Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 22. kedd

Nascar

NASCAR-pilóta kritizálta az F1-et

Az Észak-Amerika legnagyobb stock car-szervezetének égisze alá tartó versenyzők közül néhányan ismerik a száguldó cirkuszt, mások azonban úgy nyilvánítanak véleményt róla, hogy egy versenyt sem hajlandóak megnézni.

részletek

Hétvégén sem maradunk motorsport nélkül

Ugyan nincs F1 és a legtöbb túraautós széria is pihen, mégis lesz mit nézni hétvégén a technikai sportokra vágyóknak - mutatjuk, hogy mit mikor és hol lehet követni!

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

Hétvégén Brnóba látogat a MotoGP mezőnye, de természetesen más szériák is lesznek péntektől vasárnapig - mutatjuk, hogy mit, mikor és hol lehet megtekinteni!

részletek

Ne maradj le semmiről a Magyar Nagydíjon!

Mutatjuk, hogyan alakul a hétvége a Hungaroringen, de lesz Formula-E, IndyCar, NASCAR, BTCC, illetve egy 24 órás verseny is Spában - időpontok, helyszínek, tv-közvetítések.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

F1 ugyan nincs, de nem maradunk autósport nélkül a hétvégén sem - következő állomásához érkezik a DTM, lesz verseny a Paul Ricardon és a Red Bull Ringen is. Mutatjuk a kínálatot!

részletek

Brawn legújabb ötlete: Mindenki láthasson mindent!

Forradalmi változtatást honosítana meg Ross Brawn a Formula-1-ben, ami egyszerre segítene közelebb hozni egymáshoz a mezőny csapatainak teljesítményét, és a sorozatban még soha nem látott mértékű betekintést adna a rajongóknak.

részletek

Amikor a NASCAR világuralmi terveket szőtt

Az amerikai stock-car versenyzés csúcsszervezete fennállása során már több alkalommal is nekivágott a nemzetközivé válás útjának. Próbálkozásaikat azonban inkább kevesebb, mint több siker koronázta, noha a támogatók között egy, a NASCAR iránt már-már mániákusan rajongó ausztrál üzletember és egy, a motorsport történelemkönyvében külön fejezetet nyitott ikon is megtalálható volt.

részletek

Danica Patrick: Közel a vége?

Könnyen lehet, hogy a világ eddigi legsikeresebb, egyben legismertebb női versenyzője már a belátható jövőben szögre akasztja a sisakját. A 35 esztendős wisconsini az Associated Press-nek adott interjújában ismerte el, hogy maga is úgy érzi, a pályafutása stagnál.

részletek

USAracing: Egy perccel éjfél előtt, 2. rész

Az előző részben részletesen szó esett arról, hogy a nyolcvanas évek végén, kilencvenes évek elején milyen körmönfont eszközökkel próbálta Bernie Ecclestone és az FIA lerombolni a CART nemzetközi törekvéseit. Az alábbiakban egy másik, a motorsport berkein belül szintén óriási befolyással bíró szervezetről, valamint annak vezetőiről lesz szó, akiknek a brit üzletemberhez hasonlóan komoly érdekeik fűződtek ahhoz, hogy aláássanak az amerikai open-wheel akkori csúcsszervezetének.

részletek

NASCAR: Túlélni a túlélhetetlent

2004. november 2-án, nyolc nappal azt követően, hogy a Blue Ridge-i repülőgép-szerencsétlenségben elvesztette a fiát, bátyját, unokahúgait, barátait és fontos üzleti partnereit, Rick Hendrick készen állt arra, hogy ismét csapata főhadiszállására látogasson.

részletek

NASCAR: Repülőút a halálba

A NASCAR történetének egyik legszörnyűbb tragédiája nem a versenypályán, hanem a levegőben történt: 2004. októbere örökké fájdalmas emlék lesz a sportág rajongói számára.

részletek

A „NASCAR-út” segített a Haasnak

Gene Haas alakulata tavaly debütált az F1-ben, majdnem másfél évtizeddel NASCAR-csapatának megalapítása után - a tulajdonos szerint az Amerikában megtanult módszer segített rajtuk.

részletek
Olvastad már?