Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 21. kedd

Verstappen

Massa megnevezte legnagyobb ellenfeleit – Raikkönen nélkül

Karrierje utolsó F1-es futamához közeledve a brazil is mérlegre teszi az elmúlt éveket, egyik legutóbbi nyilatkozatában pedig azokat a pilótákat nevesítette, akiket legkeményebb ellenfeleinek tartott.

részletek

Hamilton néha összezavarja Verstappent

A pályán mindketten a maximumot nyújtják, azon kívül azonban teljesen mással foglalkoznak - a háromszoros futamgyőztes F1-es pilóta néha nem érti, hogyan férhet bele ennyi minden riválisa idejébe.

részletek

Verstappen még nyújtaná a szezont

A Formula-1-es pilóták nagy része év végére már elfárad és várja a pihenést. Nem így Max Verstappen, aki csak most lendül bele. A záró futam előtt egyre éhesebb a holland, nem véletlenül.

részletek

Verstappen: Hogy lehet túl kevés alkatrész a motorunkhoz?

Max Verstappen ezúttal sem kímélte a Renault-t, ahogy idén már többször is megtette. A holland értetlenkedve fogadja, hogyan fogyhatott ki a francia gyár a motorkomponensekből.

részletek

Briatore: A Ferrari helyében leigazoltam volna Verstappent

A Renault egykori csapatfőnöke nagyon nagy tisztelője az ifjú titánnak, és „csukott szemmel” leigazolta volna őt a Ferrarihoz - az F1-es paddockba vissza-visszatérő playboy Lewis Hamiltont is megdicsérte.

részletek

A Red Bull feláldozta a tempót a megbízhatóságért

Komoly kihatása volt a Mexikói Nagydíjon tapasztalt Renault-meghibásodásoknak, ugyanis a Red Bull inkább letekert motorral versenyzett, csak bírja végig az erőforrás. Ez sikerült, de ára volt.

részletek

Verstappen csalódott, Ricciardo kicsit sem

A Red Bullok mindent megtettek Brazíliában, de az elérhető maximum, az ötödik és hatodik hely sült ki ebből. Verstappen a gumikopásért a gyenge motorteljesítményt okolta, Ricciardo nem panaszkodik.

részletek

Verstappen is odaszúrt a Renault-nak

Max Verstappen csak a negyedik helyet szerezte meg a Brazil Nagydíj időmérő edzésén, teljes hátrányát az erőforrás számlájára írja, pontosan kiszámolta, mennyit veszítenek a motor miatt.

részletek

Verstappen: Padlógáz, ha felrobban, akkor felrobban

Egyik Red Bull-os sem elégedett az időmérőt követően: a negyedik helyről induló Verstappen az egyensúllyal, a hátrasorolt Ricciardo a szuperlágy gumival szenvedett. Az ausztrál szerint nem benne van a hiba: ha „idióta” lett volna, megmondaná.

részletek

Ricciardo a 11. rajthelyről szeretne indulni

A Ferrarihoz hasonlóan a Red Bullok sem voltak meccsben a Mercedesszel a Brazil Nagydíj edzésnapján, ám Daniel Ricciardo és Max Verstappen ennek ellenére is abban bíznak, az időmérőn megszorongathatják a bajnokcsapatot.

részletek

Verstappen: 20-30 lóerő hátrányt simán behoz az autónk

Max Verstappen a legtöbb szakértő szerint a jövő évad egyik világbajnoki esélyese. A holland tudja, miben kell a Red Bullnak javulnia, hogy ez meg is valósulhasson, de elégedett az iránnyal.

részletek

Verstappent a Red Bull javulása győzte meg

A Renault idei formája miatt sokáig kétséges volt, marad-e jelenlegi csapatánál Max Verstappen. Menet közben még a Mercedesszel is szóba hozták, ám végül az RB13-as kellően meggyőzőnek bizonyult.

részletek
Olvastad már?