Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 23. kedd

Juniorprogram

A Ferrari tárt karokkal várja Schumachert

A Scuderia csapatfőnöke is figyeli Mick Schumacher ugrásszerűen javuló teljesítményét a Formula-3-ban és kijelentette, Maranello ajtaja mindig nyitva áll a hétszeres bajnok legenda fia előtt.

részletek

Kvjat még közelebb került a Toro Rossóhoz

Amint Pierre Gaslyt hivatalosan bejelentették a Red Bullnál, azonnal szárnyra kaptak a hírek, ki jöhet számításba helyettesként Faenzában. Helmut Marko szerint Kvjat immáron érettebb versenyző.

részletek

A Mercedes feladhatja juniorprogramját

Kevés a versenyzői ülés, magasak a költségek, így a német gyártó jó eséllyel befejezi juniorprogramját. Ezzel három tehetséges fiatal (köztük Esteban Ocon) jövője is bizonytalanná válik.

részletek

Máris ugranának Gasly helyére

Hétfő este hivatalosan kiderült, Pierre Gasly 2019-ben a Toro Rossótól a Red Bullhoz igazol. Nem kellett sokáig várni, hogy kapjanak az alkalmon a sorban állók, hogy a francia helyére ülhessenek.

részletek

Jos Verstappen már nem dolgozik a Red Bullnak

Helmut Marko tavaly májusban bízta meg Jos Verstappent, hogy segítsen neki és a Red Bullnak, mint tehetség-megfigyelő az alacsonyabb kategóriákban, azonban már nem áll az osztrákok alkalmazásában.

részletek

Hamilton első éveiben állandóan félt

A négyszeres bajnok Lewis Hamilton elismerte, pályafutása korai éveiben folyamatos félelemben élt. Na nem a versenyzés miatt, hanem a McLaren támogatásának esetleges elvesztése miatt.

részletek

Kik a csapatok tesztpilótái 2018-ban?

A 20 állandó versenyző mellett a csapatok számos pilótát tudnak soraikban: összegyűjtöttük a tartalékokat, teszt- és fejlesztőpilótákat, valamint a juniorprogramok tagjait is.

részletek

A Mercedes már a következő Hamiltont keresi

Hiába tudhat köreiben több tehetséges fiatalt is a Mercedes, a csapat semmit sem bízik a véletlenre: egészen a gokartos szintekhez visszatérve kutatják a következő generáció F1-es sztárját.

részletek

Webber: Enyhült a Red Bull juniorprogramja

Az energiaitalos alakulat olyat tett, amit eddig még nem: Brendon Hartley-nak hét év után megadta a második esélyt a Toro Rossónál. Mark Webber ezt a mozzanatot változásnak fogja fel a csapatnál.

részletek

Red Bull: Jól működik a juniorprogramunk

Az energiaitalos alakulat csapatfőnöke beszélt a tehetségkutató programjuk működéséről. Elnézve azt, milyen pilóták kerültek ki a Red Bull keze alól, igazat adhatunk Horner fenti kijelentésének.

részletek

Egyetlen dolog számít a Red Bull pilótaprogramjában

Ha jó vagy, eljuthatsz az F1-ig, ha nem, könyörtelenül kidobnak - röviden így lehetne összefoglalni az energiaitalosok juniorprogramját, melynek vezetője, Helmut Marko sem titkolta politikáját.

részletek

Juniorprogrammal gyúr a Renault az F1-re?

A francia autógyártó sportigazgatója arról beszélt, feltámasztaná a fiatal versenyzői programot. Ez jó hír a Formula-1 rajongóinak, hiszen arra utal, hogy a Renault teljes kapacitásban visszatérhet.

részletek
Olvastad már?