DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 29. szerda

Tereprali

Dakar: Al-Attiyah sikere és az Audi drámája pénteken

Totális összeomlást produkált az Audi pénteken, Peterhansel és Sainz is hibázott, így Al-Attiyah kényelmes előnybe került az élen.

részletek

„Köszi, hogy kinyírjátok a versenyt” – robban a botrány a Dakaron?

Az Audi a futam közben kap extra energiát az FIA-tól, a Toyota sztárja a közösségi médiában fejezte ki a véleményét, amire meg is érkezett a válasz.

részletek

Futam közben módosítanak szabályt a Dakaron, több motorerőt kap az Audi

Az esemény közben változtatnak az előre meghatározott szabályokon a szervezők: több erőt használhat az elektromos Audi.

részletek

Loeb szakaszt nyert, de Al-Attiyah vezet a Dakaron

Első szakaszgyőzelmét aratta az idei sivatagi száguldáson a francia klasszis, az összetettben viszont továbbra is Nasser Al-Attiyah áll az élen.

részletek

Al-Attiyah vezet, Chicherit nyerte az időjárás miatt lerövidített napot

Carlos Sainz rengeteg időt veszített és az élről a nyolcadik helyre esett vissza, Stephane Peterhansel a harmadik, de megint Al-Attiyah vezet.

részletek

Al-Attiyah nyert, Sainz vezet, Loeb visszaesett a Dakar második napján

Kőkemény nap várt a Dakar mezőnyére hétfőn: az autósok között ez most a Toyotákról szólt, de az összetetettben továbbra is az audis Sainz vezet.

részletek

Sikeres gépátvétel, Dakarra kész a Qualisport Racing

Túl van a 2023-as Dakar Rali gépátvételén a Qualisport Racing, a versenykamionra felkerült az 530-as rajtszám a dél-franciaországi Le Castellet-ben!

részletek

Érseki áldással indul a Dakar Ralira a Qualisport Racing

Dr. Bábel Balázs, a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye érseke áldással indította útnak a Qualisport Racing kamionos alakulatának járműveit és legénységét, akik a 2023-as Dakar Ralin vesznek majd részt.

részletek

Már Hyena az új Scania versenykamion

Először szerepelt hazai pályán vadonatúj Scania versenykamionjával a Qualisport Racing, a különítmény szokatlan felállásban indult az FIA Baja Európa-kupa sorozatának magyarországi futamán, a Hungarian Baján.

részletek

Baja Satu Mare: Dakar-indulók, győztesek és debütáló versenyautók

Folytatódik a 2022-es Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság, ráadásul a mezőny ezúttal elhagyja Magyarországot, és ismét Romániában, Nagykároly központtal a Baja Satu Marén száguld majd a bajnoki pontokért. A viadalon a tavalyi versenyhez hasonlóan az összetett győztes kihirdetése mellett külön értékelik majd a magyar és a román versenyzőket.

részletek

Nagy visszatérők a dupla szorzójú Baja Satu Mare viadalon

Nem egészen két múlva – június 9-től 11-ig – folytatódik a 2022-es Nyílt Magyar Tereprali Bajnokság, ráadásul a mezőny ezúttal elhagyja Magyarországot, és ismét Romániában, Nagykároly központtal a Baja Satu Marén száguld majd a bajnoki pontokért. A viadalon a tavalyi versenyhez hasonlóan az összetett győztes kihirdetése mellett külön értékelik majd a magyar és a román versenyzőket. A verseny távja 340,5 kilométer lesz, és Csató Attila a Baja Satu Mare magyar szervezője elárulta, a viadal 70 százalékban homokos, míg a maradék 30 százalékban murvás és földes utakon zajlik majd.

részletek

Műszaki hiba és dráma jutott a végére a Qualisport Racingnek

Drámai végkifejletet hozott a Qualisport Racing kamionos egysége számára a 2022-es Tunisia Desert Challenge záróakkordja. A Kovács, Czeglédi, Ács trió az élről kezdte az utolsó menetet, de egy műszaki hiba a létező legkegyetlenebb módon húzta keresztbe a számításaikat…

részletek