Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 8. szerda

HofekaKupa

Cseh győzelem született Gyulán

Az autósok között a cseh Zdenek Porizek – Pavel Vaculik páros nyerte a HOFEKA Kupát, a hazai tereprali bajnokság negyedik és a Közép-európai Zóna Bajnokság kilencedik futamát Gyulán. A kamionosok között Fazekas Károly – Horn Albert – Csákány Péter trió, a side-by-side-osoknál Jobbágy Ákos – Krajnyák Péter kettős, a motorosok között pedig Horváth “Laller” Lajos bizonyult a leggyorsabbnak.

részletek

Fordulatos nap után Porizek áll az élen Gyulán

A hazai tereprali-bajnokság negyedik és a Közép-európai Zónabajnokság kilencedik futamának szombati versenynapja után az autósoknál a cseh Zdenek Porizek áll az élen.

részletek

Gyula újra várja a terepralisokat

Egy év kihagyás után, 2018. szeptember 14-16. között újra vendégül látja a hazai tereprali bajnokság és a Közép-európai Zóna Bajnokság mezőnyét Gyula városa. A szervizparkot ismét a Vértanúk útján állítják fel, így a kilátogatók testközelből is megcsodálhatják a HOFEKA Kupán induló autókat, kamionokat, motorokat, quadokat és a sportág feltörekvő új kategóriáját, a side-by-side járműveket.

részletek

HQ Racing: Sikeres szezonzárás

A hatodik helyen végzett a hazai tereprali bajnokság nagykállói szezonzáróján Juhász Gábor. A Hofeka Kupa utolsó napján még kétszer két szelektív várt a mezőnyre a szombatról már ismerős pályákon, és az egyre mélyülő homok bizony nem könnyítette meg a versenyzők dolgát.

részletek

Korda Racing 1-2 Nagykállón

Szenzációs sikerrel, kettős győzelemmel zárta a Korda Racing a tereprali Ob 2015-ös szezonját, a győzelmet Korda Erik és Csató Attila szerezte meg a nagykállói HOFEKA Kupán, másodikként pedig Garamvölgyi Zoltán és Kerék Balázs érkezett célba.

részletek

Hazai pályán a HQ Racing

Hazai pályán száguld a hétvégén Juhász Gábor és a Klement Mosquito: a HQ Racing nyíregyházi születésű pilótája számára Nagykállóban, a Hofeka Kupával folytatódik a terepralis idény.

részletek

Remek mezőny gyűlik össze Nagykállóban

15 autós egység nevezett a hétvégén Nagykállóban megrendezésre kerülő magyar bajnoki szezonzáróra, a Hofeka Kupára, köztük csaknem a teljes élmezőny, de elindulnak olyan párosok is, akiket szinte egész évben nem láthattunk. Persze akadnak azért hiányzók is.

részletek
Olvastad már?