Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 29. csütörtök

Perez

Villeneuve, Villeneuve, Stroll - bakui statisztikák

Ricciardo továbbra is csak az első három rajthelyen kívülről tud nyerni, Stroll majdnem elvette Verstappen rekordját, a dobogó meg olyan volt, mint ebben az évtizedben még csak kétszer. Megjöttek az Azerbajdzsáni Nagydíj statisztikái.

részletek

Force India: Ez elfogadhatatlan!

A Force India-vezér Otmar Szafnauer szerint ilyen nem fordulhat elő, ami Azerbajdzsánban, ez a lehető legrosszabb, ami történhetett - el fognak beszélgetni Perezzel és Oconnal az ütközésről.

részletek

Egymásra mutogatnak a Force India pilótái

A montreali csörte után ismét áll a bál a silverstone-i F1-es alakulatnál: a két pilóta potenciális dobogós helyezéstől esett el ütközésük miatt, akik a futam után „természetesen” a másikra próbálták hárítani a felelősséget.

részletek

Perez ismét dobogóra állna Bakuban

A mexikói F1-es pilóta karrierje idáig utolsó dobogós helyezését szerezte meg tavaly a pályán - noha idén egyelőre nem neki áll a zászló, riválisai hibájában bízik.

részletek

Verstappen bekezdett Bakuban, Perez összetörte

Az Azerbajdzsáni Nagydíj első szabadedzésén váratlan kettős Red Bull-siker született: a Mercedesnél Vettel és Perez is gyorsabb volt, aki nagy balesetével hívta fel magára a figyelmet.

részletek

Még tovább fejlődik a Force India, nagy lehetőségek az autóban

A Force India az elmúlt évi remeklés után 2017-et is kiválóan kezdte, nem kényelmesednek el azonban, hanem tovább folytatják hadjáratukat, hogy egyre feljebb jussanak. A versenyautóban óriási potenciál van.

részletek

Egyre kényelmetlenebb lesz Perez helye Ocon miatt

Kanadában már összecsapott a Force India két pilótája és a szezon vége felé kiéleződhet közöttük a harc - a francia már most is közelebb van, mint az idény elején...

részletek

Tovább gyepálhatják egymást a Force India pilótái

A Kanadai Nagydíj után a csapat beismerte, hagyniuk kellett volna, hogy Esteban Ocon megpróbálkozzon Daniel Ricciardo megelőzésével, ha már csapattársának nem sikerült - a tulajdonos elmondta, a továbbiakban nem kívánnak beleszólni pilótáik versenyébe.

részletek

Force India: Csapatutasítást kellett volna alkalmaznunk

Megoszlott az F1-es szakértők véleménye a Force India kanadai befutóját illetően, mostanra pedig a csapat is beismerte, hogy talán hibásan döntöttek, amikor nem adtak nagyobb teret Esteban Oconnak.

részletek

Privátok: Ismét odacsapott a Force India

Esteban Ocon tökéletesen használta ki két riválisa ütközését, és ezzel feljött képzelt privát bajnokságunk összetettjének második helyére, Stroll pedig váratlanul behúzta első dobogóját.

részletek

„Ocon több, mint meggyőző, biztos, hogy sztár lesz”

Esteban Ocon 2017-ben, mindössze első teljes szezonjában nagyon jó benyomást kelt a rajongókban és a szakemberekben is. Van, aki szerint nem is kérdéses, hogy nagyon fényes jövő előtt áll.

részletek

Perez: Nem tagadnék meg csapatutasítást

Sergio Perez szerint kitaláció a sajtó részéről, hogy szándékosan nem engedte el a csapat kérése ellenére Esteban Ocont és emiatt veszített egy lehetséges dobogót a Force India. A mexikói azt vallja, sosem tagadna meg csapatutasítást.

részletek
Olvastad már?