Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 17. csütörtök

Perez

Ki dolgozik többet a Force Indiánál?

Sergio Perez vagy Esteban Ocon? Kettejük közül az utóbbi nyilatkozott arról, melyikük fektet jelenleg keményebb munkát az F1-be. A francia pilóta a bakui incidensről is beszélt.

részletek

Csapaton belüli erőviszonyok II.

Az évad félidejében a csapatokon belüli teljesítményeket összevetettük látványos statisztikákkal a pilótákra nézve. Sorozatunk második részében a Force India, a Williams, a Toro Rosso és a Haas került górcső alá.

részletek

Melyik volt az év eddigi legszebb előzése? Szavazz!

A 2017-es F1-es szezon sok-sok drámát és emlékezetes pillanatot hozott - mi kiválogattunk öt remek előzést, melyek megtekintése után rajtatok a sor, hogy eldöntsétek, melyik volt a legszebb!

részletek

Ocon: „Nem fogok odamenni és megütni”

Ebben az évadban több, csapaton belüli vita is fellángolt, köztük a Force Indiánál is. A Magyar Nagydíjon sem úszta meg egymást a két rózsaszín autó, Ocon pedig innentől jobban igyekszik elkerülni társát.

részletek

Ismét összeakadtak a Force India pilótái

A brit alakulat mindkét autója pontot szerzett a Magyar Nagydíjon. Ocon és Perez között a futam elején ismét történt egy incidens - erről mondta el véleményét mindkét pilóta.

részletek

Perez még Spa előtt aláírt szerződést akar

A Force India mexikói F1-es pilótája azt szeretné, ha még a nyári szünet alatt megszületne a megegyezés - de marad a csapatnál, vagy távozik?

részletek

A Force India a Red Bullt is elkapná

Vijay Mallya, a csapat tulajdonosa nyilatkozott az eddigi teljesítményükről, és az idei évi terveikről. Az istálló nem túl messzi céljai között szerepel az energiaitalos alakulat elkapása is.

részletek

Perez számára mumus a Hungaroring - ez most változik?

A Force India mexikói F1-es pilótája szerint a magyar pálya az utóbbi időben nem volt kegyes hozzá, de itt az idő, hogy ez megváltozott - az autójukat nálunk is erősnek érzi.

részletek

Megremeghet a Force India a tulajdonos jogi ügyei miatt?

Vijay Mallya nem adja el istállóját, de nem menekül tovább az indiai törvények elől és vállalja a következményeket. Perezt és Ocont is szeretné megtartani, bár a mexikóinál a Ferrari megkeverheti a kártyákat.

részletek

Ocon szüleit fenyegetik Perez rajongói

Borzalmas irányba indult el Ocon és Perez korábbi konfliktusa, a francia pilóta szüleit a régebbi nézeteltérések miatt érte inzultus néhány túlzottan fanatikus, mexikói rajongó által.

részletek

Ocon nyerte a Force Indiák házi csatáját

A francia pilóta jó versenyt futott, és egészen a leintésig csapattársa előtt tudott maradni. Ocon csapata erősségét is kiemelte, amivel még a tavalyi történelmi szezonjukat is felülmúlhatják.

részletek

Perez ismét csapattársát hibáztatja

Megint odaszólt Sergio Perez a másik Force India pilótának, Oconnak. A mexikói szerint ugyanis csapattársa mögött autózva a gumijai teljesen tönkrementek, ezért nem végezhetett jobb helyen.

részletek
Olvastad már?