Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

Lowe

Letekert motorral nyerte halomra magát a Mercedes 2014-ben

Az istálló akkori technikai főigazgatója, Paddy Lowe ismerte el, akkora előnyben volt a Mercedes az első hibridmotoros évben, hogy szándékosan visszafogták magukat, hogy ne legyenek túl feltűnőek.

részletek

F1-Archív: Alonso három napot töltött kórházban

Schumacher válaszolt riválisainak, Paddy Lowe a Mercedeshez pártolt, Kobayashi már a teszten beszólt új csapatának, Oconnak kényszerítenie kellett magát az evésre: ilyen F1-es híreket olvashattunk február 25-én 2000 óta.

részletek

„Egyszer mindenkinek falnak kell mennie a biztonsági autó mögött”

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff szerint csak jobb versenyző válik majd George Russellből a vasárnapi imolai hibájának köszönhetően. Paddy Lowe Alain Prost bakijával állította párhuzamba.

részletek

Rosberg miatt lett legyőzhetetlen Hamilton a volt Mercedes-főnök szerint

A Formula-1 rekordjait ostromló brit inkább a tehetségére támaszkodott egészen 2016-ig, amikor Nico Rosberg legyűrte a világbajnokságért vívott harcban. Azóta az a versenyző, akinek most ismerjük, aki mindig száz százalékot nyújt – vallja Paddy Lowe.

részletek

Végleges: Lowe nem tér vissza a Williamshez

Három és fél hónap bizonytalanság után dőlt el a Williams korábbi technikai igazgatójának sorsa: Paddy Lowe bejelentette, hogy befejezi a grove-i alakulatnál való ténykedését.

részletek

Kubica: Nem egyetlen ember okozta a bajokat

Miután a tavalyi gyengébb autót idén egy még gyengébb követte, a Williamsnél Paddy Lowe technikai igazgatóra húzták rá a vizes lepedőt. Robert Kubica szerint viszont jóval összetettebb a gond.

részletek

Schumacher: Ezért gyenge megint a Williams

Ralf Schumacher sikeresen szerepelt a Williams-BMW-vel az új évezred elején, komoly rálátása van az istálló belső szerkezetére. A hatszoros futamgyőztes tudja, miért teljesít ilyen gyengén a csapat.

részletek

Lowe nincs a Williamsnél – távozhat?

Sajtóinformációk szerint Paddy Lowe jelenleg nem vesz részt a Williamsnél zajló munkákban és ezt a csapat szóvivője is megerősítette - egyesek szerint ez már a távozásának első jele.

részletek

Lowe tagadja, hogy kirúghatják

A sikerhullám tetején igazolt át a Mercedestől a Williamshez Paddy Lowe, ám az új technikai igazgató vezetése alatt sosem látott mélyrepülésben eddig az istálló. Veszélyben lehet az állása?

részletek

Kubica: Nem így akartam Ausztráliába indulni

A Williams versenyzője nem titkolta, magasabb önbizalmi szinttel akart a szezonnyitóra utazni. Furcsa okból az utolsó tesztnapon nem sikerült teljesíteni a tervet: ahogy Paddy Lowe fogalmazott, az FW42 „túl fáradt” lett.

részletek

Lowe: Kubica visszajelzései bizakodásra adnak okot

Paddy Lowe, a Williams technikai igazgatója bízik benne, hogy a csapat idei autójában bőven lesz még potenciál, hiszen Robert Kubica szerint sokkal vezethetőbb, mint a tavalyi modell.

részletek

A Williams nem hibáztatja Lowe-t a késés miatt

A Williams két nap késéssel, szerda hajnalban érkezett meg Barcelonába az első kollektív téli tesztre. Claire Williams csapatfőnök elmondta, a történtek ellenére nem keresnek bűnbakot a csapatban, így a főtervező, Paddy Lowe-t sem fogják hibáztatni.

részletek
Olvastad már?