Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. július 26. szerda

Berger

Retro - Egy kiscsapat sztárrá válik egy napra

Az F1 történetének egyik legkülönlegesebb egynapos feltámadása. Az előző nagydíjra a csapat egyik pilótája sem tudta kvalifikálni magát, két héttel később pedig kis híján a győzelem is összejött. Videón a verseny.

részletek

Retro – Senna-Schumacher ütközés és csapatutasítás

Visszatekintünk egy igazi klasszikusra, amikor Senna és Schumacher ütköztek a rajt után, a későbbiekben pedig látványos csapatutasításnak lehettünk tanúi a kettéosztott versenyen. Videón a lényeges momentumok.

részletek

Nagy csapatok mélypontjai II. - Ferrari

Rettentő mély gödörben a McLaren. De az utóbbi 20 évben megszakítás nélkül a Formula-1-ben szereplő, korábban világbajnokságot nyerő istállók mind éltek át nagyon nehéz időszakokat, például a Ferrari is.

részletek

Retro - Senna uralkodik, egy olasz kivégzi a Ferrarikat

Visszatekintünk 1988-ba, amikor is az utcai pályák királya, Ayrton Senna Detroitban sem talált legyőzőre a nagy hőségben, míg a Ferrari istállót egy olasz pilóta vágta haza néhány kör alatt. A leintés után a pilóták össztüzet zúdítottak a pályára.

részletek

Berger töretlenül hisz Schumacher javulásában

Gerhard Berger, a DTM nemrég megválasztott elnöke továbbra is úgy gondolja, hogy a német hétszeres világbajnok elég erős a felépüléshez. Az osztrák ex F1-es Schumacher fiának karrierjéről is beszélt.

részletek

Berger unokaöccse az F1-ben?

Lucas Auer egy forduló után egy győzelemmel és egy negyedik hellyel vezeti a DTM tabelláját, híres nagybátyja pedig úgy véli, ő lesz az osztrákok következő sztárja az F1-ben.

részletek

Kritikus állapotban a volt Ferrari-vezér

A Ferrari Formula-1-es istállójának volt csapatfőnöke, Cesare Fiorio rendkívül súlyos balesetet szenvedett Olaszországban és életveszélyes állapotban került kórházba.

részletek

Berger: Vettel is kipróbálhatná a DTM-et

Sokakat foglalkoztat Fernando Alonso indycaros vendégszereplése a McLaren bejelentése óta. Az ügyben ezúttal a DTM nemrég megválasztott elnöke is elmondta véleményét.

részletek

A Vettel-faktor döntheti el az idei bajnokságot?

Egy korábbi F1-es pilóta szerint minden fogadását elveszíti, mert nem számolt ilyen komolyan a Ferrarival - szerinte Sebastian Vettel maradni fog jövőre is Maranellóban.

részletek

Nagy lépést tett a Ferrari Vettel megtartásához?

Jó ideje kering a szóbeszéd, hogy Sebastian Vettel az idény végén a Mercedes istállóhoz szerződik, Bottas helyére. A Ferrari azonban úgy tűnik, megtette a legfontosabb lépést a négyszeres világbajnok megtartásához.

részletek

Továbbra sincs elöl még a Ferrari?

Az Ausztrál Nagydíjon aratott nagyon szép győzelmét követően több szakértő Sebastian Vettelt és a Ferrarit teszi az erősorrend első helyére, de ebben többen is kételkednek az F1 világában.

részletek

Berger részegnek hitte Rosberget

A DTM új vezére a tavalyi év első felét azzal töltötte, hogy minél kedvezőbb feltételeket harcoljon ki Nico Rosberg szerződéséhez, így természetesen meglepődött, amikor a világbajnok úgy döntött, otthagyja az F1-et.

részletek
Olvastad már?