Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 20. csütörtök

Lowe

Lowe a húsz pontszerzőt is támogatja

A Formula-1 szabályrendszerének egyik kérdőjele, hogy a következő években megváltozik-e a pontrendszer. Van aki szerint jó, ahogy most van, ám többen a kiterjesztés mellett kardoskodnak.

részletek

Williams: Ha Stroll megy, Kubica jön

Egyelőre Lance Stroll még nem dobbantott apja csapatához, a Force Indiához. Amennyiben távozik, Paddy Lowe bevallása szerint nem lesz kérdés: Robert Kubica 2010 után visszatér a mezőnybe.

részletek

Egyelőre sok a kérdőjel az új F1-es szárnyakkal kapcsolatban

Paddy Lowe szerint kicsit a sötétben tapogatóznak, nem tudják, hogy pontosan mekkora változást hoznak az új szárnyak, de akkorát talán nem, mint a 2009-esek - a Williams szeretné megragadni a lehetőséget.

részletek

Ezért vehet váltót a Mercedestől a Williams

Paddy Lowe szerint haladni kell a korral és nyitottnak kell lenni az új lehetőségekre, hiszen a riválisok is így csinálják - igaz, közben a kultúrát is figyelembe akarják venni a Williamsnél.

részletek

Ismét csúnyábbak lesznek az F1-es autók?

A száguldó cirkusz 2019-es aerodinamikai szabályai ismét felboríthatják a jelenlegi F1-es autók arányosságát. Van olyan szakember, aki már a 2009 utáni „hótoló” időszakot emlegeti.

részletek

Visszatérhet az egykörös időmérő az F1-be?

Paddy Lowe, a Williams technikai igazgatója szerint erről is zajlanak egyeztetések az F1 döntéshozói között – annak ellenére, hogy annak idején rengeteg kritikát kapott ez a kvalifikációs rendszer.

részletek

„Életem legnagyobb kihívása a Williams felzárkóztatása”

A Williams legutóbb 2013-ban futott ennyire gyenge szezont, mint most, abból a gödörből sikerült végül kimászni. Most is ez a cél, a feladat pedig Paddy Lowe-ra vár, akinek saját bevallása szerint ez élete legnagyobb kihívása.

részletek

Két év alatt elsőből utolsó

A szerencse forgandó, ezt már Paddy Lowe, a Williams technikai igazgatója is tudja. Két éve még a Mercedes nagy sikereinek kovácsa volt, de új kihívásra vágyott. Megkapta, jelenlegi csapata sereghajtó.

részletek

Hazárdjáték minden DRS-zárás a Williamsnél

A silverstone-i időmérőn Stroll és Szirotkin is kiforgott: mindkettő incidens DRS-zóna végén történt. Újra a rajtrács végén a két Williams, ennyire kiszámíthatatlan és instabil az FW41.

részletek

Nem bírta a gumi a Williams extrém taktikáját

Lance Stroll abroncsa a Francia Nagydíj utolsó előtti körében durrant el: a defekt a Williams szélsőséges taktikájának következménye volt, ugyanis mindkét autó már az első körben kereket cserélt – a lágy abroncsok azonban ekkora terhelést nem bírtak.

részletek

A múlt miatt szívesen térnek vissza a williamsesek Franciaországba

Jelzésértékű lehet, ha egy technikai igazgató csak a múltról beszél egy közelgő versennyel kapcsolatban, Paddy Lowe a Williams részéről most mégis ezt teszi. Stroll ismeri, de nem szereti a pályát, Szirotkin is tudja, mi vár rá.

részletek

Lowe szerint közel a depresszióhoz a Williams

A grovei istálló műszaki igazgatója úgy véli, noha ismerik annak az okát, hogy a korábbi világbajnok gárda miért szerepel ilyen gyengén ebben az évben, de egyszerűen nem képesek kijavítani a hibákat.

részletek
Olvastad már?