Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Juniorprogram

Sajtó: Mick Schumacher a Ferrarit választotta

Olasz sajtóhírek szerint a hétszeres világbajnok legenda fia a Ferrari és a Mercedes közül az olaszok juniorprogramját választja majd. Mick Schumacher ezzel ismét az F1 felé lépett.

részletek

Prost: Az F1 a gazdag gyerekek játszótere

Nemrég Lewis Hamilton mutatott rá arra, hogy a szegényebb fiataloknak szinte lehetetlen a Formula-1-ig eljutni a hatalmas pénzügyi ráfordítások szükségessége miatt. Prost abszolút egyetért.

részletek

A Sauber is saját juniorprogramot indít

Lassan minden, magára valamit is adó csapatnak van utánpótlás-neveldéje az F1-ben, most a Sauber is beállt a sorba, és egy kisebb bajnokságokban szereplő cseh csapattal szerződött le ennek megvalósításához.

részletek

Két éven belül minden tapasztalt pilóta eltűnik?

A Mercedes csapatfőnöke egymillió év múlva sem engedné el Esteban Ocont. Teljesen biztos abban, hogy a következő években rengeteg ajtó nyílik meg a fiatal franciának, sokan visszavonulnak.

részletek

A Ferrari tárt karokkal várja Schumachert

A Scuderia csapatfőnöke is figyeli Mick Schumacher ugrásszerűen javuló teljesítményét a Formula-3-ban és kijelentette, Maranello ajtaja mindig nyitva áll a hétszeres bajnok legenda fia előtt.

részletek

Kvjat még közelebb került a Toro Rossóhoz

Amint Pierre Gaslyt hivatalosan bejelentették a Red Bullnál, azonnal szárnyra kaptak a hírek, ki jöhet számításba helyettesként Faenzában. Helmut Marko szerint Kvjat immáron érettebb versenyző.

részletek

A Mercedes feladhatja juniorprogramját

Kevés a versenyzői ülés, magasak a költségek, így a német gyártó jó eséllyel befejezi juniorprogramját. Ezzel három tehetséges fiatal (köztük Esteban Ocon) jövője is bizonytalanná válik.

részletek

Máris ugranának Gasly helyére

Hétfő este hivatalosan kiderült, Pierre Gasly 2019-ben a Toro Rossótól a Red Bullhoz igazol. Nem kellett sokáig várni, hogy kapjanak az alkalmon a sorban állók, hogy a francia helyére ülhessenek.

részletek

Jos Verstappen már nem dolgozik a Red Bullnak

Helmut Marko tavaly májusban bízta meg Jos Verstappent, hogy segítsen neki és a Red Bullnak, mint tehetség-megfigyelő az alacsonyabb kategóriákban, azonban már nem áll az osztrákok alkalmazásában.

részletek

Hamilton első éveiben állandóan félt

A négyszeres bajnok Lewis Hamilton elismerte, pályafutása korai éveiben folyamatos félelemben élt. Na nem a versenyzés miatt, hanem a McLaren támogatásának esetleges elvesztése miatt.

részletek

Kik a csapatok tesztpilótái 2018-ban?

A 20 állandó versenyző mellett a csapatok számos pilótát tudnak soraikban: összegyűjtöttük a tartalékokat, teszt- és fejlesztőpilótákat, valamint a juniorprogramok tagjait is.

részletek

A Mercedes már a következő Hamiltont keresi

Hiába tudhat köreiben több tehetséges fiatalt is a Mercedes, a csapat semmit sem bízik a véletlenre: egészen a gokartos szintekhez visszatérve kutatják a következő generáció F1-es sztárját.

részletek
Olvastad már?