Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 21. szombat

Berger

Berger is megszólalt a DTM-es híreszteléssel kapcsolatban

A tízszeres F1-es futamgyőztes nevét nemrég hozták összefüggésbe a Német Túraautó Bajnokság vezetői pozíciójával, most viszont az érintett is megszólalt

részletek

Berger mint a DTM nagyfőnöke?

A korábbi F1-es pilótát nemrég a Német Túraautó Bajnokság vezető testületének egyik székével hozták összefüggésbe, a széria azonban egyelőre sem megerősíteni, sem pedig cáfolni nem akarta az értesülést.

részletek

Vettel kegyeiért harcol a Ferrari 2017-ben?

Egy korábbi F1-es pilóta is úgy véli, hogy a négyszeres világbajnok valahol mélyen szeretné, ha 2018-ban csatlakozhatna a Mercedeshez - ha nem lesz jó az autó, a Ferrari elveszítheti sztárpilótáját.

részletek

Ezért nem érti Rosberg döntését Niki Lauda

Toto Wolff elmagyarázta, hogy miért nehéz elfogadnia a német visszavonulását a háromszoros F1-es világbajnoknak, Gerhard Berger szerint viszont pont Lauda ne beszéljen erről.

részletek

Rosberg visszatérhet 2-3 év múlva?

A világbajnokként visszavonuló F1-es pilótát idén Gerhard Berger is segítette szerződéses ügyeiben, így ha valaki, ő jól ismeri Rosberget - az osztrák szerint akár arra is van esély, hogy évek múlva visszatérjen.

részletek

Ecclestone Alonsót választaná Rosberg helyére

Míg a korábbi F1-esek Nico Rosberg lelki erejét dicsérik, hogy világbajnokként képes abbahagyni, Bernie Ecclestone úgy véli, egyszerűen el akarja költeni a pénzét. Vélemények a bajnok visszavonulásáról.

részletek

Nincs minőségi vezető a Ferrarinál?

Számos kritikát kapott idén a maranellóiak alakulata, amely a szezon eleji ígérgetések után az idény végére már a Red Bulltól is lemaradt. A korábbi F1-es pilóta tudni véli, mi okozza a szenvedésüket.

részletek

„Verstappen valóban Sennára emlékeztet”

Bár szakértők sora vélekedik úgy, hogy a holland F1-es pilóta Brazil Nagydíjon nyújtott teljesítménye a háromszoros világbajnokra emlékeztetett, ha a legenda volt csapattársa is így gondolja, miért ne hihetnénk nekik?

részletek

Újabb tehetséget hoz a Mercedes az F1-be?

Az idei szezonban két ifjú tehetséget segített Formula-1-es üléshez a Mercedes, ráadásul mindketten egy DTM-es kitérőt követően tértek vissza a formulaautók világába – egy fiatalember követheti útjukat.

részletek

„Rosberg fejben már erősebb Hamiltonnál”

Lewis Hamilton már-már megdöbbentő mértékben utánozza Nico Rosberg módszereit, mivel abban bízik, így visszatalál a sikerhez – egy korábbi F1-es szerint ez mutatja, a német egyértelműen túlnőtte.

részletek

Tovább nő az új F1-es tulajt támogatók sora

Úgy tűnik, hogy az F1-ben hamarosan tényleg komoly változások jönnek, ha a sportág több kulcsszereplője sem vitatja a folyamatban zajló tulajdonosváltás létjogosultságát.

részletek

Hamilton bármikor képes a robbanásra

Egy korábbi F1-es pilóta szerint a címvédőnek is megvannak a gyengeségei, de hihetetlenül gyors és agresszív - éppen ezért lenne nagy dolog, ha Rosberg le tudná őt győzni.

részletek
Olvastad már?