Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 13. csütörtök

Előzés

Ocon elnézést kért Verstappentől

Magasra csaptak az érzelmek a Brazil Nagydíjon történt elképesztő ütközés miatt. Ritka, hogy egy lekörözendő kiüti az élen álló pilótát. Tettlegességig fajult a dolog, de Ocon most nyitott a holland felé.

részletek

Gasly: Rivalizálásunkból semmi jó nem származik

Esteban Ocon és Pierre Gasly egyáltalán nem szívelik egymást és incidenseik révén csak negatívumok születnek, ahogy Mexikóban is. Ez egyiküknek sem jó, a riválisok pedig profitálnak a szembenállásból.

részletek

Hamilton karrierje 2008-ban félresiklott volna

Tíz éve már annak, hogy minden idők egyik legizgalmasabb szezonzáróján Lewis Hamilton az utolsó pillanatban megszerezte első bajnoki címét. A brit szerint egész más folytatás következhetett volna.

részletek

Csapatvezetők: Visszalépés a 2019-es szabály

Több csapatfőnök is úgy gondolja, a Formula-1 hatalmas visszalépést szenved el a 2019-es aerodinamikai megkötésekkel. Az autók kinézete romlik, előzésből viszont nem lesz több.

részletek

Gasly: Megszoktam, hogy Ocon nem fair

Nem szíveli egymást a két francia pilóta, Mexikóban ennek ismét tanújelét adták. Esteban Ocon vitatható módon szorította le a pályáról honfitársát, aki szerint Ocon mindig ezt teszi, nem sportszerű.

részletek

Verstappen: Vettel és Hamilton jobb, mint Bottas

Max Verstappen még mindig füstölög amiatt, hogy az Olasz Nagydíjon ötmásodperces büntetést kapott. Szerinte Vettel és Hamilton gyorsabb és jobb pilóta Bottasnál, simán megelőzték volna.

részletek

Grosjean tankolással hozna újra izgalmakat

Romain Grosjean úgy véli, a verseny közbeni tankolás újbóli bevezetésével ismét izgalmasabbá válna a Formula-1. A nézők jobban szórakoznának a kiismerhetetlen stratégiákkal. Ez lenne a megoldás?

részletek

Ricciardo: Sok előzésre számíthatunk

Az elmúlt másfél évben több pályán is az előzések hiányára panaszkodnak a legtöbben. Daniel Ricciardo szerint ez Hockenheimben nem így lesz, számos helycserét láthatunk majd a versenyen.

részletek

Hamilton szerint itt sem lesz előzés

Ausztriában is bevetettek egy harmadik DRS-zónát, hogy több akciót láthasson a közönség. Lewis Hamilton azonban a legkevésbé sem optimista ilyen téren, nem lehet közelről követni a riválist.

részletek

Raikkönen a taktikával hozna színt az F1-be

A Formula-1 vezetése folyamatosan arra törekszik, hogy izgalmasabbá tegye a száguldó cirkuszt. Kimi Raikkönen szerint a szabályok nem oldják meg az előzések problémáját, ő más eszközökhöz nyúlna.

részletek

Alonso: Schumacher volt a példaképem

Több éven át nagy rivalizálás folyt a két zseniális pilóta között, ám kevesen tudják, hogy Fernando Alonsónak Michael Schumacher volt a hőse, amikor megérkezett a Formula-1-be.

részletek

Villeneuve: Ezért nincs előzés az F1-ben

Másfél éve panaszkodnak a pilóták, hogy a túl bonyolult aerodinamika miatt nem lehet előzni a Formula-1-ben. Az 1997-es világbajnok azonban teljesen más okból érzi az előzés hiányát.

részletek
Olvastad már?