Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 15. hétfő

Berger

Berger alig várja a Leclerc-Vettel párharcot

Gerhard Berger már előre dörzsöli a tenyerét a következő évekre tekintve. A legérdekesebb párharcnak a rutinos Vettel és a zöldfülű Leclerc csatáját várja, az ifjonc felérhet a világbajnokra.

részletek

DTM-autót vezetett Mick Schumacher

A hétszeres F1-es bajnok csemetéje első ízben kapott lehetőséget arra, hogy túraautóban is kipróbálja képességeit - a DTM első embere, Gerhard Berger elégedett volt a látottakkal.

részletek

Berger: Mick Schumacher örökölte apja génjeit

Másfél évadon át semmi különöset nem láthattunk Michael Schumacher fiától az F3-ban, de az utóbbi hetekben nagyon belejött. Három futamgyőzelem után a szakemberek is kezdenek hinni benne.

részletek

Berger azonnal látta Vettel tehetségét

Amikor Sebastian Vettel bemutatkozhatott a Formula-1-ben, még húszéves sem volt. A Toro Rosso akkori főnöke, Gerhard Berger egyből látta, hogy a fiatal német sikeres lesz az F1-ben.

részletek

Berger: Verstappen egy nap világbajnok lesz

Gerhard Berger elmondta, hogy Max Verstappen egy igazi F1-es legendára emlékezteti őt… Ayrton Sennára. A Formula-1 Caféban készítettek interjút az osztrákkal, aki szerint csúcsra fog érni a holland.

részletek

Meglepi Bergert, hogy ennyi F1-es rajongó van még

El lehet aludni a versenyeken – fogalmazta meg kritikáját Gerhard Berger, aki a DTM főnökeként tudja, miről beszél, mikor a Liberty Media figyelemelterelő lépéseit emlegeti.

részletek

Alakulóban a DTM-Super GT-csúcssorozat

A Norisringen tartott sajtótájékoztató keretében mutatták be a felek a közös szabályrendszer elemeit - jövőre két hétvégére is összeolvad a német és a japán autósport kirakatszériája.

részletek

Exkluzív: „Egész Budapestet kivinném a Hungaroringre” – Interjú Gerhard Bergerrel

Az osztrák expilóta alig több, mint egy éve vette át a Német Túraautó Bajnokság ernyőszervezete, az ITR elnöki posztját, és azonnal a mélyvízbe került: bár a sorozat remek versenyekkel szolgál, a Mercedes év végi távozására gyorsan megoldást kell találnia. A tíz F1-es futamgyőzelmet jegyző szakember a Formula.hu-nak adott interjújában tervei mellett a magyar rajongókról és a hungaroringi DTM-futam fontosságáról is szót ejtett.

részletek

Minden, amit a 2018-as Nagy Futamról tudnod kell!

Program, útvonal, forgalomkorlátozások - a Hungaroring Sport Zrt. hatodik alkalommal rendezi meg a Nagy Futamot Budapest belvárosában, többek között Max Verstappen, a Red Bull Racing F1-es pilótája részvételével.

részletek

A legjobb kezekbe került a Honda

Csak a legnagyobb elismeréssel tud beszélni a Honda új F1-es technikai igazgatójáról a McLaren-Honda utolsó futamgyőztese. Gerhard Berger testközelből ismeri Toyoharu Tanabét, jó választásnak tartja.

részletek

A leghűségesebb pilótapárosok

A Formula-1-ben időnként jönnek-mennek a versenyzők. Előfordul azonban olyan helyzet is, amikor hosszú esztendőkön keresztül nem változik egy csapat pilótapárosa. Kik a rekorderek?

részletek

Berger a Ferrari fenyegetőzése ellen

A korábbi Formula-1-es pilóta szerint a Scuderia kilépési fenyegetése káros a sorozatnak, sportszempontból öngól. Az osztrák érthetetlennek tartja a motorszabályok körüli civakodást.

részletek
Olvastad már?