Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. február 21. szerda

Lowe

Egy mutató, melyben 2017-ben Stroll volt a legjobb

Nem meglepő, hogy a Williams dicséri Lance Stroll versenyzői kvalitásait: Paddy Lowe azonban egy olyan statisztikát is előhúzott a kalapból, melyen alighanem sokan meglepődnek.

részletek

A halo sem védte volna meg Massát

Az autósport mindig is magában hordozta a veszélyt, ez a kötelező fejvédelem bevezetése után is így marad. Ugyan sokat javít a biztonságon, de természetesen 100%-os védelem nem létezik.

részletek

Szirotkin egy óriási nevelőgépezet terméke

Az SMP Racing, Szergej Szirotkin fő támogatója sokkal kiterjedtebb program, mint a Red Bull akadémiája: Paddy Lowe a Williamstől megosztott néhány részletet az orosz gépezetről.

részletek

Radikális változásokon esett át a Williams

Paddy Lowe beszélt a grove-iak idei F1-es autójáról, annak változásairól és a várakozásokról - jelentősen átalakult az aerodinamika a korábbiakhoz képest.

részletek

A Williams véletlenül kitette a bemutató sajtóanyagát

Legalább megtudtuk belőle, hogy este fogják leleplezni az FW41-et, és azt is, hogy külsőleg-belsőleg a 2017-es autótól jelentősen különböző modellre kell számítani.

részletek

Williams: Jó döntések kellenek, nem dráma

Paddy Lowe, a grove-i F1-es istálló technikai igazgatója szerint semmi drasztikus változtatásra nincs szükség az elmúlt két év gyengébb eredményei után, csak jó dolgokra kell költeni a pénzt.

részletek

Lowe a tehetségekre koncentrál

A Williams technikai igazgatója, Paddy Lowe beismerte, hogy azok a csapatok, akik újoncokkal vágnak neki egy szezonnak, általában visszaesnek, de idővel cserébe meglesz a jutalmuk.

részletek

Kubica a teszteken és az edzéseken is vezetni fogja a Williamst

Bár a Williams 2018-as versenyzői üléséről lemaradt Szergej Szirotkinnal szemben, a csapat Robert Kubicát is leszerződtette az előttünk álló szezonra: sok vezetési lehetőséget fog kapni, és ha szükség lesz rá, versenyezni is beugrik.

részletek

Új motorral máris tartanak a McLarentől

Motorszállítója leváltásával azonnal fenyegetővé vált a középcsapatok számára a McLaren. A Williams is tisztában van a wokingiakban rejlő potenciállal, így rajtuk fogják tartani a szemüket.

részletek

Lowe: Elképesztő, mit művelt a Force India

A Force India még az előző évnél is nagyobb fölénnyel lett negyedik a konstruktőri bajnokságban - 100 ponttal többet gyűjtöttek, mint a Williams. Lowe is elismeri a rivális csapat teljesítményét.

részletek

Massa: Sokkal agresszívabb a 2018-as Williams

A grove-i alakulat 2017-ben ismét meg tudta szerezni a konstruktőri ötödik pozíciót. A következő szezonban ennél többet szeretnének, és Massa szerint minden adott egy jobb eredményhez.

részletek

Ezért döntött a visszavonulás mellett Massa

Paddy Lowe szerint a brazil sokáig esélyes volt a Williams ülésére, a pilóta azonban végül maga határozott úgy, hogy távozik az F1-ből. A technikai igazgató elismeréssel beszélt a versenyzőről.

részletek
Olvastad már?