DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 1. csütörtök

Juniorprogram

Akadémisták – A kisbikák

A Red Bull-családba az elmúlt években többször is kívülről kellett F1-es versenyzőt hozni – vajon a mostani juniorok megtörhetik ezt a trendet?

részletek

Akadémisták – Egy lány és három fiú

Ezúttal a Williams juniorjait vesszük sorra: egy hölgyversenyző a legsikeresebb köztük, de egy argentin veheti célba az F1-et a legjobb eséllyel.

részletek

Akadémisták – Csillagos fiatalok

A Ferrari után másodikként a Mercedes juniorjait vesszük sorra: az első három mind bejutott az F1-be – de a mostaniak bízhatnak ilyesmiben?

részletek

Mazepin: Schumacher a Ferrari miatt előnyben van

Az eddig inkább balhéiról hírhedtté vált Nyikita Mazepin szerint egyértelmű, hogy a Ferrari extra támogatása miatt jobb nála Mick Schumacher, ő ugyanis minden téren hátrányból indul csapattársához képest.

részletek

A Red Bull sem tömi pénzzel fiatal tehetségeit

Ritkán hallott történet egy fiatal Red Bull-felfedezettről, aki a juniorszériában gyorsabb volt Sebastian Vettelnél is, ám különböző okokból képtelen volt továbblépni, végül távozott. Megbánta.

részletek

Marko és a Honda kizárja a körből Alonsót

Gyakorlatilag teljes lehetetlenség elképzelni, hogy Fernando Alonso a Red Bull-lal térjen vissza a Formula-1-be. Ennek rögtön két fontos oka is van, amiből egyik sem orvosolható. Ezt elszúrta a spanyol.

részletek

A Mercedes nem állt készen Verstappen érkezésére

A 2014 óta domináló istálló irigyli a Red Bulltól Max Verstappent. Elismerik a riválist, hogy megadták a kellő időt a hollandnak, hogy elég éretté váljon a szertelen fiatalból, eleinte ez túl korainak tűnt.

részletek

Marko: Minket másolt a Ferrari és a Mercedes

Amennyiben az autósportban egy ötlet sikeres, biztosra vehetjük, hogy a többi csapat rövid időn belül lemásolja. A Red Bull főtanácsadója szerint a juniorpilóták miattuk sikeresek a riválisoknál is.

részletek

A Red Bull kihajította a botrányhős Ticktumot

A korábban botrányos vezetéséről elhíresült Dan Ticktum úgy tűnik, minden lehetőségét eljátszotta a Formula-1-be kerüléshez, a Red Bull ugyanis ismét menesztette juniorprogramjából.

részletek

Tost: Egyáltalán nincs krízisben a Red Bull juniorprogramja!

A Toro Rosso csapatfőnöke, Franz Tost szerint nonszensz, hogy a közvélemény arról beszél, kimerült volna a Red Bull család utánpótlás-neveldéje, és egyszer már elküldött embereket kellene újra elővenniük.

részletek

Sajtó: Mick Schumacher a Ferrarit választotta

Olasz sajtóhírek szerint a hétszeres világbajnok legenda fia a Ferrari és a Mercedes közül az olaszok juniorprogramját választja majd. Mick Schumacher ezzel ismét az F1 felé lépett.

részletek

Prost: Az F1 a gazdag gyerekek játszótere

Nemrég Lewis Hamilton mutatott rá arra, hogy a szegényebb fiataloknak szinte lehetetlen a Formula-1-ig eljutni a hatalmas pénzügyi ráfordítások szükségessége miatt. Prost abszolút egyetért.

részletek