Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. szeptember 24. vasárnap

Berger

Nagy az öröm, szezon közben kukázták a DTM szörnyű szabályát

Kevés versenysorozatban tűrik, ha a bajnokság hajrájába fordulva azonnali hatállyal változtatnak meg egy fontos szabályt, a DTM-ben azonban mindhárom márka egyetértett abban, hogy erre már most szükség van.

részletek

Amikor az autód megbízhatósága pocsék

Sokan sajnálják idén Fernando Alonsót és Max Verstappent a számtalan technikai hiba miatt. Voltak esetek, amikor ennél sokkal rosszabbul jártak pilóták, köztük világbajnokok is. Ilyen, amikor az autód nem enged.

részletek

Amikor a csapattársi elengedés nem szokványos

Jó ideje beszélnek már a Hamilton-Bottas elengedésről a Magyar Nagydíjon. Most nézzünk olyan példákat, amikor a csapaton belüli elengedés egészen szokatlan módon történt, Senna, Hakkinen, Mansell főszerepben.

részletek

Retro - Berger győz, Verstappen tűzben

Gerhard Berger közel négy év sikertelenség után győzelemre vezette a Ferrarit, ám nem erről maradt igazán emlékezetes a futam, hanem Jos Verstappen borzalmas bokszutcai tűzesetéről, valamint a hatalmas rajtbalesetről.

részletek

Újra Sennához hasonlítják Verstappent

A lenyűgöző első körös felzárkózásokkal a fiatal holland az F1 legendájára emlékeztet: mégpedig nem is akárkit, hanem Ayrton Senna egykori csapattársát, Gerhard Bergert.

részletek

Retro - Egy kiscsapat sztárrá válik egy napra

Az F1 történetének egyik legkülönlegesebb egynapos feltámadása. Az előző nagydíjra a csapat egyik pilótája sem tudta kvalifikálni magát, két héttel később pedig kis híján a győzelem is összejött. Videón a verseny.

részletek

Retro – Senna-Schumacher ütközés és csapatutasítás

Visszatekintünk egy igazi klasszikusra, amikor Senna és Schumacher ütköztek a rajt után, a későbbiekben pedig látványos csapatutasításnak lehettünk tanúi a kettéosztott versenyen. Videón a lényeges momentumok.

részletek

Nagy csapatok mélypontjai II. - Ferrari

Rettentő mély gödörben a McLaren. De az utóbbi 20 évben megszakítás nélkül a Formula-1-ben szereplő, korábban világbajnokságot nyerő istállók mind éltek át nagyon nehéz időszakokat, például a Ferrari is.

részletek

Retro - Senna uralkodik, egy olasz kivégzi a Ferrarikat

Visszatekintünk 1988-ba, amikor is az utcai pályák királya, Ayrton Senna Detroitban sem talált legyőzőre a nagy hőségben, míg a Ferrari istállót egy olasz pilóta vágta haza néhány kör alatt. A leintés után a pilóták össztüzet zúdítottak a pályára.

részletek

Berger töretlenül hisz Schumacher javulásában

Gerhard Berger, a DTM nemrég megválasztott elnöke továbbra is úgy gondolja, hogy a német hétszeres világbajnok elég erős a felépüléshez. Az osztrák ex F1-es Schumacher fiának karrierjéről is beszélt.

részletek

Berger unokaöccse az F1-ben?

Lucas Auer egy forduló után egy győzelemmel és egy negyedik hellyel vezeti a DTM tabelláját, híres nagybátyja pedig úgy véli, ő lesz az osztrákok következő sztárja az F1-ben.

részletek

Kritikus állapotban a volt Ferrari-vezér

A Ferrari Formula-1-es istállójának volt csapatfőnöke, Cesare Fiorio rendkívül súlyos balesetet szenvedett Olaszországban és életveszélyes állapotban került kórházba.

részletek
Olvastad már?