Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 13. csütörtök

Perez

Perez Strollról: Tehetséges a kölyök

Sergio Perez egyáltalán nem aggódik amiatt, hogy Lance Stroll személyében a csapat tulajdonosának fia érkezik mellé a Racing Pointhoz. Az istállónál pedig minden a legnagyobb rendben van.

részletek

Perez: Sosem volt jó viszonyom a csapattársammal

A tavalyi évben többször is ütközésig fajuló csatákat vívott egymással a két Force India, idén azonban látszólag jól kijött egymással Sergio Perez és Esteban Ocon. Ez azonban mégsem így volt.

részletek

Problémával teli szombatot zárt a Force India

Mindkét versenyzőnek akadt gondja az Abu Dhabi Nagydíj időmérőjén, vagy azt megelőzően. Ennek ellenére Esteban Ocon elérte a Q3-t, Sergio Perez pedig egy jó eredményben reménykedik.

részletek

Perez: Karrierem legnehezebb éve volt

Egy kaotikus szezonon lesz túl hamarosan a Force India és Sergio Perez is, a mexikói szerint pedig élvezniük kell az utolsó versenyhétvégét. Hálás minden dolgozónak az idei erőfeszítéseiért.

részletek

Perez: Alonso még ma is világbajnoki címeket nyerhetne

A Force India versenyzője, Sergio Perez szerint Fernando Alonso távozása jól mutatja, mennyire nincs jó helyzetben az F1, szerinte ugyanis a spanyol egy megfelelő autóval még most is világbajnoki címekért harcolhatna.

részletek

Perez: Nagyobb dolgokra voltam hivatott

A Formula-1 históriás könyve tele van olyan pilótákkal, akiknek a karrierje azért siklott félre, mert rossz döntést hoztak. Sergio Perez elismerte, hogy 2012-ben hibázott, mikor a McLarenhez ment.

részletek

Ezért volt kénytelen kiállni Perez

Az időmérős taktikázás bevált, Sergio Perez kitűnően jött fel hazai közönség előtt, ám egy meghibásodás miatt az erős pontszerző hely a semmivé lett. Nagy pech ez a mexikói számára.

részletek

Rendszeressé válik a Q3 szándékos elkerülése

Nem először és nem másodszor találkozhatunk azzal a jelenséggel, hogy a középcsapatok nem is akarnak bejutni az időmérő harmadik szakaszába, ezzel megtartva a szabad gumiválasztás lehetőségét.

részletek

Perez nagyszerű dolgokat jósol csapatának

Új tulajdonosával és a vele érkező tőkeinjekcióval nagy jövő áll a Force India előtt – állította Sergio Perez, aki szerint a csapatnak a pénzen kívül mindene megvan arra, hogy igazán sikeres legyen.

részletek

Elismerte egy tévedését az FIA

Egy korábban versenybalesetnek minősített incidenssel kapcsolatban korrigálta álláspontját az F1 versenyigazgatója, Kevin Magnussen megmozdulása két hét távlatából lett szabálytalannak minősítve.

részletek

Hivatalos: Egy hely elkelt a Force Indiánál

A Racing Point Force India bejelentette első 2019-es versenyzőjét. Ahogyan várható volt, a silverstone-i csapat idei pilótája meghosszabbította szerződését.

részletek

Perez: Alvó módban volt a Force India nyárig

A Force India mexikói pilótája szerint csapata alvó állapotban volt, amíg Lawrence Stroll fel nem vásárolta az istállót. Perez pedig büszke rá, hogy kifizetődött a kockázat, amit felvállalt.

részletek
Olvastad már?