Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 17. kedd

Nascar

F1-Archív: NASCAR-osok szapulják az F1-eseket

A tengerentúli pilóták szerint nem voltak igazi versenyzők, akik visszaléptek a 2005-ös USA Nagydíjon. Egyéb érdekes hírek is szerepeltek a Formula-1-es sajtóban június 27-én, mint a Vettelt védő Villeneuve, Valencia miatt dühöngő Alonso és Barrichello, akit rendőrök vittek a nagydíjra.

részletek

Grosjean már idén indulna Le Mans-ban

Talán Fernando Alonso szereplése tüzelte fel a franciát, aki csapata engedélyét még nem kérte a 24 órás kapcsán. Le Mans csak a jéghegy csúcsa: a NASCAR, a WRX és az Andros Trophy is megmozgatja.

részletek

Ne maradj le semmiről a hosszú hétvégén!

Bár az F1-es szezonnyitóra még egy hetet várnunk kell, a MotoGP mezőnye már megkezdi 2018-as szereplését, de Katar mellett érdemes lesz még Uruguayra és kicsit Fontanára is figyelni a napokban.

részletek

Johnson: Mit csinál itt Alonso?

A NASCAR hétszeres bajnoka, Jimmie Johnson igencsak meglepődött, amikor szembetalálkozott a kétszeres F1-es világbajnok spanyollal. Egyikük sem fukarkodott a dicsérő szavakkal.

részletek

Danica Patrick nem csak a NASCAR-ral szakított

Szakított egymással a közelmúlt egyik leghíresebb autóversenyző párja: Danica Patrick és Ricky Stenhouse Jr. eddig a pályán riválisok, azon kívül pedig társak voltak, most viszont minden kapcsolatuk véget ér.

részletek

Retro - Alkoholcsempészetből Amerika nemzeti sportja

Hetven évvel ezelőtt történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az Egyesült Államok autósportját: keretek közé szorították a már akkor is nagyon népszerű stock car-versenyzést.

részletek

Még mindig az F1 lebeg Kvjat szeme előtt

Williams? Formula-E? Valami egészen más? Ha csak a felröppent híresztelések számát nézzük, úgy tűnik, mintha újabb és újabb ajtók nyílnának ki Danyiil Kvjat előtt, aki legutóbb NASCAR-autóban tűnt fel.

részletek

Danica Patrick sírva jelentette be visszavonulását – és hogy búcsúként ott lesz a 2018-as Indy 500-on

A világ egyik, ha nem a legnépszerűbb autóversenyző-hölgye rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, hogy utolsó szezonját teljesíti a NASCAR Cup-szériájában, egyúttal azt is, hogy 2011 után még egyszer elindul az Indy 500-on.

részletek

Ne maradj le semmiről - motorsport-program a hétvégére!

Az előttünk álló napokban a NASCAR-pilóták a texasi katlanban, a superbike-osok Katarban, a Hosszútávú-világbajnokság versenyzői pedig Sanghajban csapna össze egymással - a WEC-ben bajnokavatás várható.

részletek

Ne maradj le semmiről a Mexikói Nagydíjon!

Formula-1, WTCC, MotoGP - világbajnok lehet Hamilton, élre állhat Michelisz, de mindhárom sorozat eltérő időzónában szerepel hétvégén. Ráadásul az óraállításra is figyelni kell!

részletek

Ne maradj le semmiről az USA Nagydíjon!

Hajnalban MotoGP, este Formula-1, nagyjából így vezethetjük fel a hétvége motorsport-programját. Nézzük, hogy mikor kell bekapcsolni a tv-t, hogy ne maradjunk le semmiről!

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

Visszatér a WTCC, Michelisz Norbiék Kínában csapnak össze - Hockenheim ad otthont a DTM és a Formula-3 következő fordulójának, Japánban pedig a MotoGP és a WEC teszi tiszteletét.

részletek
Olvastad már?