Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 21. csütörtök

Verstappen

A Red Bull nem változtatná meg Verstappent

Tény, hogy az utóbbi versenyek a fiatal holland zűrös ügyeiről és hibáiról szóltak az energiaitalos alakulatnál, Christian Horner mégsem szeretné, ha pilótája felhagyna stílusával.

részletek

Hakkinen: Verstappennek jót tett a magány

A kétszeres Formula-1-es világbajnok, Mika Hakkinen úgy véli, Max Verstappennek jót tett, hogy családja és menedzsere nélkül utazott el a szezon hetedik versenyhétvégéjére Kanadába.

részletek

A Red Bull most elégedett lehet Verstappennel

A Kanadai Nagydíjon végre azt a formáját mutatta Verstappen, amit csapata eddig is várt tőle. Helmut Marko szerint a holland mostani teljesítménye a "hülye kritikusok" száját is befogja.

részletek

Villeneuve-öt sérti, hogy apjához hasonlítják Verstappent

Niki Lauda volt az, aki párhuzamot vont az ikonikus kanadai versenyző, a néhai Gilles Villeneuve és Max Verstappen között. A hollandról nem épp jó véleménnyel levő Jacques Villeneuve kiborult ezen.

részletek

Bottas: Még egy kör és harmadik vagyok

A Mercedes finn pilótájának kis híján kifogyott a benzin az autójából a Kanadai Nagydíjon, és a nagy takarékosságban alig tudta maga mögött tartani az utolsó két körben a vészesen közeledő Verstappent.

részletek

Rosberg: Verstappen Hamiltonra emlékeztet

A fiatal hollandot sok kritika érte az utóbbi időben hibái miatt, Kanadában viszont remek teljesítményt nyújtott. Nico Rosberg beszélt arról, miért emlékezteti Verstappen egykori riválisára.

részletek

Villeneuve: Verstappen még kisgyerek

Jacques Villeneuve Monaco után ismét kiosztotta Max Verstappent. A kanadai világbajnoknál a holland „lefejelős” válasza után szakadt el a cérna, szerinte a Red Bull pilótája egy túlértékelt kisgyerek.

részletek

Először nem fogták egy versenyen Verstappen kezét

Eltérően beszél a holland hétvégéjéről Christian Horner csapatfőnök és ő maga: előbbi szerint változott hozzáállása, utóbbi ezt cáfolja. Kiderült az is, hogy Jos Verstappen nem utazott el a nagydíjhétvégére.

részletek

Ricciardónak nem tetszett az új motor

A Red Bull ausztrál pilótájának autójába hiába került be új erőforrás, úgy érzi a Renault-motor nem fejtett ki különösebben pozitív hatást az RB14-esre a Kanadai Nagydíjon, de úgy érzi, a negyedik helye biztató.

részletek

Vettel: A tökéletes a legjobb szó erre

Pályafutása 50. F1-es győzelmét aratta a német, ráadásul mindezt tette a Gilles Villeneuve-ről elnevezett pályán egy Ferrarival. Bottas szerint kihozták a maximumot, Verstappen is elégedett.

részletek

Hill: Verstappen új ember lett

Az elmúlt hat versenyhétvége Max Verstappen hibáitól volt hangos, alaposan meg is kritizálták a hollandot. Kanadában új erőre kapott és az 1996-os világbajnok szerint teljesen újjászületett.

részletek

Verstappen és Ricciardo Mercedeseket és Ferrarikat vadászna a futamon

Bár kívülről úgy tűnhet, a Red Bull relatív tempója az időmérőre visszaesett, ráadásul még a gumikkal is rosszul taktikáztak, a csapat két pilótája Mercedesek és Ferrarik megelőzéséről beszél a versennyel kapcsolatban.

részletek
Olvastad már?