Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 15. szombat

Lowe

Lowe: Nem kételkedünk Kubicában

A Williams technikai igazgatójának semmi kétsége afelől, hogy Robert Kubicában senki nem fog csalódni. Paddy Lowe szerint tavaly még nem állt készen a lengyel, de idén a legjobbját mutatta.

részletek

Kubica: Nem volt könnyű ennyi idő után

Idén harmadszor vette szabadedzésen a Williams autóját a 2019-ben már versenyzővé előlépő lengyel és saját bevallása szerint ennyi kihagyás után ez most nem volt egyszerű számára.

részletek

Prezentáció, statisztikák: így került be az F1-be a Williams új pilótája

Paddy Lowe szerint ő még sosem látott olyat, mint amit George Russell csinált - a fiatal tehetség nagyon ért saját maga menedzseléséhez is, ennek is köszönhető, hogy bekerült az F1-be.

részletek

Muszáj volt új szabályt hozni az F1-ben

Az FIA szerint jelentősen csökkenhet a hátul érkező autó problémája a következő szezonban, de ha nem tettek volna semmit, akkor folyamatosan romlana a helyzet a továbbiakban.

részletek

Rosberg miatt ennyire nehéz Vettel dolga

Lewis Hamilton elképesztően megbízható és villámgyors. A Mercedes korábbi ügyvezető igazgatója szerint ebben a Nico Rosberg elleni két évvel ezelőtti veresége nagy szerepet játszik.

részletek

Bosszantó ok miatt kapott lángra Stroll fékje

A mezőny legvégén, elkeserítő helyzetben a Williams, amelyet egy kigyulladó fék is hátráltatott pénteken. Lance Stroll autójának tüze banális magyarázatra vezethető vissza.

részletek

Lowe a húsz pontszerzőt is támogatja

A Formula-1 szabályrendszerének egyik kérdőjele, hogy a következő években megváltozik-e a pontrendszer. Van aki szerint jó, ahogy most van, ám többen a kiterjesztés mellett kardoskodnak.

részletek

Williams: Ha Stroll megy, Kubica jön

Egyelőre Lance Stroll még nem dobbantott apja csapatához, a Force Indiához. Amennyiben távozik, Paddy Lowe bevallása szerint nem lesz kérdés: Robert Kubica 2010 után visszatér a mezőnybe.

részletek

Egyelőre sok a kérdőjel az új F1-es szárnyakkal kapcsolatban

Paddy Lowe szerint kicsit a sötétben tapogatóznak, nem tudják, hogy pontosan mekkora változást hoznak az új szárnyak, de akkorát talán nem, mint a 2009-esek - a Williams szeretné megragadni a lehetőséget.

részletek

Ezért vehet váltót a Mercedestől a Williams

Paddy Lowe szerint haladni kell a korral és nyitottnak kell lenni az új lehetőségekre, hiszen a riválisok is így csinálják - igaz, közben a kultúrát is figyelembe akarják venni a Williamsnél.

részletek

Ismét csúnyábbak lesznek az F1-es autók?

A száguldó cirkusz 2019-es aerodinamikai szabályai ismét felboríthatják a jelenlegi F1-es autók arányosságát. Van olyan szakember, aki már a 2009 utáni „hótoló” időszakot emlegeti.

részletek

Visszatérhet az egykörös időmérő az F1-be?

Paddy Lowe, a Williams technikai igazgatója szerint erről is zajlanak egyeztetések az F1 döntéshozói között – annak ellenére, hogy annak idején rengeteg kritikát kapott ez a kvalifikációs rendszer.

részletek
Olvastad már?