Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 28. vasárnap

Berger

Berger unokaöccse az F1-ben?

Lucas Auer egy forduló után egy győzelemmel és egy negyedik hellyel vezeti a DTM tabelláját, híres nagybátyja pedig úgy véli, ő lesz az osztrákok következő sztárja az F1-ben.

részletek

Kritikus állapotban a volt Ferrari-vezér

A Ferrari Formula-1-es istállójának volt csapatfőnöke, Cesare Fiorio rendkívül súlyos balesetet szenvedett Olaszországban és életveszélyes állapotban került kórházba.

részletek

Berger: Vettel is kipróbálhatná a DTM-et

Sokakat foglalkoztat Fernando Alonso indycaros vendégszereplése a McLaren bejelentése óta. Az ügyben ezúttal a DTM nemrég megválasztott elnöke is elmondta véleményét.

részletek

A Vettel-faktor döntheti el az idei bajnokságot?

Egy korábbi F1-es pilóta szerint minden fogadását elveszíti, mert nem számolt ilyen komolyan a Ferrarival - szerinte Sebastian Vettel maradni fog jövőre is Maranellóban.

részletek

Nagy lépést tett a Ferrari Vettel megtartásához?

Jó ideje kering a szóbeszéd, hogy Sebastian Vettel az idény végén a Mercedes istállóhoz szerződik, Bottas helyére. A Ferrari azonban úgy tűnik, megtette a legfontosabb lépést a négyszeres világbajnok megtartásához.

részletek

Továbbra sincs elöl még a Ferrari?

Az Ausztrál Nagydíjon aratott nagyon szép győzelmét követően több szakértő Sebastian Vettelt és a Ferrarit teszi az erősorrend első helyére, de ebben többen is kételkednek az F1 világában.

részletek

Berger részegnek hitte Rosberget

A DTM új vezére a tavalyi év első felét azzal töltötte, hogy minél kedvezőbb feltételeket harcoljon ki Nico Rosberg szerződéséhez, így természetesen meglepődött, amikor a világbajnok úgy döntött, otthagyja az F1-et.

részletek

Gerhard Berger lett a DTM elnöke

Bár korábbi nyilatkozataiban cáfolta, hogy erre készülne, most mégis Gerhard Berger vette át a Német Túraautó Bajnokság irányítótestületének elnöki posztját. Az osztrák új gyártókat, izgalmasabb autókat és versenyformátumot ígér.

részletek

További szenvedés vár a Ferrarira az F1-ben?

Korábbi versenyzőjük szerint hibáztak a maranellóiak, amikor sikerként könyvelték el a 2015-ös győzelmeket, hiszen azóta is egyértelműen lefelé vezető spirálban van a legendás F1-es alakulat.

részletek

Vettel hibázott, amikor a Ferrarihoz igazolt

Legalábbis így látja egy korábbi F1-es pilóta - szerinte a négyszeres világbajnok rosszul döntött, amikor elhagyta a Red Bullt a Scuderiáért.

részletek

„Nagyra tartom Bottast, de ő a helyes választás?”

Ha Gerhard Bergeren múlna, Pascal Wehrlein lenne a Mercedes új versenyzője, aki eddigi karrierje során megtette, amit csak lehetett. Bottas Massa elleni mérlegét nem tartja elég meggyőzőnek.

részletek

Berger is megszólalt a DTM-es híreszteléssel kapcsolatban

A tízszeres F1-es futamgyőztes nevét nemrég hozták összefüggésbe a Német Túraautó Bajnokság vezetői pozíciójával, most viszont az érintett is megszólalt

részletek
Olvastad már?