Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 17. kedd

Előzés

Hamilton szerint itt sem lesz előzés

Ausztriában is bevetettek egy harmadik DRS-zónát, hogy több akciót láthasson a közönség. Lewis Hamilton azonban a legkevésbé sem optimista ilyen téren, nem lehet közelről követni a riválist.

részletek

Raikkönen a taktikával hozna színt az F1-be

A Formula-1 vezetése folyamatosan arra törekszik, hogy izgalmasabbá tegye a száguldó cirkuszt. Kimi Raikkönen szerint a szabályok nem oldják meg az előzések problémáját, ő más eszközökhöz nyúlna.

részletek

Alonso: Schumacher volt a példaképem

Több éven át nagy rivalizálás folyt a két zseniális pilóta között, ám kevesen tudják, hogy Fernando Alonsónak Michael Schumacher volt a hőse, amikor megérkezett a Formula-1-be.

részletek

Villeneuve: Ezért nincs előzés az F1-ben

Másfél éve panaszkodnak a pilóták, hogy a túl bonyolult aerodinamika miatt nem lehet előzni a Formula-1-ben. Az 1997-es világbajnok azonban teljesen más okból érzi az előzés hiányát.

részletek

Raikkönen: Egyszerűen nem lehet előzni

Kimi Raikkönennel más stratégiát próbált a Ferrari, hogy Hamilton elé férkőzzenek Kanadában. Ez nem sikerült, a veterán finn szerint képtelenség előzni a jelenlegi F1-ben. Még egy unalmas futam.

részletek

Ha Montreal, akkor sok előzés

Montrealban általában nem okoz gondot az előzés a hátsó, hosszú egyenesnek köszönhetően. Az FIA azonban így is bevet egy harmadik DRS-zónát is, hogy még izgalmasabb legyen a verseny.

részletek

Monacóban maga a pálya az igazi ellenfél

A Monte-Carlóban 1998-ban győztes, kétszeres világbajnok Mika Hakkinen szerint a pálya jellege nem is engedi, hogy nagy izgalmak alakuljanak ki, a pilóták nem is igazán egymás ellen csatáznak.

részletek

Hamilton: Meg kéne változtatni Monacót

A szokásos, kevés izgalmat hozó, unalmas vonatozást láthatta a közönség Monte-Carlóban idén is. Lewis Hamilton a pálya vonalvezetésén is szívesen változtatna, még a herceggel is beszélt erről.

részletek

Ocont a Mercedes utasította Hamilton mögé

Sokszor láthattunk már a Formula-1-ben csapatutasítást, az viszont ritkább, hogy egy partneristállót is lehessen utasítgatni. Esteban Ocon gyakorlatilag elismerte, hogy ezért előzte meg őt Hamilton.

részletek

Megvan a megoldás a kevés előzésre?

Már második éve égető probléma a Formula-1-ben, hogy az új aerodinamikai szabályok miatt drasztikusan kevesebb az előzés. Az FIA elnöke azonban úgy tűnik, rátalált a megoldásra.

részletek

Mercedes: Brutális volt Ricciardo előzése

Daniel Ricciardo nem egyszerű manőverekkel lépte át a két Mercedest. Valtteri Bottas elleni előzését - ami a győzelmet döntötte el - egyenesen kőkeménynek, ugyanakkor szabályosnak írta le Toto Wolff.

részletek

Ricciardo Hamiltont pártolja az ütközésben

Daniel Ricciardo is kifejtette álláspontját a múltkori Hamilton - Verstappen összetűzésben. Az ausztrál csapattársát hibáztatja, és egy saját korábbi élményét is felidézte az esettel kapcsolatban.

részletek
Olvastad már?