Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. június 21. hétfő

Hazai

Csomós Miklós élete első abszolút győzelmét hozta a Salgó Rali

Szenzációs teljesítménnyel nyerték meg a magyar bajnokság harmadik futamát Csomós Miklósék a címvédő Hadik András és a 2018-as WRC2-es világbajnok Jan Kopecky előtt.

részletek

F4-es Dávid az F3-as Góliátok között

Bár a Gender Racing Dávidját Berta Benjáminnak hívják, de az ősi bibliai történetet majdnem teljesen tökéletesen ültette át a mai autósportban a fiatal versenyző a GRT idei második versenyhétvégéjére a legendás monzai pályán.

részletek

A Peugeot Kupa mellett a 2WD kupát is megnyerték Hangodiék a Boldogkő Ralin

Negyedik szezonját kezdte hétvégén a Peugeot Rally Cup Hungary sorozat, amely a hazai ralibajnokságon belül egy külön kis csoportját képezi a versenyezni vágyóknak. Öt páros indult a nyitófutamon, melyek között az érettségi előtt álló Hangodi Bendegúz, és a rutinos, több Dakar Rallyt is megjárt navigátor, Bunkoczi László volt a leggyorsabb, nemcsak a kupában, hanem a kétkerék-hajtású autók között is.

részletek

Drámával indult a magyar ralibajnokság

A regnáló világbajnok az utolsó szakaszon vesztette el a győzelmet, Velenczei Ádám ugyanitt borult fel - Nikolay Gryazin nyert, Hadik András pedig legjobb magyarként második lett.

részletek

F3 + F4 = Gender Racing 2021

Ha röviden akarjuk leírni akkor a fenti képlettel számol az idei versenyszezonra a hazai autósport legsikeresebb formulaautós csapata. A GRT számára komoly kihívásokkal teli, de nagyon örömteli év is volt egyben a tavalyi szezon.

részletek

Turán, Fogarasi, Dénes és Wirtmann nyert Orfűn

A Rali2 értékelését ifj. Fogarasi Attila, a Rali3-ét pedig Dénes Szabolcs húzta be nagy csatában - a Historicban Fehérvári Csaba üldözte Wirtmann Ferencet, az első osztály tesztfutamán pedig Turán Frigyes volt a leggyorsabb.

részletek

Vincze Ferenc: Teljes szezon nincs, néhány futam lehet

A 2019-es magyar bajnok az első futamot biztosan kihagyja, a folytatás pedig képlékeny - beszélt az Igor Bacigállal való elválásról és a jelenlegi helyzetéről is.

részletek

Bajnoki címvédésre készül Tim Gábor

A 2020-as FIA Swift Cup Europe Európa-Kupa bajnoki cím megnyerésével Tim Gábor már a hatodik bajnoki trófeáját gyűjtötte be. A vanyarci születésű pilóta idén a bajnoki cím megvédésére készül.

részletek

Világbajnok párost indít a Citroen a hazai ralibajnokságban

Harmadik szezonját kezdi meg a Citroen Rally Team Hungary és ebben az évben igazán nagy neveket, egy világbajnok párost sikerült megnyernie a csapatnak! A WRC2 tavalyi bajnoka, Mads Ostberg és navigátora, Torstein Eriksen indul idén a Tagai Racing Technology által felkészített, legújabb fejlesztésű Citroen C3 Rally2 versenyautóval a hazai, nyílt ralibajnokságban.

részletek

Szőke Márk: Motorváltás után irány a Superenduro

Azon kívül, aki a Holdon él, mindenki ismeri Szőke Márkot és az előzményeket nehéz, de fantasztikus motokrosszos múltjáról, s a tavalyi évben megszerzett endurokrosszos koronájáról.

részletek

Vincze Ferenc: A ralitól kicsit most elment a kedvem

Nyertek futamot, vezették a bajnokságot, ám a nyíregyházi turbóhiba, majd egy meghibásodó szenzor elvette az esélyt Vincze Ferenctől és Bacigál Igortól a címvédésére. A pilóta szerint peches évük volt és nem tud igazán elégedett lenni a bronzéremmel.

részletek

Évadzáró egy legendás olasz pályán

Egy különleges és legendás pályán zárta az idei versenyévadot a Gender Racing Team. Monza mellett az Autodromo Nazionale Motodromo az olasz TopJet F2000 Italian Formula Trophy rendezvényén vendégeskedett a Derexler Formel Cup mezőnye, mely versenysorozatban a GRT is szinte minden futamon rajthoz állt idén.

részletek
Olvastad már?