihetetlen részletességgel mesélte el a megmenekülése 28 másodpercét a Haas F1-es pilótája, aki egy ponton már elkönyvelte, hogy meg fog halni.

részletek

Ricciardo: Grosjean felesége megerősített az igazamban

Továbbra is úgy érzi a Renault ausztrálja, hogy túlzásba estek az F1-es közvetítés készítői, amikor folyamatosan a francia balesetét ismételgették a Bahreini Nagydíj kényszerszünetében.

részletek

Grosjean: Láttam jönni a halált

„Arra gondoltam, nem lehet így és most vége, azt mondtam magamnak, hogy a gyerekeim miatt ki kell jutnom” - először adott hosszabb interjút vasárnapi horrorbalesete óta a Haas pilótája.

részletek

Grosjean pontosan emlékszik, hogyan menekült meg

Az első hírek arról szóltak, hogy kedden akár haza is engedhetik a franciát, azonban elővigyázatosságból egyelőre benn tartják. Steiner elmondta, Grosjean mindenre emlékszik.

részletek

Csoda: Grosjeannak haja szála sem görbült a balesetben

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner jó hírekkel szolgált a rajongóknak. Szerencsére Romain Grosjean egy karcolás nélkül megúszta a horrorfilmbe illő balesetét és nincs törött csontja.

részletek

Öt tényező, ami megmentette Grosjean életét

Romain Grosjean az elmúlt évtizedek legszörnyűbb balesetét szenvedte el, és az előzetes hírek szerint mindössze apróbb égési sérülésekkel és talán egy törött bordával megúszta a pokoli bukást.

részletek

Horner: Albonnak el kell felejtenie a balesetet

Bár az anyagi kár jelentős a brit-thai FP2-es balesete után, a Red Bull csapatfőnöke így is próbálta a pozitívumokat nézni a pilóta teljesítménye kapcsán. Magát Albont a tapadás hiánya lepte meg.

részletek

Másik kórházba szállították Zanardit

A sportoló állapotáról az őt ápoló intézmény adott ki egy közleményt, amiből kiderült: az állapotában beállt változás lehetővé tette, hogy otthonához közelebb helyezzék el.

részletek

Új Ford-technológia megakadályozza az ütközést a holttérbbn haladó járművekkel

Minden autós számára ismerős az a helyzet, amikor sávváltás előtt a tükörbe pillantva úgy látja, hogy szabad az út, ám váratlanul – szinte a semmiből – mégiscsak ott terem mellette vagy mögötte egy másik jármű.

részletek
Olvastad már?