DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
WTCR

Jön a Driveral és a Zengő Motorsport közös VIP rendezvénye

Közeleg a nemzeti ünnepünk, de emellett a hétvégén egy jó kis WTCR – ETCR összevont magyar nagydíj is lesz a Hungaroringen. Az esemény megkoronázásaként egy rangos VIP rendezvény zárja a ceremóniát augusztus 23-án a Driveral Magyarország és a Zengő Motorsport szervezésében, amire Európa legnagyobb sofőr állás weboldalának partnercégei kerülnek meghívásra. Ez egy különleges és egyedi alkalom arra, hogy betekintést nyerjetek a kulisszák mögé és testközelből megismerkedjetek a Driveral működését és a Zengő-gépezet minden fogaskerekét! Ne hagyjátok ki!

Ki ne ismerné a Zengő Motorsportot?

Zengő Zoltán csapata egy magyar autóversenyteam, amely aktuális viszonylatban a World Touring Car Cup, vagyis túraautó-világkupa versenysorozatában szerepel. Az 1990-es évek derekán testet öltött társulás kezdetben az alapító-névadó versenyzői pályafutását szponzorálta, amelynek eredményeképpen Zengő 1998-ban abszolút bajnoki címet nyert legendás Mercedes DTM Evójával. A kezdeti sikerek után pedig a Zengő Motorsport, kiterjesztve tevékenységi körét, a hazai autósport egyik főszereplőjévé vált. A 2000-res évek újabb lehetőségeket tartogattak: átvették az Opel Astra Classic Kupa lebonyolításának szervezési jogcímét, majd pár év elteltével létrehozták saját önálló márkakupájukat is, a Renault Clio Kupát, amelyhez saját berkeken belül 40 versenyautót is konstruáltak, és hatalmas elismerésként a Forma–1-es Magyar Nagydíj programsorozatába is bekerültek. Ezzel párhuzamosan, kooperálva a Porsche Hungáriával, létrehozták az adRenaline Racing Teamet, majd következett a SEAT Leon Szuperkupa időszaka, később pedig nemzetközi viszonylatban a SEAT Leon EuroCup is futamgyőzelmeket generált Michelisz Norbert és Wéber Gábor részvételével. A bajnoki cím elhódítása után pedig megérkezett a csapat életébe a FIA túraautó-világbajnokságainak korszaka, ez napjainkig kitart. Zengőék együttműködésre választották a Driveral sofőrszervező céget, mert elismerik a vállalat hatáskörét – mit is mondhatnánk, ha fuvaros-fuvarozó érdekeltséggel bírtok, Ti se hezitáljatok sokáig!

Artboard 3-210809-1080h



Ki ne ismerné a Driveralt, Magyarország és Európa vezető sofőrállás weboldalát?

Nemzetközi cégcsoportként, illetve Magyarország, valamint egész Európa legmodernebb sofőr állás weboldalaként a driveral.com napjainkban a legpopulárisabb, strukturált adatbázis-kezelő szolgáltatás a fuvarozó cégek és a sofőrök köreiben, és legyen szó akár rövid, akár hosszú távú szállítmányozásról, egyszerűen összekapcsolják a fuvarosokat a fuvarozókkal. Mindezt felesleges személyek és adminisztrációs körök nélkül, így segítségükkel óriási lendülettel, azonnali hatállyal egymásra találhat az álláskereső és az állásadó. A célzott keresési rendszernek köszönhetően pedig egy hatékony és rendkívül gyors metódussal célba is érhetünk, így érthető a két cég közötti kooperáció és párhuzam. Így, amennyiben ti is kétszerezett erővel hajtjátok a célokat, csatlakozzatok a közönségtalálkozó eseményéhez, és persze ismerjétek meg a szervezőket! A pilótákon kívül a teljes csapat a helyszínen várja az érdeklődők kérdéseit, és természetesen megtekinthetőek testközelből a WTCR és ETCR autók, amelyek pár nappal később a Hungaroring aszfaltján kerülnek bevetésre. A sofőrként tevékenykedők pedig regisztráljanak a már fent említett Driveral portálra, ahol egy ingyenes regisztráció után bárki megtalálhatja álmai munkáját. A fuvarozó cégként működők egész Európát lefedő, naponta frissülő sofőr adatbázissal találhatják szemben magukat, amelynek köszönhetően, a szűrők jóvoltából a gyorsasági autóversenyeket megszégyenítő sebességgel húzhatják le a számukra optimális sofőrlistákat, és üthetik nyélbe a legrelevánsabb karrierutakat. Mire vártok? Vegyétek fel a ritmust, vágjatok bele még ma! Nem érdemes elszalasztani a legkézenfekvőbb lehetőségeket, játsszunk együtt a győzelemre! Ne felejtsétek el, nem elég a gyors autó, ahhoz, hogy nyerjetek, előbb célba is kell érni. Hajrá, Zengő Team, hajrá, Driveral!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: