DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Rali

WRC: Újabb három évig lesz Svéd Rali

Bár a hétvégi WRC-futam előtt pár nappal még az is kérdéses volt, hogy meg tudják-e rendezni, most újabb három évre írtak alá szerződést a felek - már csak a havazás kérdését kell megoldani...

A hétvégén rengeteg kérdőjellel és röviditett útvonallal rendezték meg a tradicionális Svéd Ralit, ám azok után, hogy sokan már halottnak hitték a versenyt, némi meglepetésre biztossá vált, hogy nem ez volt az utolsó futam.

Neuville-dppi



"Egy hete inkább voltunk halottak, mint élők és semmilyen jövő nem látszott az eseménnyel kapcsolatban. Most azonban túl vagyunk egy újabb hihetetlen versenyen és szintén hihetetlen érzés bejelenteni, hogy újabb három évre írtunk alá szerződést, tehát a következő esztendőkben is lesz Svéd Rali" - nyilatkozta Glenn Olsson, a verseny főrendezője.

"Egy egészen elképesztő csapatunk van, amely biztosítja, hogy a legnehezebb időkben is megoldjuk a problémákat" - tette hozzá Olsson. A hétvégi versenyt a címvédő Sebastien Ogier nyerte és a hírek szerint jövőre is nagyjából ebben az időpontban rendezhetik meg a futamot.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: