Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 25. hétfő

Lowe

A múlt miatt szívesen térnek vissza a williamsesek Franciaországba

Jelzésértékű lehet, ha egy technikai igazgató csak a múltról beszél egy közelgő versennyel kapcsolatban, Paddy Lowe a Williams részéről most mégis ezt teszi. Stroll ismeri, de nem szereti a pályát, Szirotkin is tudja, mi vár rá.

részletek

Lowe szerint közel a depresszióhoz a Williams

A grovei istálló műszaki igazgatója úgy véli, noha ismerik annak az okát, hogy a korábbi világbajnok gárda miért szerepel ilyen gyengén ebben az évben, de egyszerűen nem képesek kijavítani a hibákat.

részletek

Stroll: Abszolút nem vagyunk versenyképesek

A Williams vezetése is sajnálja, hogy nem tud jobb autót biztosítani a két pilótájának, ám abban bíznak, hogy megismétlődhet a tavalyi futam, amikor a kanadai versenyző a 17. helyről rajtolva végül kilencedik lett.

részletek

Külön szektort kapnak Stroll rajongói Montrealban

A Williams mindent megtesz azért, hogy a Kanadai Nagydíjon kiküszöbölje a Monacóban rajta esett csorbát, és abban bíznak, hogy pilótáik végre-valahára a legjobb tízben végeznek ezen a gyors pályán.

részletek

Williams: súlyos hiba, újabb csalódás

Az egykor szebb napokat látott grove-i alakulat számára a lehető legrosszabbul végződött a Monacói Nagydíj, és nem látható az, miként tudnának kijönni a gödörből.

részletek

Monacói csodában reménykedik a Williams

A korábbi világbajnok brit csapat számára az a legfontosabb, hogy a pilótái minél több kört megtegyenek az edzéseken, és ne hibázzanak a hétvége folyamán.

részletek

Mikor mászhat ki a gödörből a Williams?

Bár voltak korábban is baljós előjelek, az évad legnagyobb csalódása eddig a Williams-Mercedes istálló. Igaz, folyamatosan dolgoznak a megoldáson, nem szolgált biztató hírekkel a technikai igazgató.

részletek

Nagy bajban a Williams

Borzasztóan sikerült az idei Williams-Mercedes, az istálló a sereghajtó pozícióba zuhant vissza. Barcelonába a grove-iak is hoztak új fejlesztési csomagot, ám a jelek szerint még nőtt is a hátrány.

részletek

Mindenképpen javulna szombatra a Williams

Hiába ült be Barcelonában Robert Kubica is az FW41-esbe, szinte vezethetetlennek bizonyult a versenyautó mindkét pénteki szabadedzésen.

részletek

A Williams alig várja Kubica visszajelzéseit

Valóban jót tenne a Williamsnek, ha egy tapasztalt pilóta segíthetné a munkájukat a mostani nehéz időszakukban. Most erre alkalom nyílik, ugyanis Robert Kubica autóba ül a hétvégi első szabadedzésen.

részletek

Williams: Nem a pilóták miatt vagyunk gyengék

A Williams technikai igazgatója, Paddy Lowe úgy véli, hogy csapata nem okolhatja fiatal pilótáinak tapasztalatlanságát az autó rossz teljesítményéért. Helyette inkább a helyes irányt kell megtalálni.

részletek

Csak a hűtésen nyolc tizedet veszít a Williams

Nem sikerült tökéletesen lemásolni a Mercedes rendszerét, egy nagyon lényeges problémát nem tudott megoldani a grove-i istálló, amellyel rengeteg időt veszít.

részletek
Olvastad már?