DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Tereprali (TR)

Hazai pályán a HQ Racing

Hazai pályán száguld a hétvégén Juhász Gábor és a Klement Mosquito: a HQ Racing nyíregyházi születésű pilótája számára Nagykállóban, a Hofeka Kupával folytatódik a terepralis idény.

“A Baja Polanden nem tudtam indulni, mert sajnos nem készült el az autóm, de remélem, hogy lesz még rá alkalmam. Mostanra viszont az autó rendben van, és el tudtunk menni tesztelni is. Ismét bebizonyosodott, hogy ez mennyire fontos: kijött egy olyan hiba, ami miatt a huszadik kilométer körül véget érhetett volna a versenyem, így viszont sikerült elhárítani, illetve a beállításokat is finomítottuk. A nagykállói megmérettetés számomra abszolút hazai pálya, hiszen nyíregyházi vagyok. A cél és a feladat viszont most is ugyanaz, mint az eddigi versenyeken: folytatni a tanulást, gyűjteni a kilométereket, és beérni a célba” – mondta el Juhász Gábor.

150721JuhaszGabor1



 

A Hofeka Kupa pénteki napján az adminisztratív és gépátvételen túl csak egy teszt és a délutáni rajtparti vár a versenyzőkre, szombaton és vasárnap azonban már a száguldásé a főszerep, az első napon öt, a másodikon négy szelektívet teljesít a mezőny. A viadal össztávja 430 kilométer.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: