Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 17. kedd

Juniorprogram

Kik a csapatok tesztpilótái 2018-ban?

A 20 állandó versenyző mellett a csapatok számos pilótát tudnak soraikban: összegyűjtöttük a tartalékokat, teszt- és fejlesztőpilótákat, valamint a juniorprogramok tagjait is.

részletek

A Mercedes már a következő Hamiltont keresi

Hiába tudhat köreiben több tehetséges fiatalt is a Mercedes, a csapat semmit sem bízik a véletlenre: egészen a gokartos szintekhez visszatérve kutatják a következő generáció F1-es sztárját.

részletek

Webber: Enyhült a Red Bull juniorprogramja

Az energiaitalos alakulat olyat tett, amit eddig még nem: Brendon Hartley-nak hét év után megadta a második esélyt a Toro Rossónál. Mark Webber ezt a mozzanatot változásnak fogja fel a csapatnál.

részletek

Red Bull: Jól működik a juniorprogramunk

Az energiaitalos alakulat csapatfőnöke beszélt a tehetségkutató programjuk működéséről. Elnézve azt, milyen pilóták kerültek ki a Red Bull keze alól, igazat adhatunk Horner fenti kijelentésének.

részletek

Egyetlen dolog számít a Red Bull pilótaprogramjában

Ha jó vagy, eljuthatsz az F1-ig, ha nem, könyörtelenül kidobnak - röviden így lehetne összefoglalni az energiaitalosok juniorprogramját, melynek vezetője, Helmut Marko sem titkolta politikáját.

részletek

Juniorprogrammal gyúr a Renault az F1-re?

A francia autógyártó sportigazgatója arról beszélt, feltámasztaná a fiatal versenyzői programot. Ez jó hír a Formula-1 rajongóinak, hiszen arra utal, hogy a Renault teljes kapacitásban visszatérhet.

részletek

Fabatkát sem ér a McLaren utánpótlása?

Kevin Magnussennek legalábbis ilyesmi járhat a fejében, miután egyetlen, a csapattal F1-ben töltött év után hoppon maradt, visszaléptették tesztpilótának. A nagycsapatok programjai közül a McLarené a legkevésbé csábító.

részletek

A jövő F1-esei – Ifjú Lotus-reménységek

A Lotus F1-es csapatának akadémiájához kilenc plusz egy fiatal versenyző tartozik, közülük most az ifjabbakat mutatjuk be, köztük egy 16 éves francia reménységet, aki komoly sikereket ért el gokarttal.

részletek

A jövő F1-esei – A legnépesebb akadémia

Az Abu Dhabiban az F1-es Lotusba beülő F3-as Európa-bajnok és egy 14 éves kora óta formulaautózó ifjú kolumbiai az enstone-iak akadémiájának legnagyobb nevei – ezúttal a Lotus Junior Teammel foglalkozunk.

részletek

A jövő F1-esei – Egy bajnokot már kineveltek

A versenyzői akadémiákat bemutató sorozatunk harmadik részében az F1 jelenlegi legsikeresebb ilyen programja, a Sebastian Vettelt a világbajnoki címig vezető Red Bull Junior Team következik soron.

részletek

A McLaren juniorja a WSR 3.5 bajnokcsapatában

A kétliteres Formula Renault Európa-kupa győztese, Nyck de Vries jövőre fellép a három és fél literes kategóriába, ráadásul a DAMS csapatba, amely az elmúlt két év bajnokait adta.

részletek

A jövő F1-esei – Ki lesz az új Hamilton?

A Formula-1-es csapatok juniorprogramjait bemutató sorozatunk második részében a McLaren következik a sorban, akik jelenleg három fiatal tehetséget terelgetnek a királykategória felé vezető úton.

részletek
Olvastad már?