Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 17. szerda

Verstappen

Sajtó: Amszterdam nem kis összeggel támogatná Zandvoortot

Sajtóhírek szerint Zandvoort 65 millió eurós támogatást kap Amszterdam városától, hogy renoválják és modernizálják a pályát és az azt körülvevő létesítményeket, hogy F1-es futamnak adhasson otthont.

részletek

Verstappen: A Honda megelőzte a Renault-t

Max Verstappen egyre nagyobb várakozással tekint a jövő év elé, amikor a Red Bull már a Honda erőforrásait használja. A holland úgy véli, a korábbi gyengélkedés a múlté, a japánok megelőzték a Renault-t.

részletek

Verstappen titkolja a Red Bull gyengéjét

Max Verstappent kiváló esőmenőnek ismertük meg korábban, ám az idei Red Bull-lal eléggé gyengélkedik vizes körülmények között. Ő maga tudja ennek okát, de nem köti a riválisok orrára.

részletek

Nem ülhet motorra Verstappen

Max Verstappennek nagy álma volt, hogy kipróbálhasson egy MotoGP-gépet, de a Red Bull elkaszálta a holland ezen vágyait. Szerintük túl veszélyes, és nem engedik meg Verstappennek.

részletek

Verstappen: Nincs miről beszélnem Vettellel

Sebastian Vettel meginvitálta egy kisebb eszmecserére Max Verstappent a Japán Nagydíjon történt újabb ütközésük után. Ebből azonban köszöni, de nem kér a holland pilóta.

részletek

Nagy szükség lenne a kerék a kerék elleni csatákra

Jolyon Palmer szerint az utóbbi években a Formula-1 hátrányára változott meg a szoros harcok megítélése. Túl sok a büntetés, így senki nem meri feszegetni a határokat. Tíz éve még más volt.

részletek

Verstappen: Vettel hozzászokott, hogy elengedik

A Japán Nagydíj egyik, sok vitát kiváltó ütközése a verseny elején történt Max Verstappen és Sebastian Vettel között. Jos Verstappen úgy véli, a Ferrari pilóta megszokta, hogy mindig elengedik.

részletek

Verstappen jobb rajttal megelőzhette volna a bajt

A Red Bull főtanácsadója csalódott, hogy Max Verstappen nem jött el sokkal jobban a rajttól, mivel jelentősen jobban alakulhatott volna a Japán Nagydíj, Lewis Hamiltont is megszorongathatta volna.

részletek

Vettel: El fogok beszélgetni Verstappennel

A német kitart amellett, hogy Red Bull-os riválisa hibázott, mikor harcolni kezdett vele a Spoon kanyarban. Habár előadta álláspontját, nem a nyilvánosságon keresztül, hanem személyesen akarja megvitatni a Suzukában történteket.

részletek

Raikkönen: Hagyhattam volna én is több helyet

Raikkönen úgy érzi, hogy Max Verstappen nem feltétlenül okolható a Japán Nagydíjon történt afférjuk miatt. Talán ő is hagyhatott volna egy kicsivel több helyet a holland számára.

részletek

A Mercedes megvédte Vettelt

Toto Wolff szerint nem Vettel a hibás, amiért ütközött Verstappennel. Az osztrák úgy véli, a német helyesen cselekedett, és arról is beszélt, hogy a bajnoki címekért is sokat kell még dolgozniuk.

részletek

Whiting: Verstappen egyértelműen megérdemelte a büntetést

Charlie Whiting szerint nem is volt kérdés, mi lesz az első körös Max Verstappen-Kimi Raikkönen incidens vége. A versenyigazgató szerint a holland megérdemelte büntetését.

részletek
Olvastad már?