Verstappen - Formula.hu - 1
Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 17. péntek

Verstappen

Massa: Ricciardo nem boldog Verstappen mellett

A visszavonult brazil pilóta szerint a holland F1-es versenyző mellett nem érzi túl jól magát a Renault-hoz távozó ausztrál, aki ráadásul azt sem tudhatja, hogy a Honda valóban versenyképes lesz-e.

részletek

Verstappen: Nincs gond a Hondánál

Annak ellenére, hogy a japán gyártó cserélt legtöbbször motort az autóiban, Max Verstappen szerint nincs semmi probléma a Hondánál, amit a lenti érvekkel támasztott alá.

részletek

A mezőny pilótáinak különlegességei

2018-ban is produkál a mezőny érdekes pozitív és negatív rekordokat. Miben különleges Kimi Raikkönen, Lewis Hamilton, Fernando Alonso, vagy éppen Szergej Szirotkin teljesítménye?

részletek

Ricciardo távozásának fő oka Verstappen

A Red Bull csapatfőnöke úgy véli, hogy Daniel Ricciardo távozásának legfőbb oka valószínűleg Max Verstappen megerősödése, mivel semmiképpen nem szeretne szárnysegéd lenni a csapatban.

részletek

Red Bull: Verstappen vétója hülyeség

Daniel Ricciardo távozását követően arról szóltak a hírek, hogy Max Verstappen megvétózta, hogy Carlos Sainz kerüljön mellé a Red Bullhoz. A bikák főtanácsadója szerint ez nem így működik.

részletek

Villeneuve szerint Ricciardónak bejöhet a Renault-ra váltás

1997 világbajnoka, Jacques Villeneuve nem igazán érti a kétkedőket, szerinte Daniel Ricciardo egyáltalán nem hozott rossz döntést azzal, hogy a Renault-hoz igazolt 2019-re.

részletek

Verstappen szerint folyamatos lemaradásban van a Red Bull

Amióta a Renault gyári csapatként visszatért a Formula-1-be, sokak szerint egyre kevésbé koncentráltak a Red Bullra. Ezt emelte ki Max Verstappen, az energiaitalosok versenyzője is.

részletek

Brundle: Kabaré, ha Sainz nem kap ülést

Carlos Sainzot nagy tehetségnek tartják a Formula-1-ben, mégis előfordulhat, hogy jövőre nem lesz hely számára a mezőnyben. Martin Brundle szerint ez borzasztó igazságtalanság lenne.

részletek

Verstappen megtorpedózza Sainz érkezését?

Daniel Ricciardo váratlan távozása miatt 2019-re megüresedett egy versenyzői ülés a Red Bullnál. Kézenfekvő lenne a kölcsönadott Sainz szerződtetése, de a sajtó szerint ezzel gond lehet.

részletek

Sajtó: Ricciardo megafizetést kap

Nagy meglepetésként érte a Formula-1-es világot a pénteki bejelentés, miszerint Daniel Ricciardo elhagyja a Red Bullt a Renault-ért. Sajtóhírek szerint hatalmas pénzt akaszt le új csapatánál.

részletek

Verstappen figyelmeztette riválisait

Bár már negyedik szezonját teljesíti a Formula-1-ben, még mindig csak húszéves. Négy futamgyőzelme ellenére sem érte még el csúcsformáját, ez intő jel a többiek számára, Verstappen még jobb lesz.

részletek

Palmer: Ricciardo kilépett Verstappen árnyékából

A Renault korábbi pilótája, Jolyon Palmer szerint Ricciardo azzal, hogy a Renault-hoz igazolt, hátra lépett egyet, de ez egy szükséges lépés volt, hogy kikerüljön Verstappen árnyékából.

részletek
Olvastad már?