Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. március 29. vasárnap

Nagykálló

HQ Racing: Sikeres szezonzárás

A hatodik helyen végzett a hazai tereprali bajnokság nagykállói szezonzáróján Juhász Gábor. A Hofeka Kupa utolsó napján még kétszer két szelektív várt a mezőnyre a szombatról már ismerős pályákon, és az egyre mélyülő homok bizony nem könnyítette meg a versenyzők dolgát.

részletek

Korda Racing 1-2 Nagykállón

Szenzációs sikerrel, kettős győzelemmel zárta a Korda Racing a tereprali Ob 2015-ös szezonját, a győzelmet Korda Erik és Csató Attila szerezte meg a nagykállói HOFEKA Kupán, másodikként pedig Garamvölgyi Zoltán és Kerék Balázs érkezett célba.

részletek

Tanulságos nap Nagykállóban

A hatodik helyről várhatja a folytatást a nagykállói Hofeka Kupán Juhász Gábor és a Klement Mosquito. A HQ Racing pilótája a délelőtti három szelektívet különösebb gond nélkül abszolválta, délután azonban váltóprobléma miatt forfaitolnia kellett.

részletek

A Korda Racing autói harcolnak a győzelemért Nagykállón

Rendkívül sikeres napot tudhat a háta mögött a Korda Racing a tereprali HOFEKA Kupa első versenynapján, hiszen a csapat két versenyautója nagy fölénnyel áll az összetett értékelés első két helyén, az élről Korda Erik és Csató Attila HRX Fordja várhatja a folytatást, akit Garamvölgyi Zoltán és Kerék Balázs üldöz a Nissan Quashqai-jal a második helyen.

részletek

Hazai pályán a HQ Racing

Hazai pályán száguld a hétvégén Juhász Gábor és a Klement Mosquito: a HQ Racing nyíregyházi születésű pilótája számára Nagykállóban, a Hofeka Kupával folytatódik a terepralis idény.

részletek

Nyerni megy Nagykállóra a Korda Racing

Három egységgel búcsúzik a Tereprali OB 2015-ös szezonjától a Korda Racing, a szezonzáró nagykállói HOFEKA Kupán Korda Erik és Csató Attila mellett Kerék Balázs oldalán visszatér Garamvölgyi Zoltán is, a motoros mezőnyben pedig Linninger Patrik tör babérokra.

részletek

Remek mezőny gyűlik össze Nagykállóban

15 autós egység nevezett a hétvégén Nagykállóban megrendezésre kerülő magyar bajnoki szezonzáróra, a Hofeka Kupára, köztük csaknem a teljes élmezőny, de elindulnak olyan párosok is, akiket szinte egész évben nem láthattunk. Persze akadnak azért hiányzók is.

részletek
Olvastad már?