DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 28. szerda

Hazai

Gyász: Elhunyt Cserkuti „Öcsi”

Távozott közülünk a magyar autósport legendája, Cserkuti József, vagy ahogy mindenki ismerte, Öcsi. Nyugodjon békében!

részletek

Kárait megbüntették, Benyó győzött a RabócsiRingen

Szombaton egész napos esőben, vasárnap napsütésben zajlott a hazai szezon harmadik fordulója Máriapócson. A SuperCarsban Kárai Tamás futott be az első helyen, de elvették tőle a győzelmet.

részletek

Az egyik legtradicionálisabb hazai autóverseny emlékére

A Gender Racing Team másodszor volt hivatalos a tavalyi évben életre hívott Pécsi Hegyiverseny Emléktalálkozóra - a csapat ezúttal is a Forma-3-as Dallarát vitte ki a mecseki pályára.

részletek

A siker titka: Hogyan készül a jó itiner?

A raliversenyzés egyik kulcsa mindenképpen a pályák minél tökéletesebb feldolgozása, hogy aztán az információk alapján a lehető leggyorsabban lehessen végigszáguldani a szakaszokon.

részletek

ORB: Ostberg nyerte a Vértes Ralit, de Hadik is örülhet

Csomós Miklós megcsinálta a szükséges kármentést, de így is mérhető előnybe került Hadik András az utolsó futam előtt - Mads Ostbergnek nem volt ellenfele a Vértes Ralin és Velenczei Ádám is dobogóra állhatott.

részletek

Szoros végeredménnyel zárult a HunGarian Baja

Az autósoknál a Krzysztof Holowczyc, Lukasz Kurzeja kettős az utolsó métereken nyerte meg a 2021-es viadalt, melyen először fordult elő olyan, hogy két versenyző azonos idővel ért célba.

részletek

ORB: Csomós nyert, Hadik óriásit esett

Megtartotta előnyét Csomós Miklós és Nagy Attila a Székesfehérvár-Veszprém Rali második napján, a futam viszont drámai véget ért: az utolsó kilométereken óriási balesetet szenvedett a listavezető Hadik András.

részletek

Zalaegerszeg is bekapcsolódik a hazai raliba

ZEG Rally Show néven rendez egynapos rali fesztivált a Truck Race Promotion a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. szakmai támogatásával. A rallyshow indulói nyolc gyorsasági szakaszt teljesítenek Zalaegerszeg belvárosában és a Zala ZONE Járműipari Tesztpályán.

részletek

Miért megy el ennyi ember egy tesztre?

Múlt pénteken Bútor Róbert élesben is megmutatta a nagyközönségnek új koronaékszerét, a Magyarországon egyedülálló Citroen C3 WRC-t. A kulcsszó viszont ebben az esetben tényleg az, hogy nagyközönség.

részletek

Csomós Miklós élete első abszolút győzelmét hozta a Salgó Rali

Szenzációs teljesítménnyel nyerték meg a magyar bajnokság harmadik futamát Csomós Miklósék a címvédő Hadik András és a 2018-as WRC2-es világbajnok Jan Kopecky előtt.

részletek

F4-es Dávid az F3-as Góliátok között

Bár a Gender Racing Dávidját Berta Benjáminnak hívják, de az ősi bibliai történetet majdnem teljesen tökéletesen ültette át a mai autósportban a fiatal versenyző a GRT idei második versenyhétvégéjére a legendás monzai pályán.

részletek

A Peugeot Kupa mellett a 2WD kupát is megnyerték Hangodiék a Boldogkő Ralin

Negyedik szezonját kezdte hétvégén a Peugeot Rally Cup Hungary sorozat, amely a hazai ralibajnokságon belül egy külön kis csoportját képezi a versenyezni vágyóknak. Öt páros indult a nyitófutamon, melyek között az érettségi előtt álló Hangodi Bendegúz, és a rutinos, több Dakar Rallyt is megjárt navigátor, Bunkoczi László volt a leggyorsabb, nemcsak a kupában, hanem a kétkerék-hajtású autók között is.

részletek