Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 27. péntek

Előzés

Ricciardo Hamiltont pártolja az ütközésben

Daniel Ricciardo is kifejtette álláspontját a múltkori Hamilton - Verstappen összetűzésben. Az ausztrál csapattársát hibáztatja, és egy saját korábbi élményét is felidézte az esettel kapcsolatban.

részletek

Alonso azt hitte, Verstappen trükközik

Az Ausztrál Nagydíjon Fernando Alonso hosszú ideig nem előzte meg a neki jelző Max Verstappent. A spanyol ász attól tartott, ez csak egy trükk a holland részéről.

részletek

Andretti: Mi már megoldottuk az előzési gondot

A Formula-1 egyik legnagyobb problémája jelenleg az előzés hiánya. Az IndyCar sorozat is hasonlóval küzdött, ám az idei évre megtalálták a megoldást. A Formula-1-ben is ezt kellene?

részletek

Verstappen kikapcsolta volna a tévét

Max Verstappen szerint annyira unalmas volt a gyakorlatilag előzésmentes Ausztrál Nagydíj, hogy ha ő egy egyszerű tévénéző lett volna, egyszerűen kikapcsolja a készüléket.

részletek

Ezért nem kapott büntetést Verstappen

Biztonsági autós időszak alatti sárga zászlós időszakban előzött Max Verstappen, mégis megúszta a büntetést. Most már a pontos magyarázatát is megtudtuk, hogyan zajlott az eset.

részletek

Több előzést láthatunk Melbourne-ben?

A tavalyi, igen kevés előzést hozó idénynyitó negatívumát nem szeretné megismételni az FIA, így újabb DRS zónát helyez el a pálya egy másik pontján. Vajon ettől valóban több pozíciócsere lesz?

részletek

Bevágott egy autó elé, azonnal bűnhődött

Amikor azt hitte, hogy ügyesen befurakodott egy másik autó elé, az előtte haladó civil rendőr azonnal lekapcsolta a vétkes sofőrt.

részletek

Ezért ne előzz soha a leállósávban

Az alábbi videóban szereplő autós a saját bőrén tanulta meg a leckét – más kérdés, hogy a kamionos is mintha ráhúzta volna a kormányt a manőver közben…

részletek

Szocsi megijedt a fenyegetéstől?

A Formula-1 vezetősége nemrég bejelentette, hogy a gyenge versenyeket kirostálná a versenynaptárból. Úgy tűnik, az Orosz Nagydíj nem szeretne erre a sorsra jutni és változást tervez.

részletek

Amikor a pilótáknak elszáll az agya

A Formula-1 történetében nem egyedi eset, hogy egy pilóta annyira megharagszik társára, hogy a középső ujjával jelzi neki véleményét. Schumacher, Raikkönen, Coulthard és Massa is megtette.

részletek

Brawn alig várja, hogy ne legyen DRS

A pilóta által állítható hátsó vezetőszárny az előzések elősegítésének érdekében született meg hosszú évekkel ezelőtt, a Formula-1 vezetése azonban szívesen elhagyná a rendszert a későbbiekben.

részletek

Íme a megoldás az előzés segítésére

A Formula-1 egyik legnagyobb problémája jelenleg, hogy az új aerodinamikai fejlesztések még nehezebbé tették az előzést. Pedig valószínűleg csak nem jó helyen nyúltak bele a szabályokba.

részletek
Olvastad már?