Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 25. vasárnap

Perez

Perez: Tanultunk a tavalyi hibáinkból

Sergio Perez és Esteban Ocon egy igen feszült szezonon van túl, a két pilóta nem kímélte egymást 2017-ben, de előbbi állítja, a csapattal együtt tanultak a hibáikból, és készen állnak 2018-ra.

részletek

Sorsdöntő szezon vár Perezre

Ezzel maga a mexikói is tisztában van, akinek remekül kell teljesítenie, ha egyszer még egy topcsapatnál szeretne versenyezni – viszont azt is tudja, hogy a Force Indián belül is komoly kihívója van.

részletek

Ocon lehet Bottas legnagyobb kihívója

A Force Indiánál szabad a vásár, versenyezhet egymás ellen Sergio Perez és Esteban Ocon. A francia úgy érzi, nemsokára a Mercedesnél versenyezhet, újabb fenyegetés Bottas ülésére.

részletek

Perez: Már nem mi vezetjük a középmezőnyt

A Force India pilótája szerint teljesítményük elmarad közvetlen riválisaiktól, így nagyon sok múlik azon, milyen fejlesztési csomagot sikerül összerakniuk a szezonnyitóra. Ő azért nyugodt maradt.

részletek

Perez tart a McLarentől és a Renault-tól

A Force India nem teljesített valami jól az téli tesztek első hetében, sem a megtett kilométerek, sem a köridők nem voltak acélosak az alakulattól. Perez fél is, hogy utolérték őket a riválisok.

részletek

Force India: 2018-ban nem lesz csapatutasítás

A 2017-es szezonra jellemző volt, hogy a Force India pilótái konfliktusba keverednek egymással a pályán. Vijay Mallya szerint versenyzőinek sikerült megoldaniuk a tavalyi problémákat.

részletek

Különös egybeesések a Formula-1-ben

A Formula-1 1950 óta íródó történelmében különleges, időnként megmagyarázhatatlan érdekességek is történnek. A gyűjtésből nem maradhat ki Alonso, Button, Raikkönen és Hamilton sem.

részletek

Wolff nem akar több Force India-incidenst

A 2017-es év a Force India házi csatájáról is emlékezetes marad. Esteban Ocon többször összetűzésbe keveredett tapasztaltabb csapattársával, Sergio Perezzel, amit Toto Wolff nem nézett jó szemmel.

részletek

Prost: Ocon jobb volt Verstappennél

A Force Indiánál első teljes szezonját futó pilóta sokakat meglepett 2017-es remek teljesítményével. Alain Prost szerint fiatal honfitársa meggyőzőbb teljesítményt nyújtott, mint Max Verstappen.

részletek

Mikor nyertek utoljára a Formula-1-esek?

2017-ben öt futamgyőztest is köszönthettünk, mivel a két Mercedes, a két Red Bull mellett az egyik Ferrari is sikert könyvelhetett el. De mikor nyertek utoljára karrierjük során a mezőny tagjai?

részletek

Perez 2019-ben csapatot váltana

Tény, hogy Valtteri Bottas és Kimi Raikkönen helye sem biztos a következő utáni szezonra, így Sergio Perez joggal pályázhat bármelyikük ülésére. A mexikói pilóta optimista lehet jövője miatt.

részletek

Tavalyi formája miatt lehet nyomás Oconon

Csapattársa szerint olyan jól teljesített Ocon, hogy idén emiatt kell majd óriási elvárásokkal szembenéznie. Perez higgadtan várja a szezont, de azt elmondta, melyik futamon érezte verve magát.

részletek
Olvastad már?