Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Perez

Perez megkezdte a 2018-as mentális játszmát

A Force India mexikói pilótája a Belga Nagydíj utáni időszakról beszélt. A folytatásban arra számít, hogy növekedni fog a nyomás márkatársán, Esteban Oconon.

részletek

Force India: Ocon az egyik legnagyobb ígéret

Esteban Ocon első teljes szezonját teljesítette a Force India színeiben, de máris kiváló benyomást keltett mindenkiben. Egy valamiben azért javulnia kell még, hogy legyőzze csapattársát.

részletek

Perez: Idővel hozzászokunk a halóhoz

Sergio Perez beszélt a 2018-tól bevezetett fejvédő eszközről. Sokak véleményét hallottuk már a halóról, ezúttal a mexikói pilóta is elmondta a pozitív és negatív dolgokat a glóriáról.

részletek

Perez boldogságához csak egy serleg kellene

A Force India mexikóija szerint nem az idei volt élete legjobb F1-es szezonja. Csapata helyzetéhez képest kiemelkedően teljesít, ám ő maga hiányol egy idei serleget a gyűjteményéből.

részletek

Csapattársak harca – Force India

Alighanem a 2017-es év legjobb, istállón belüli párharcát a Force Indiánál láthattuk. A félig újonc Esteban Ocon rögtön felnőtt Sergio Perezhez, rivalizálásuk pedig többször ütközésekbe torkollt.

részletek

A sport kicsúfolása volt Hülkenberg büntetése a Force India szerint

A kárvallott csapat vezetése és Perez is hőbörög, amiért a jogtalan előnyt szerző németnek nem kellett visszaadnia helyét – Abu Dhabiban kritikus a pályán elfoglalt pozíció. Hülkenberg szerint a körülmények tekintetében igazságos ítélet született.

részletek

Perez: Nincs már nyomás a Force Indián

Az indiai istálló megszerezte a negyedik helyet a bajnokságban, így pilótái a szezonzárón is zavartalanul vezethetnek. A csapat mexikói pilótája számára már csak egyetlen kérdés maradt nyitott.

részletek

Pereznek több ez, mint egy ötödik hely

Hozott néhány meglepetést a brazíliai időmérő edzés. Hamilton kiesése és Alonso szárnyalása mellett Sergio Perez ötödik helyezése is csodás. A mexikóinak jóval többet számít ez az eredmény.

részletek

Megtört a jég a Force Indiánál

Legalábbis Sergio Perez szerint: az istálló mexikói F1-es pilótája úgy gondolja, hogy a Brazil és Abu Dhabi Nagydíjakon szabadon versenyezhet csapattársával, Esteban Oconnal.

részletek

Ilyen, amikor a csapattárs a fejünkre nő

Gyakran előfordul, hogy egy rutinos pilóta mellé szerződtetnek egy zöldfülű újoncot, aki aztán jobban teljesít a tapasztalt versenyzőnél is. Idén ez a Williamsnél és a Force Indiánál is megtörtént.

részletek

Pereznek elege van a csapatutasításból

A belgiumi (sokadik) koccanásuk miatt a Force India letiltotta két pilótáját az egymás elleni csatáktól. Sergio Perez azonban a konstruktőri negyedik hely bebiztosítása után változást akar.

részletek

Megszegheti ígéretét a Force India

A silverstone-i F1-es alakulat Mexikóban bebiztosította negyedik helyét a konstruktőrök között, azt azonban még mindig nem döntötte el, hagyja-e versenyezni egymással Sergio Perezt és Esteban Ocont.

részletek
Olvastad már?