Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. február 17. szombat

Verstappen

Verstappen: Minden verseny esély a győzelemre

A Red Bull optimizmusát Max Verstappen is átvette. A csapatnál nagyon pozitívan állnak a dolgokhoz a téli tesztek előtt, és a holland pilóta szerint minden futamon az első helyért küzdhetnek 2018-ban.

részletek

Csapattársak harmóniában

Egy F1-es első számú ellenfele saját csapattársa, ezért nagy ritkaság, ha a bokszon osztozó pilóták között barátság alakul ki. Ezekkel a párosokkal pont így történt.

részletek

Ricciardo: A Mercedest is legyűrhetjük

A bika felhergelve, indulhat a roham – a Red Bull pilótája arról fantáziál, a tavalyi lendületből építkezve idén már a legnagyobbakkal küzdhetne meg csapata. Vérre szomjazik az ausztrál.

részletek

Verstappen: Jobb motorral mi dominálnánk

A Red Bull-os holland szerint mindössze egy német erőforrás hiányzik autója hátuljából, hogy első világbajnoki címe felé menetelhessen. Erővel tölti el, ahogy kilábaltak a tavaly év eleji gödörből.

részletek

Idén már a vb-címre hajtanak a Red Bullnál

A 2017-es év a Mercedes és a Ferrari csatáját hozta a világbajnoki elsőségért, az energiaitalos alakulat még nem tudott beleszólni a bajnoki küzdelembe, de idén már mások a tervek a csapatnál.

részletek

Verstappen miatt erőlködött Ricciardo

Nagyon nagy nyomás alatt van a Red Bull ausztrál F1-es pilótája, hiszen egy pokolian gyors csapattárssal szemben kell helytállnia - azt mondja, hogy emiatt többször is túlerőltette a dolgokat 2017-ben.

részletek

Verstappen: A teszt ad választ mindenre

A Red Bull holland pilótája is meglátogatta az istálló Milton Keynes-i központját, hogy értesüljön idei versenygépe legfrissebb fejlesztéseiről. Az igazság pillanata azonban Barcelonában jön el.

részletek

Webber: Ricciardo Verstappennel törődjön, ne a szerződésével

A Red Bull korábbi F1-es pilótája szerint honfitársa arra koncentráljon, hogy legyőzze a csapaton belül Max Verstappent - a szezon első felében nem járhat más az eszében.

részletek

Ricciardo: Verstappen az első csapattárs, aki felér hozzám

Valószínűleg nem ez járt a fejében, de jelenlegi csapattársának értékelése közben a négyszeres világbajnok Sebastian Vettelről is lesajnáló bizonyítványt adott Daniel Ricciardo, aki úgy érzi, mostanáig egyetlen csapattársa sem tudta őt megszorongatni.

részletek

Nem annyira biztos a Holland Nagydíj visszatérése

Hetek óta arról szólnak a hírek, hogy Hollandia ismét F1-es nagydíjat rendezne. Ez Max Verstappen miatt különösen jó ötletnek tűnik, ám az egykori versenyző figyelmeztet, ez még nincs lejátszva.

részletek

Mire mentek a tizenéves csodagyerekek?

A tavalyi évben két tinédzser is rótta a köröket a Formula-1-ben. Vajon előny-e, ha valaki ilyen korán beszáll a száguldó cirkuszba, vagy bukás a vége és eltűnik a süllyesztőben? Vegyes a kép.

részletek

Verstappen ellentmondott apjának, és bejött

Max Verstappen mindig is hálás lesz édesapjának, hogy egyengette versenyzői karrierjét. Időnként előfordul azonban, hogy szembe kell menni az atyai tanáccsal és végül ez hoz sikert.

részletek
Olvastad már?