Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 24. hétfő

Perez

Egy Strollnyi a Williams lemaradása

Az F1-ben nincs privát csapatok bajnoksága, mi mégis eljátszunk a gondolattal, hogy mi lenne, ha lenne: a Force India a mezőny előtt jár, hiszen hiába gyors a Williams, ha csak egy ember gyűjt pontokat...

részletek

Perez le tudna mondani a rózsaszínről egy élcsapat kedvéért

Sergio Perez az elmúlt években kinőtte magát a fizetős pilóták státuszából és megmutatta, hogy számolni kell vele. Remekül érzi magát rózsaszínben, de nem titkoltan álmaiban vörösben látja magát.

részletek

Ocon sem volt ott a himnusznál, ő megúszta

Később érkezett meg a kínai himnuszhoz, mint csapattársa, vele ellentétben mégsem kapott büntetést – azóta az is kiderült, miért nevethet a markába a Force India francia F1-ese.

részletek

Eddig Sainz a legjobb a másodosztályban

Az F1-ben nincs privát csapatok bajnoksága, mi mégis eljátszunk a gondolattal, hogy mi lenne, ha lenne: még nem szakadt szét a mezőny, de a címvédő nagyon jól áll – egyelőre viszont egy spanyol vezet.

részletek

Perez szerint Stroll volt a hibás a koccanásnál

Sergio Perez megérdemelt mosollyal távozhatott a Kínai Nagydíjról, ismét értékes pontokat szerzett a Force Indiának kilencedik helyével. A mexikói az első körös koccanás miatt Strollt hibáztatja.

részletek

Perez nagy tervei vasárnapra

Perez nagyon elégedett az időmérő edzésen megszerzett nyolcadik rajtkockájával, vasárnap pedig a különleges körülmények nagy valószínűsége miatt komolyabb terveket is szövöget.

részletek

Perez és Ocon kemény munkát ígér szombatra

A Force India párosa úgy érzi, hiányozhat számukra a ma elvesztegetett edzésidő, de abban bíznak, hogy a riválisok sem lesznek könnyebb helyzetben. Nagyon munkás szombatra számítanak.

részletek

Perez nagyon aggódik Wehrleinért

A Sauber pilótája nem indulhat Kínában, és bahreini részvétele is kérdéses még - két és fél hónappal ROC-on elszenvedett balesete után. Mexikói társa reméli, hogy csak elővigyázatosságból kell kihagynia a versenyeket.

részletek

Ocon célja: Tanulás és pontok

Esteban Ocon tavaly év közben csatlakozott az F1-es cirkuszhoz a Manor színeiben, most a Force Indiát erősíti. Ugyan nem újonc, de a naptár első felében levő pályákat még nemigen ismeri.

részletek

Perez feltöltődik a kínai rajongóktól

Sergio Perez nagyon elégedett az Ausztrál Nagydíjon nyújtott teljesítményével, a kínai rajongók totális lelkesedése pedig még inkább feltölti őt energiával. Már így is a legjobb formában érzi magát.

részletek

Perez: A Williams jelenleg elérhetetlen

Sergio Perez úgy érzi, hogy a Force India számára a Williams egyelőre elérhetetlen a középmezőny vezető helyéért folytatott harcban. Ausztráliában is jócskán előtte végzett Massa, de szerinte ez volt a maximum.

részletek

Ezért kellett megismételni a rajtot

Az Ausztrál Nagydíj nem szokványosan indult, ugyanis a felvezető kör után nem a piros lámpák gyulladtak ki, hanem ismét elküldték a mezőnyt egy felvezető körre. Charlie Whiting versenyigazgató el is árulta az okokat.

részletek
Olvastad már?