Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. szeptember 25. hétfő

Verstappen

Verstappen ugyanarra számít Malajziában is

Max Verstappen részese volt a szingapúri rajtbalesetnek, ami miatt a teljes hétvégi munkája kárba veszett. A hőség és a páratartalom mindkét helyszínen pokoli, így nem számít jobbra a holland Malajziában sem.

részletek

Ricciardo: Verstappent nehezebb megverni, mint Vettelt

Daniel Ricciardo elismerte, hogy most van eddig a legnehezebb dolga aktuális csapattársával szemben istállón belül. Szerinte Verstappent még nehezebb legyőzni, mint a négyszeres világbajnokot.

részletek

Verstappent dicséri az "előzések bajnoka"

John Watson szerint nem létezik olyan hely, ahol ne lehetne előzni, azt is elárulta, hogy ő hogyan közelítette meg riválisait - úgy látja, hogy idén nagyon nehéz lesz megverni Hamiltont.

részletek

Massa: Rosszul döntöttem

Néha a legrutinosabb pilóták is képesek rossz döntést hozni, ha nincs elég idejük meggondolni. Felipe Massa elmondta véleményét a szingapúri történésekről, ahol több hibát is elkövetett. De nem ő volt az egyetlen.

részletek

Ricciardo elárulta, miben jobb Verstappennél

Miután Max Verstappen idei hetedik kiesését könyvelhette el Szingapúrban, Daniel Ricciardo hetedik dobogós helyezését szerezte meg 2017-ben.

részletek

Verstappen egyre csalódottabbá válik

A Red Bull F1-es pilótájának komoly esélye lett volna arra, hogy megszerezze idei első győzelmét Szingapúrban, ám a rajtbaleset megakadályozta ebben - szerinte az év legjobb lehetőségét szalasztotta el.

részletek

Vettel retteg Verstappentől?

Egy szakértő a holland iránt érzett iszonnyal magyarázza a szingapúri rajtbalesetet: úgy érzi, Vettel fejébe vette, semmiképpen sem fogja maga elé engedni riválisát a startnál.

részletek

Jos Verstappen: Ezért nem büntették Vettelt

A Szingapúri Nagydíj legnagyobb momentuma egyértelműen a rajtnál történt baleset volt a két ferraris és Max Verstappen között. Az ifjú holland pilóta apja is megszólalt az eset kapcsán.

részletek

Egy valakit lehetne hibáztatni a szingapúri ütközésért

Az F1 egyik legtöbbre tartott szakértője is megosztotta gondolatait a Szingapúri Nagydíj rajtbalesetéről, mely alapjaiban befolyásolhatja az idei világbajnokság végkimenetelét.

részletek

Verstappen: Vettel nem kért bocsánatot

A négyszeres bajnok nem tanúsított bűnbánást, amiért – a Red Bull-os szemszögéből – mások versenyét is tönkretette. A holland megjegyezte: ha Hamilton van a Ferrari helyén, nem történt volna tömegbaleset.

részletek

Verstappen: Vettel nem jelentene problémát

A holland F1-es pilótát 2019-ig köti magához a Red Bull, utána azonban szabad a vásár - maga az érintett sem zárta ki, hogy egy szép napon Maranellóban fog kikötni.

részletek

Hamilton megvédte Vettelt

Lewis Hamilton megvédte a rajtbaleset miatt felelősnek kikiáltott Sebastian Vettelt. A brit igen gyakran rajtol az első helyről, nagy rutinja van már benne és szerinte Vettel nem láthatta előre, mi lesz.

részletek
Olvastad már?