Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 24. péntek

Lowe

A Williams is kételkedik Kubicában

Robert Kubica visszatérése legkorábban csak az Abu Dhabi Nagydíjat követő tesztelés után dőlhet el. Most úgy tűnik, a Williams szerződteti Kubicát és ha nem megy, lecseréli di Restára.

részletek

Visszatér a Williams a győzelmek útjára?

Néhány évizeddel ezelőtt a Williams istálló etalon volt a Formula-1-ben, számos világbajnoki címet zsebeltek be. Szeretnék megállítani a visszaesést, ehhez új koncepciót dolgozott ki a csapat.

részletek

Még az oroszok szerint is Kubica a legnagyobb esélyes a Williamsnél

A lengyel pilóta várhatóan lehetőséget kap a grove-iaknál az Abu Dhabi Nagydíj utáni gumiteszten, amely nagyban növeli az esélyét arra, hogy 2018-ban mint versenyző térjen vissza az F1-be.

részletek

Williams: Idő, míg döntünk Massa utódjáról

Hazai versenyhétvégéje előtt Felipe Massa bejelentette F1-es visszavonulását, az azonban még nem dőlt el, ki lép a helyébe a grove-i alakulatnál, a csapat pedig nem szeretné elkapkodni a döntést.

részletek

Lowe szerint a motorokon kívül mással is foglalkozni kellene

Folyamatos beszédtéma az F1-ben, milyen erőforrásokkal is lenne érdemes versenyezni. A Williams technikai igazgatója szerint azonban ez pont nem az a terület, amivel jobbá lehet tenni a sportot.

részletek

Nincs pilóta, akit ne venne számításba a Williams

A Williams az utolsó pillanatokig a 2018-as pilótafelálláson rágódik, egyre több nevet számításba véve. Massa eközben azt szeretné, ha a hazai versenye előtt hivatalossá válna a döntés.

részletek

Lowe szerint is szintet lépett Hamilton

A Williams technikai igazgatója arról is beszélt, hogy miért imádják ennyien a friss négyszeres világbajnokot - szóba került Ayrton Senna és Michael Schumacher is.

részletek

Négy esélyes pályázik a Williams szabad ülésére

A korábbi feltételezések tévesnek bizonyultak, melyek szerint a grove-i istálló csak Kubica és di Resta közül választana 2018-ra. Paddy Lowe szerint még Wehrlein is benne van a kalapban.

részletek

Mercedes: Hamilton ismét szintet lépett

Elégedetten kezdte az USA Nagydíj péntekét a címvédő gárda, hiszen Hamilton mindkét edzést megnyerte, és Bottas sem szerepelt rosszul. A csapat vezetősége értékelte az első napot.

részletek

Félreérthetetlen nyilatkozat a Williamstől, hogy megválnak Massától

Noha Felipe Massa szívesen folytatná F1-es pályafutását jövőre is, egyelőre minden abba az irányba mutat, hogy a grove-iak lecserélik őt - legalábbis erre utal a csapat technikai igazgatójának legutóbbi nyilatkozata.

részletek

A Williams tisztázta a félreértést a Kubica-Di Resta párharcról

Paddy Lowe megerősítette: Robert Kubica és Paul di Resta valóban közös teszten vesz részt a csapattal, melyen rátermettségüket bizonyítják a 2018-as ülésre. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lennének más esélyesek.

részletek

A háromszoros győztes javítana a tavalyi évhez képest

Három futamgyőzelmet is aratott korábban Suzukában a Williams istálló, az utóbbi években azonban kevés sikert ért el. A tavalyi kettős pontszerzést túlszárnyalnák, főleg Felipe Massa rutinjára építve.

részletek
Olvastad már?