DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

Tereprali

Bravúros terepraliverseny a láthatáron: Ultimate összecsapás a Riverside Baján

Május 9-11-ig motorhangtól lesz hangos Pápoc és környéke, hiszen a Riverside Baja terepraliversenyre több mint 60 versenyjármű érkezik, minden autós kategóriában rendkívül erős mezőnnyel.

részletek

Élvezte a vérbeli marokkói száguldást a Varga, Toma páros

Élvezetesnek titulálta a 2024-es Morocco Desert Challenge harmadik szakaszát a Varga Racing Team egysége. Varga Imre és navigátora, Toma József Csimpi az autós kategóriában a 13. helyen zárta a napot.

részletek

Al-Attiyah legyőzte Sainzot és vezeti a világbajnokságot

Sorozatban másodszor nyert a címvédő, aki ezzel már vezeti is a tabellát a Prodrive-val. Carlos Sainz visszatért, de nem állt dobogóra, a Toyota vb-esélyei jelentősen fogynak.

részletek

Magabiztos győzelem az első terepralifutamon

A Desert Express 300 kétnapos versenye bizony nem kímélte a versenyzőket, a nyitott autókba beáramló homoktömeg nehezítette a látást, volt, akinek szíja szakadt el, csonkállványa tört ki, és sokaknak az üzemanyaggal is zsonglőrködnie kellett.

részletek

Kiélezett küzdelem a Desert Express 300-on

Szombat délben elrajtolt a Desert Express 300 autós prológja, hajszálvékony különbségekkel kialakítva a rajtsorrendet a következő két szakaszra.

részletek

Dakaros versenyzőkkel rajtol el a magyar terepraliverseny

Március 22-én a bugaci Desert Express 300 nyitja meg a 2024-es M1 Flotta Magyar Tereprali Bajnokságot. 42 legénységgel és 68 indulóval, külföldi és magyar versenyzőkkel zajlik majd az év első terepraliversenye, mely vadonatúj pályavezetéssel várja az indulókat.

részletek

Nasser Al-Attiyah nyerte a tereprali-vb második futamát

Dominálta az Abu Dhabi Desert Challenge-et a címvédő, aki így már a bajnokságban is feljött a második helyre a Dakar-kiesés ellenére.

részletek

Al-Attiyah dominál, újra vezet Abu Dhabiban

A címvédő katari valósággal szárnyalt ma a Prodrive Hunterrel, így egy szakasszal a vége előtt visszavette a vezetést a tereprali-vb második futamán.

részletek

A Toyota újonca vezet, Al-Attiyah bajba került Abu Dhabiban

Seth Quintero szakaszt nyert és a vezetést is átvette a tereprali-vb második futamán: Nasser Al-Attiyah sok időt veszített, ketten is kiestek az esélyesek közül.

részletek

Tereprali-vb: Al-Attiyah növelte előnyét a Toyoták előtt

Ezúttal Guerlain Chicherit volt a leggyorsabb, de Nasser Al-Attiyah tovább növelte az előnyét a tereprali-vb második futamán, Abu Dhabiban.

részletek

Al-Attiyah vezeti a tereprali-vb második futamát

A katari klasszis kezdett a legjobban Abu Dhabiban, ahol a Toyoták ellen harcol a Prodrive Hunterrel.

részletek

F1-es szezonra várva: ez történt hétfőn

Szombati szezonnyitó, WEC-prológ, Al-Attiyah sikere, nem lesz motoros Magyar Nagydíj 2024-ben, itt az új Pitwall: ezekről szóltak a hírek hétfőn.

részletek