Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 27. szerda

Juniorprogram

A Mercedes nem állt készen Verstappen érkezésére

A 2014 óta domináló istálló irigyli a Red Bulltól Max Verstappent. Elismerik a riválist, hogy megadták a kellő időt a hollandnak, hogy elég éretté váljon a szertelen fiatalból, eleinte ez túl korainak tűnt.

részletek

Marko: Minket másolt a Ferrari és a Mercedes

Amennyiben az autósportban egy ötlet sikeres, biztosra vehetjük, hogy a többi csapat rövid időn belül lemásolja. A Red Bull főtanácsadója szerint a juniorpilóták miattuk sikeresek a riválisoknál is.

részletek

A Red Bull kihajította a botrányhős Ticktumot

A korábban botrányos vezetéséről elhíresült Dan Ticktum úgy tűnik, minden lehetőségét eljátszotta a Formula-1-be kerüléshez, a Red Bull ugyanis ismét menesztette juniorprogramjából.

részletek

Tost: Egyáltalán nincs krízisben a Red Bull juniorprogramja!

A Toro Rosso csapatfőnöke, Franz Tost szerint nonszensz, hogy a közvélemény arról beszél, kimerült volna a Red Bull család utánpótlás-neveldéje, és egyszer már elküldött embereket kellene újra elővenniük.

részletek

Sajtó: Mick Schumacher a Ferrarit választotta

Olasz sajtóhírek szerint a hétszeres világbajnok legenda fia a Ferrari és a Mercedes közül az olaszok juniorprogramját választja majd. Mick Schumacher ezzel ismét az F1 felé lépett.

részletek

Prost: Az F1 a gazdag gyerekek játszótere

Nemrég Lewis Hamilton mutatott rá arra, hogy a szegényebb fiataloknak szinte lehetetlen a Formula-1-ig eljutni a hatalmas pénzügyi ráfordítások szükségessége miatt. Prost abszolút egyetért.

részletek

A Sauber is saját juniorprogramot indít

Lassan minden, magára valamit is adó csapatnak van utánpótlás-neveldéje az F1-ben, most a Sauber is beállt a sorba, és egy kisebb bajnokságokban szereplő cseh csapattal szerződött le ennek megvalósításához.

részletek

Két éven belül minden tapasztalt pilóta eltűnik?

A Mercedes csapatfőnöke egymillió év múlva sem engedné el Esteban Ocont. Teljesen biztos abban, hogy a következő években rengeteg ajtó nyílik meg a fiatal franciának, sokan visszavonulnak.

részletek

A Ferrari tárt karokkal várja Schumachert

A Scuderia csapatfőnöke is figyeli Mick Schumacher ugrásszerűen javuló teljesítményét a Formula-3-ban és kijelentette, Maranello ajtaja mindig nyitva áll a hétszeres bajnok legenda fia előtt.

részletek

Kvjat még közelebb került a Toro Rossóhoz

Amint Pierre Gaslyt hivatalosan bejelentették a Red Bullnál, azonnal szárnyra kaptak a hírek, ki jöhet számításba helyettesként Faenzában. Helmut Marko szerint Kvjat immáron érettebb versenyző.

részletek

A Mercedes feladhatja juniorprogramját

Kevés a versenyzői ülés, magasak a költségek, így a német gyártó jó eséllyel befejezi juniorprogramját. Ezzel három tehetséges fiatal (köztük Esteban Ocon) jövője is bizonytalanná válik.

részletek

Máris ugranának Gasly helyére

Hétfő este hivatalosan kiderült, Pierre Gasly 2019-ben a Toro Rossótól a Red Bullhoz igazol. Nem kellett sokáig várni, hogy kapjanak az alkalmon a sorban állók, hogy a francia helyére ülhessenek.

részletek
Olvastad már?