Steward
Áts Ferenc
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 29. szerda

Berger

További szenvedés vár a Ferrarira az F1-ben?

Korábbi versenyzőjük szerint hibáztak a maranellóiak, amikor sikerként könyvelték el a 2015-ös győzelmeket, hiszen azóta is egyértelműen lefelé vezető spirálban van a legendás F1-es alakulat.

részletek

Vettel hibázott, amikor a Ferrarihoz igazolt

Legalábbis így látja egy korábbi F1-es pilóta - szerinte a négyszeres világbajnok rosszul döntött, amikor elhagyta a Red Bullt a Scuderiáért.

részletek

„Nagyra tartom Bottast, de ő a helyes választás?”

Ha Gerhard Bergeren múlna, Pascal Wehrlein lenne a Mercedes új versenyzője, aki eddigi karrierje során megtette, amit csak lehetett. Bottas Massa elleni mérlegét nem tartja elég meggyőzőnek.

részletek

Berger is megszólalt a DTM-es híreszteléssel kapcsolatban

A tízszeres F1-es futamgyőztes nevét nemrég hozták összefüggésbe a Német Túraautó Bajnokság vezetői pozíciójával, most viszont az érintett is megszólalt

részletek

Berger mint a DTM nagyfőnöke?

A korábbi F1-es pilótát nemrég a Német Túraautó Bajnokság vezető testületének egyik székével hozták összefüggésbe, a széria azonban egyelőre sem megerősíteni, sem pedig cáfolni nem akarta az értesülést.

részletek

Vettel kegyeiért harcol a Ferrari 2017-ben?

Egy korábbi F1-es pilóta is úgy véli, hogy a négyszeres világbajnok valahol mélyen szeretné, ha 2018-ban csatlakozhatna a Mercedeshez - ha nem lesz jó az autó, a Ferrari elveszítheti sztárpilótáját.

részletek

Ezért nem érti Rosberg döntését Niki Lauda

Toto Wolff elmagyarázta, hogy miért nehéz elfogadnia a német visszavonulását a háromszoros F1-es világbajnoknak, Gerhard Berger szerint viszont pont Lauda ne beszéljen erről.

részletek

Rosberg visszatérhet 2-3 év múlva?

A világbajnokként visszavonuló F1-es pilótát idén Gerhard Berger is segítette szerződéses ügyeiben, így ha valaki, ő jól ismeri Rosberget - az osztrák szerint akár arra is van esély, hogy évek múlva visszatérjen.

részletek

Ecclestone Alonsót választaná Rosberg helyére

Míg a korábbi F1-esek Nico Rosberg lelki erejét dicsérik, hogy világbajnokként képes abbahagyni, Bernie Ecclestone úgy véli, egyszerűen el akarja költeni a pénzét. Vélemények a bajnok visszavonulásáról.

részletek

Nincs minőségi vezető a Ferrarinál?

Számos kritikát kapott idén a maranellóiak alakulata, amely a szezon eleji ígérgetések után az idény végére már a Red Bulltól is lemaradt. A korábbi F1-es pilóta tudni véli, mi okozza a szenvedésüket.

részletek

„Verstappen valóban Sennára emlékeztet”

Bár szakértők sora vélekedik úgy, hogy a holland F1-es pilóta Brazil Nagydíjon nyújtott teljesítménye a háromszoros világbajnokra emlékeztetett, ha a legenda volt csapattársa is így gondolja, miért ne hihetnénk nekik?

részletek

Újabb tehetséget hoz a Mercedes az F1-be?

Az idei szezonban két ifjú tehetséget segített Formula-1-es üléshez a Mercedes, ráadásul mindketten egy DTM-es kitérőt követően tértek vissza a formulaautók világába – egy fiatalember követheti útjukat.

részletek
Olvastad már?