Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 17. vasárnap

Csalás

Még mindig gyanúban a Ferrari

Bár Monacóban hivatalosan felmentették a csalás vádja alól a Ferrarit, az FIA további méréseket végezhet el, mert a rendszer bizonyos részei homályosak maradtak a felügyelők előtt.

részletek

A Mercedes háborog, hogy embereit kiadták

A Ferrarit felmentették a csalás vádja alól Monacóban, ám a Mercedes csapatfőnökének nagyon nem tetszik, hogy név szerint említik csapata két szakemberét, amivel úgymond lebuktatták őket.

részletek

Csalással vádolják a Ferrarit

Rájár a rúd mostanában a legendás olasz istállóra. Barcelonában szabályellenesnek minősítették kreatív visszapillantó tükör-elhelyezésüket, most pedig egy másik ügyben csalással vádolják a Scuderiát.

részletek

Abt csalással vádolja riválisait

A Formula-E világát is elérte a keményebb szembenállás és a vádaskodás. Az Audi versenyzője, Daniel Abt csalással vádolja több vetélytársát, szerinte manipulálják a plusz energia felhasználását.

részletek

A Suzuki is csalt a fogyasztási adatokkal!

A Suzuki szóvivője, Hidehiro Hirano ma reggel bejelentette, hogy 16 japán modell érintett abban az ügyben, hogy nem a japán előírásoknak megfelelően vizsgálták meg az autóik üzemanyag-igényét. Azaz nem a valós fogyasztási adatokat közölték az autóik esetében.

részletek

Csalással vádolják a VW-vezérét

A braunschweigi ügyészség azt akarja kideríteni, ki a felelős a hamisított emissziós értékeket produkáló autók forgalomba kerüléséért. A csalást a cég elismerte, a kérdés az, hogy a leköszönt vezérigazgató, Martin Winterkorn tudott-e róla.

részletek
Olvastad már?