Steward
Balogh Boglárka
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 22. vasárnap

Nascar

F1-Archív: „Schumacher durvább volt Vettelnél”

F1-es kritizáló NASCAR-osok, Vettelt védő Villeneuve, Valencia miatt dühöngő Alonso és Barrichello, akit rendőrök vittek a nagydíjra: ezekről szóltak az F1-es hírek az elmúlt évek június 27-éin.

részletek

Bemutatta a Toyota új generációs NASCAR versenyautóját

Bemutatták a NASCAR 2022-es évadának új generációs versenyautóit. Ezeket a résztvevő csapatokkal szorosan együttműködve dolgozták ki, és végre ismét naprakésszé teszik az évtizedes technológiai lemaradással küszködő szériát. A Toyota elsőként mutatta be a forradalmi jelentőségű változásokat felvonultató TRD Camry versenyautóját.

részletek

Újabb motorsportjogok az Arena4-en

Négy újabb technikai versenysorozat az ARENA4-en. A csatorna kínálatába érkezik a NASCAR, a Supercars, a Salakmotor GP és a Superbike/Supersport világbajnokság is.

részletek

Újra ralizhat az F1 után Raikkönen

A jelek szerint Kimi Raikkönen nem tervez felhagyni végleg a versenyzéssel akkor sem, ha kiszáll a Formula-1-ből. „Rali, NASCAR vagy egy teljesen más kategória” – mondja a finn közönségkedvenc.

részletek

NASCAR-csapatot alapít Michael Jordan

Minden idők legjobb kosárlabdázójának tartott Michael Jordan csapattulajdonosként szállt be a Nascarba, ami a szakértők szerint fordulópontot jelenthet a bajnokság történetében. A legendás sportoló a Toyotát választotta partneréül.

részletek

A Toyotával kezd új kalandba a profi kosárlabda élő legendája

Minden idők legjobb kosárlabdázójának tartott Michael Jordan csapattulajdonosként szállt be a Nascarba, ami a szakértők szerint fordulópontot jelenthet a bajnokság történetében. A legendás sportoló a Toyotát választotta partneréül.

részletek

Föl akarta robbantani a hétvégi NASCAR-helyszínt

Amikor azt gondoltuk, hogy a koronavírusnál nagyobb veszély már nem leselkedhet a versenynaptárra, megjelent egy férfi, aki azzal fenyegetőzött, hogy a levegőbe repíti a Darlington Racewayt, a NASCAR hétvégi visszatérésének helyszínét.

részletek

A NASCAR megunta a vírust, két hét múlva visszatér

Bemutat a koronavírusnak és extrém biztonsági intézkedések mellett május közepén már folytatja is a szezonját az USA stock car szériája, méghozzá 11 nap alatt 4 versennyel. A két hónap kiesés dacára is lefutnák a teljes szezont.

részletek

Négerezett a virtuális versenyen, megvonták a fizetését

Egyetlen rosszul megválasztott szó néhány óra leforgása alatt szürreális méretű botrányt robbantott ki a NASCAR-ban, Kyle Larson egy virtuális versenyen elkövetett vétséggel a valós karrierjét sodorta veszélybe.

részletek

Így fejlődtek a NASCAR-játékok 1985 óta

A sort egy végtelenül egyszerű 1985-ös cím kezdte meg, aztán jöttek az egyre szebb és komolyabb kiadások, mire elértünk a Heat legújabb verziójához.

részletek

Balesetet szenvedett Earnhardt Jr. repülőgépe, mindenki túlélte

Szerencsés kimenetelű ütközésen van túl a népszerű volt NASCAR-pilóta. A Cessna túlfutott a leszállópályán és kigyulladt, de a fedélzeten mindenki megúszta sérülés nélkül.

részletek

A legszorosabb befutók, ahol a 3 ezred is sok

A mögöttünk hagyott hétvégén egy kísérleti verseny hozott a maga nemében példátlanul kiélezett befutót. Összegyűjtöttük azokat az eseteket a motorsport történetéből, amikor tényleg előkerültek a célfotók.

részletek