Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 21. szombat

Perez

Rossz hír az Ocon-Perez csatára vágyóknak

Az idei F1-es szezonban többször összeütköző párosnak Japánban is megtiltotta a csapat, hogy csatába bocsátkozzanak egymással, és egyelőre úgy tűnik, a Force India nem fog változtatni politikáján.

részletek

Nem engedte harcolni pilótáit a Force India

A Force India versenyzői egymás mögött a hatodik és a hetedik pozícióban végeztek a Japán Nagydíjon, ami ismét elősegítette a csapatot a konstruktőri negyedik hely bebizosításához.

részletek

Nagyot kaszálna vasárnap a Force India

Rendkívül erős időmérőt teljesített Suzukában Esteban Ocon és Sergio Perez, akik a finnek büntetései után még előrébb is indulhatnak, mint a kvalifikáción megszerzett hetedik és nyolcadik helyek.

részletek

Perez köszönetet mondott orvosainak

Élete egyik legkeményebb versenyhétvégéjén van túl a Force India F1-es pilótája, aki vírusfertőzéssel küszködve is hatodik helyre vitte be autóját vasárnap.

részletek

Defektet kapott, kilökték, kiszorították, pontot szerzett Ocon

A Force India másik versenyzőjének sem volt könnyű versenye: a beteg Perez kételkedett abban, hogy kibírja a futamot, mégis hatodik helyet ért el a csapat számára. Eltérő érzelmek uralkodnak a garázsban.

részletek

Perez betegségtől kiütve kell versenyezzen

A mexikóit a hideg rázta, nem bírta a fizikai edzést, az időmérőn pedig még a légzés is nehezére ment. Küzdelmes futam elé néz, miközben csapattársa legszívesebben dobogóra állna.

részletek

Perez és Ocon viszonya rendeződik

Az idei évad legszikrázóbb csapaton belüli harcait a Force India párosa hozta össze, több alkalommal is ütköztek egymással. Mindketten dolgoztak a viszony javításán és úgy tűnik, szent a béke köztük.

részletek

Tisztázódott a Force India 2018-as felállása

Miután a silverstone-i F1-es alakulat Szingapúrban bejelentette, hogy hosszabbítottak Sergio Perezzel a következő szezonra is, most fény derült arra is, hogy ki fogja vezetni mellette a másik Force Indiát.

részletek

Bejelentette második versenyzőjét a Force India

A vártnál jobban elhúzódott a silverstone-i csapat versenyzői felállásának tisztázása: a Szingapúri Nagydíj előtt közölték, ki lesz Esteban Ocon csapattársa 2018-ban.

részletek

Pereznek két lehetősége van 2018-ra

Noha a Force India nagyon szeretné megtartani őt a következő F1-es szezonra is, a mexikói úgy fogalmazott, két opció között fog dönteni - bár az egyik megvalósulására sokkal nagyobb az esély.

részletek

Perez tartaná rekordját Szingapúrban

A mexikói pilóta számára igen kedves helyszín következik, hiszen rendre kiválóan szerepel a városi pályán. Perez elárulta Szingapúr nehézségeit, és a hétvégével kapcsolatos elvárásairól is beszélt.

részletek

Retro - Perez szárnyalt, a Toro Rosso repült Monzában

A futamról futamra meglepetéseket hozó 2012-es évad az Olasz Nagydíjon sem hazudtolta meg magát: esélyesek bukása, meglepetésember a dobogón, izgalmas csaták, melyek következtében egyre szorosabbá vált a világbajnokság.

részletek
Olvastad már?