Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek

Perez

Perez fekete zászlót követelt Sainznak

A mexikóinak a biztonsági autó után adódott egy forró pillanata, amely után meg volt győződve arról, hogy Carlos Sainz súlyos büntetést érdemel. A stewardok másként látták.

részletek

Ocon átveheti a vezető szerepet Pereztől

Meglehetősen balszerencsésen kezdődött Esteban Ocon szezonja, de Monacóban kitűnően teljesített. Tavaly Kanadában kaptak össze először csapattársával, ám az eredményt megismételné.

részletek

A Force India bedob egy kanadait Montrealban

A Force India csapatfőnöke, Vilay Mallya úgy döntött, hogy lehetőséget biztosít a Formula-2-ben versenyző 22 éves kanadai pilótának, hogy a pénteki első szabadedzésen bizonyíthasson a szurkolóinak.

részletek

Perez: Legyőzhetjük a középmezőnyt

Úgy tűnik, a Force India egyre inkább magára talál az idő elteltével. Bakuban Sergio Perez a dobogóra is felállhatott, aki reméli, hogy ismét ők lehetnek majd a legjobbak a három nagycsapat mögött.

részletek

Perez: Ha én unatkoztam Monacóban, milyen lehetett a szurkolóknak?

Sergio Perez számára gyakorlatilag teljesen eseménytelenül telt el a Monacói Nagydíj, amelyen a mexikói kifejezetten unatkozott, főleg úgy, hogy még a pontszerzés sem jött neki össze.

részletek

Verstappen a kritikák kereszttüzében

Úgy tűnik, a Formula-1 világában több ember is besokallt Max Verstappen újabb, időmérős hibájától, szakemberek és versenyzőtársak is kritizálják a hollandot, aki sosem tanul.

részletek

Hiperlágy, hipergyors: mit várnak a versenyzők a Pirelli újításától?

Akár egy, másfél másodperc is lehet a köridő-javulás a monacói pályán annak köszönhetően, hogy a Pirelli most első alkalommal beveti eddigi leglágyabb, leggyorsabb abroncsát, a rózsaszín jelölésű hiperlágy keveréket. A formula.hu a szerdai sajtónapon több versenyző véleményét is meghallgatta az olasz gumigyár újdonságával kapcsolatban.

részletek

Újra dobogóra vágyik a Force India Monacóban

A csapat tulajdonosa, Vijay Mallya nagyon szeretné, ha ugyanaz megtörténne, mint ami két esztendeje, azaz egy itteni dobogó ismét a konstruktőri világbajnokság negyedik helyéig repítené Perezéket.

részletek

Füstölögnek a Force Indiánál

A Force India csapatának két pilótája, Sergio Perez és Esteban Ocon is csalódott, miután a barcelonai időmérő edzésen csak a 13., és a 15. helyet tudták megszerezni.

részletek

Valóban igazságtalan a Formula-1?

Az autósportban gyakran előfordul, hogy többet számít a technika, mint a pilóta. Nincs ez másképp a száguldó cirkuszban sem. De még a kevésbé fényes oldalt is lehet élvezni, ha valaki bekerül.

részletek

Baku volt a fordulópont a Force Indiának

Az Azerbajdzsáni Nagydíj előtt nem sokan gondolták, hogy Sergio Perez ismét dobogón ünnepelhet 2016 után a Force Indiával. Vijay Mallya szerint ez az eredmény hatalmasat lendíthet csapatán.

részletek

Perez: Nem véletlen a bakui dobogó

A mexikói is tisztában van vele, hogy óriási szerencsére is szükség volt a múlt heti harmadik helyéhez, de szerinte az már nem a véletlen műve, hogy mindig ők tudnak lecsapni ezekre a lehetőségekre.

részletek
Olvastad már?