Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 24. péntek

Perez

A Force India magabiztosan indul harcba

Múlt héten a rózsaszín festésével vonta magára a figyelmet a Force India istálló, de könnyen lehet, hogy hétvégén már a remek teljesítményével fog kitűnni Sergio Perez és Esteban Ocon.

részletek

Perez: Élnünk kell a lehetőségeinkkel

Sergio Perez alig várja az előttünk álló hétvégét, amikor már az Ausztrál Nagydíjon mérheti össze tudását a többiekkel. A mexikói pilóta elmondta, mik az elvárások az első futammal kapcsolatban.

részletek

Tényleg nehezebb az autók vezetése?

Sokan úgy érzik, hogy igen, mivel a gyorsulásnak köszönhetően az erőhatások mértéke is növekedett a tavalyi évhez képest. Viszont van egy versenyző, aki erről másképp vélekedik.

részletek

Öt pilótának van millió feletti követője

Niki Lauda arról nyilatkozott, mennyire nem szerencsés, hogy a versenyzők a követőik számára alapozzák saját megítélésüket – mi pedig gondoltuk, nézzük meg ezeket a számadatokat! Hamilton vezet!

részletek

A Force Indiának minden oka megvan a bizakodásra

A középmezőny sűrűsége miatt egyelőre nehéz megmondani, hogy a Force India hol is áll pontosan az erősorrendben, Sergio Perez és a fő versenymérnök azonban magabiztos a tesztek után.

részletek

Egyes pilótáknak fogyniuk kell a szezonnyitóig

Azok után, hogy a téli szünetben minden F1-es versenyző keményen edzett, hogy izmot és súlyt szedjen fel, jött a feketeleves: a Force India közölte pilótáival, fogyjanak le az Ausztrál Nagydíjig.

részletek

A Force India és Ocon is elégedett

A Force India istálló és pilótájuk, Esteban Ocon is nagyon elégedett volt az utolsó előtti tesztnappal, kiváló programot teljesített a francia pilóta.

részletek

Elnyűhetetlen Pirellik?

Úgy tűnik, az F1 hivatalos gumiszállítója, a Pirelli igencsak belehúzott idén az abroncsok tartóssága terén. Korábban több szezonban is a korai elhasználódást rótták fel az olasz gumiszállítóknak, most azonban úgy tűnik, épp a fordítottja történik.

részletek

Jól megy a Force India, Perez optimista

A mexikói F1-es pilóta szerint sokat tanultak az autóról és a gumikról is, a felkészülés a tervek szerint halad - jövő héten már a teljesítményre és a versenyszimulációra koncentrálnak majd.

részletek

A Force India lehet az év meglepetése?

Sergio Perez úgy gondolja, hogy csapata idén még előrébb végezhet a konstruktőrök bajnokságában. A mexikói szerint a gyárban végzett hatalmas munka 2017-ben kifizetődhet.

részletek

Új autók: „Mintha GP2-ről F1-re váltanánk”

Az újgenerációs F1-es autók elvben sokkal nagyobb fizikai kihívás elé állítják a pilótákat. Sergio Perez új masinája bemutatóján mondta el, mekkora változásra kell felkészülni.

részletek

Perez Trump-ellenes kampányba kezdett

A Force India F1-es pilótája már tavaly zokon vette, hogy egyik szponzora a mexikói határra tervezett fallal viccelődött, most pedig az Autodromo Hermanos Rodriguezzel együttműködve áll ki országáért.

részletek
Olvastad már?