Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 26. csütörtök

Verstappen

Így tanult alázatot Senna és Schumacher

Egy veterán újságíró azt látja Max Verstappenen, amit két legendás világbajnokon a múltban: felidézte a lélektani fordulópontot az ifjú Ayrton Senna és Michael Schumacher pályafutásában.

részletek

Verstappen: Nem leszek kevésbé agresszív, de...

A Red Bull holland F1-es pilótája azt mondta, hogy ezentúl azért jobban át fogja gondolni az adott szituációt, de nem fogja vissza magát túlságosan - jól alszik és már Bakura koncentrál.

részletek

Hülkenberg bombaformában: Verstappenhez hasonlították a Renault-nál

Cyril Abiteboul szerint a német F1-es pilóta teljesítményét az helyezi igazán kontextusba, ha megnézzük, mire ment Carlos Sainz Max Verstappennel szemben még a Toro Rossónál.

részletek

Verstappen megtanulta a leckét Kínában

Max Verstappen Bahrein után Sanghajban is összeakadt egy ellenfelével: ezúttal Sebastian Vettel volt az áldozat, aki a harmadik helyről nyolcadiknak esett vissza, miután megpörgette a holland.

részletek

"Verstappen többé már nem új fiú"

Martin Brundle szerint a Red Bull fiatalja már nem újonc, elég sok futamon rajthoz állt, türelmesebbnek kell lennie és hosszabb távon gondolkodnia a jövőben - de olyan nagyon azért ne fogja vissza magát.

részletek

Jos Verstappen: A fiamnak többet kell gondolkodnia

Az idősebb Verstappen csalódott volt Max újabb ütközése után, szerinte az az előzés nem volt lehetséges, amit megpróbált - beszélniük kell, de elsősorban többet kell gondolkodnia a fiatal F1-es pilótának.

részletek

Hamilton végül győztesnek érezheti magát a Kínai Nagydíj után

Összeszedtük a Kínai Nagydíj győzteseit és veszteseit - Ricciardo, Alonso, Hülkenberg az egyik, Vettel, Verstappen és Bottas a másik oldalon emelhető ki. Hamilton mindkét helyre beférhet, de nálunk inkább győztes.

részletek

A fiatal Vettel sem volt különb Verstappennél

Napjainkban Max Verstappent szokás a Formula-1 ügyeletes rosszfiújaként emlegetni, aki túl gyakran keveredik bele vitás esetekbe, de emlékszünk-e még, hogy annak idején Sebastian Vettel gúnyneve is „crash kid” volt?

részletek

Whiting a hétvége vitás ügyeit magyarázza

Miért nem kapott nagyobb büntetést Max Verstappen? Miért vártak a biztonsági autó pályára küldésével annyit, hogy az élmezőny néhány tagjának már ideje se legyen a bokszba hajtani? Az F1 versenyigazgatója mindent letisztáz.

részletek

Lauda: Verstappennél az intelligenciával lehet gond

Már nem takarózhat fiatal életkorával Max Verstappen, aki látszólag nemhogy fejlődne, inkább visszafejlődik, ahogy több nagydíjon vesz részt – Niki Lauda ismét kimondta, mit gondol.

részletek

Hamilton: Megköszönhetem Verstappennek

Mikor a Red Bull-os és Vettel ütköztek előtte, Lewis Hamilton megijedt, hogy ő is belekeveredhet a balesetbe. Utólag azonban úgy látja: a holland forrófejűsége csak segített neki.

részletek

Vettel: Verstappen egyenes jellem

Max Verstappen a Kínai Nagydíj leintését követően azonnal odament Sebastian Vettelhez, hogy elnézést kérjen. A német ezt értékeli, szerinte így kell megoldani az ilyen eseteket.

részletek
Olvastad már?