Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 24. vasárnap

Előzés

Újabb lépés az F1-es előzések megkönnyítéséért

A sportág boszorkánykonyhájában folyamatos munka zajlik a negatív aerodinamikai hatások csökkentéséért - talán 2021-re valóban beválnak a szakemberek tervei.

részletek

A leállósávban száguldva előzött az őrült autós

A videó leírása szerint a felvételt készítő sofőr utánfutót vontatott, ezért haladt viszonylag lassan az M0-s autópályán – úgy tűnik, ezt nem bírta idegekkel a mögötte érkező autós…

részletek

Mégis jóval több előzés lehet idén?

Bár többen is arról panaszkodtak, hogy a rivális közelről követése továbbra is szinte lehetetlen, Kevin Magnussen nem tartozik közéjük. A rutinos dán pilóta szerint igenis előnyös az új szabály.

részletek

Newey: Semmivel nem egyszerűbb az előzés

Meglehetősen vegyes fogadtatásban részesülnek egyelőre az új aeroszabályok. Daniel Ricciardónak tetszik, Sebastian Vettel és Adrian Newey szerint viszont most is nehéz követni a másikat.

részletek

Még mindig nem bíznak a több előzésben

Bár a Formula-1 tulajdonosi köre arra számít, hogy jelentősen több előzést láthatunk a szabályváltozásoknak köszönhetően, ezt az istállók egyelőre cáfolják. A Renault szerint sem lesz nagy javulás.

részletek

Pirelli: A Red Bull és a Renault is jó lesz

A gumiszállító első embere arra számít, hogy 2019-ben a Red Bull szorosan ott lesz a legjobbakkal, valamint a Renault-tól is nagy előrelépést vár. Biztató lehet, ha éppen Mario Isola vélekedik így.

részletek

Az év legjobb előzőművészei

Többek között Sebastian Vettel, Lewis Hamilton és Fernando Alonso is remek felzárkózásokat mutatott be 2018-ban, de senki sem veszi fel a versenyt Max Verstappen austini teljesítményével.

részletek

Jó F1-et akarunk? Felezzük el a leszorítóerőt

Franz Tost szerint pofonegyszerű lenne a megoldás a látványos, izgalmas F1-re, csak a döntéshozók mindig belekeverik a dolgokba a mérnököket, akik aztán elrontják az egészet.

részletek

Korlátlan DRS-használat a Formula-3-ban

A megszűnő GP3 filozófiájával teljesen ellentétesen a sorozatot felváltó egységes Formula-3-as bajnokságot azzal kívánják érdekesebbé tenni, hogy nem limitálják az állítható hátsó szárny használatát.

részletek

Ezért nem harcolt Hamilton Verstappennel

Az elmúlt időszakban Max Verstappen többször is megelőzte Lewis Hamiltont. A Mercedes csapatfőnöke magyarázatot adott arra, miért nem igazán erősködött a brit az agresszív hollanddal.

részletek

Ocon elnézést kért Verstappentől

Magasra csaptak az érzelmek a Brazil Nagydíjon történt elképesztő ütközés miatt. Ritka, hogy egy lekörözendő kiüti az élen álló pilótát. Tettlegességig fajult a dolog, de Ocon most nyitott a holland felé.

részletek

Gasly: Rivalizálásunkból semmi jó nem származik

Esteban Ocon és Pierre Gasly egyáltalán nem szívelik egymást és incidenseik révén csak negatívumok születnek, ahogy Mexikóban is. Ez egyiküknek sem jó, a riválisok pedig profitálnak a szembenállásból.

részletek
Olvastad már?