Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 19. szerda

Perez

Szirotkin autója is megsérült az ütközéstől

Bár a pontszerző helyek Szingapúrban is elérhetetlenek voltak a Williams számára, mégis óriási szerepet játszott a csatákban Szergej Szirotkin, aki Sergio Perezzel akasztott tengelyt.

részletek

Szafnauer: Elfogadhatatlan az ütközés

A Force India két pilótája a rajt után ütközött össze, Ocon versenye pedig a falban ért véget. Otmar Szafnauer csapatfőnök érthetően nem boldog, és komoly szankciókat helyezett kilátásba.

részletek

Perez: Volt egy kis érintkezés...

Két versenyzővel is ütközött Sergio Perez a Szingapúri Nagydíj során. Vesztére az egyik a csapattársa volt, a másik esetnél meg ő húzta a rövidebbet, így életében először pont nélkül zárta ezt a versenyt.

részletek

Ocon nem ítélkezik Perez felett

Ismét csattanás lett vége a két Force India harcának. Tavaly számos alkalommal ütközött össze a csapat két pilótája, ezúttal Szingapúrban Esteban Ocon kenődött a falra az első körben. Ki volt a hibás?

részletek

Hamilton: Kezdő hibát vétettem

A Szingapúri Nagydíj második szabadedzésén Lewis Hamilton kis híján felöklelte hátulról Sebastian Vettelt. A brit szerint a saját, kezdő hibájából történt az incidens, de végül megúszták.

részletek

Ocon: Idén 11-3-ra vezetek Perez ellen...

A Force India francia F1-es pilótája rendkívül csalódott a kialakult helyzet miatt - szerinte egyre kevesebb az esélye, hiába tesz meg mindent, hiába dolgozik keményen és hiába teljesít egyre jobban.

részletek

Perez nem menne vissza a McLarenhez

Két új pilótával vág neki a wokingi alakulat a 2019-nek, így több név is felmerült náluk, amíg nem volt biztos Alonso és Vandoorne pótlása. Perez tagadja, hogy szívesen térne vissza régi csapatához.

részletek

Perez: Ezt együtt szúrtuk el

Egyetlen ezreden múlt, hogy nem jutott be a Q2-be a Force India mexikói pilótája, aki különösen a hétvége korábbi részében mutatott tempójuk miatt bánja a balul sikerült kvalifikációt.

részletek

Perez-elsőség a száradó pályán Monzában

Alapos eső fogadta a Formula-1 mezőnyét péntek délelőtt Olaszországban, de a folyamatosan javuló körülmények között meglepetésre Sergio Perez bizonyult a leggyorsabbnak. Vettel csak a 17.

részletek

Perez már biztosan tudja, hol lesz jövőre

Ugyan még hivatalos bejelentés nem született a Force India részéről, Sergio Perez Monza előtt elmondta, hogy már aláírt egy szerződést, és a helyzete változatlan marad az eddigiekhez képest.

részletek

Perez szerint Ricciardo félhet Hülkenbergtől

A Force India mexikóija úgy véli, Daniel Ricciardo élvezni fogja a középmezőny csatározásait, csapattársával azonban nehéz időket él majd meg. Saját leendő kollégájáról, Lance Strollról is beszélt: felnőtt.

részletek

Palmer: A Force India pilótái igazi profik

A Force India hosszú hónapokon át a pénzügyi csőd szélén táncolt, ám az istálló fejlődött, a pilóták pedig folyamatosan kihozták a maximumot, ezzel bizonyították, hogy vérprofik a szakmában.

részletek
Olvastad már?