Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 17. csütörtök

Baleset

Sikeres volt Correa műtétje, meg is szólalt

Túl van a rendkívül hosszú és komplikált műtéten a spái F2-es tragédiában megsérülő fiatal pilóta, de még egy további beavatkozás vár rá a közeljövőben - a mostanit sikeresnek nyilvánították.

részletek

Videó: Zebrán gázoltak el egy kislányt Miskolcon

A Rendőrség YouTube-oldalára töltöttek fel egy videót, melyen egy miskolci kislányt gázolnak el a zebrán. Szerencsére nem történt tragédia, de a Mercedes sofőrje rövid idő alatt két zebránál is szabálytalanságot követett el. Arról sajnos nincs hír, mi lett az elkövető „jutalma”.

részletek

Tegyünk ellene! - Ugrásszerűen nő a közúti balesetek száma ősszel

Általános tendencia, hogy míg az év első felében valamelyest csökken a közúti balesetek száma, addig az ősz beköszöntével nem csupán megugrik, de a legfrissebb adatok szerint megduplázódik a balesetek száma. Tomin István, a Hankook műszaki vevőszolgálatának vezetője szerint a legfontosabb, hogy ne vegyük félvállról a veszélyt: csak megfelelő műszaki állapotú gépjárművel közlekedjük és fokozottan ügyeljünk a közlekedési szabályok betartására.

részletek

Így jár, aki ész nélkül megy át a zebrán

Az alábbi baleset elszenvedője csak magának köszönheti a bajt: körültekintés nélkül, elektromos rollerén ülve hajtott az úttestre, ahol egy taxi ismertette meg vele a fizika szabályait.

részletek

Láttál már kamiont háztetőn parkolni?

A kanadai Ontarióban egészen bizarr baleset történt. Egy kamionos lefutott az útról, majd a földúton irányíthatatlanná váló járművel konkrétan leparkolt egy háztetőre. A tulajdonosok ugyan otthon voltak, de nem tartózkodtak a házban, a kamionos és utasa pedig szintén szerencsésen megúszták a nem mindennapi balesetet.

részletek

Raikkönen kétszeresen is megfizeti hibája árát

Kimi Raikkönen péntek után szombaton is a falban kötött ki Alfa Romeójával, gépe ráadásul komoly sérüléseket is szenvedett. Nem elég, hogy nem javíthatott rajtpozícióján, még meg is büntetik.

részletek

Gerincsérülés az elrepülő Peroninál

Újabb horrorbalesetnek lehettünk szemtanúi a Formula-3-ban szombat délelőtt, de az előzetes hírekkel szemben mégsem úszta meg a csattanást Alex Peroni, mivel csigolyatörést szenvedett.

részletek

Hubert büszke volt arra, hogy kevesebb pénze ellenére is tudott nyerni

Az autósportban az utóbbi évtizedekben hatalmas pénzügyi háttér nélkül szinte lehetetlen már a junior-kategóriákban is győzni. A tegnap szerencsétlenül járt Anthoine Hubert-nek viszont sikerült.

részletek

Lábtörés és gerincsérülés Correánál

Tegnap délután megdöbbentő baleset történt Belgiumban, a Formula-2-es versenyen, amely Anthoine Hubert életét követelte. Súlyosan megsérült a csattanás másik résztvevője is.

részletek

Az adatok Sato ártatlanságát bizonyítják?

A Rahal-Letterman-Lanigan istálló nyilvánosan megvédte pilótáját, Takuma Satót. Össztűz zúdult a japán pilótára a poconói tömegkarambol okozása miatt, de a csapat szerint nem ő a hibás.

részletek

Hogyan vigyázzunk egymásra az utakon?

A Europcar Autókölcsönző összegyűjtötte, mikre kell odafigyelnünk az utakon autóvezetőként, milyen gyakori hibákat vétünk, és hogyan kerülhetjük el a baleseteket.

részletek

Scott Speed gerinctörést szenvedett

A korábban az F1-ben is versenyző Scott Speed több csigolyája is eltörött egy ralibalesetben, mikor túl keményen ért talajt egy ugrató után. Robert Wickens is jobbulást kívánt kollégájának.

részletek
Olvastad már?