DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 1. szerda

SvédRali

WRC: Evans 21 kilométerre a sikertől

A világbajnok Ott Tanak tartja a második helyét, a dobogó alsó fokáért pedig egy 19 éves újonc küzd óriásit a hatszoros világbajnok Sebastien Ogier-vel. Vasárnap egyetlen szakasz vár csak a mezőnyre.

részletek

WRC: Tanak-győzelem, Ogier-betli a Svéd Ralin

Tanak uralta a WRC-futamot Svédországban, Lappi és Neuville óriásit vívott a második helyért, a címvédő Ogier viszont csak két pontot szerzett ezen a hétvégén.

részletek

WRC: Tanak dominál a Svéd Ralin

A Toyota észt klasszisa messze a mezőny fölé nőtt Svédországban, mögötte viszont kiélezett küzdelem zajlik - már csak három gyorsasági van hátra a WRC-szezon második futamából.

részletek

WRC: Váratlan arc az élen, Ogier eldobta

A címvédő Sebastien Ogier a hó fogságában ragadt, de kiesett már a kétszeres világbajnok Marcus Grönholm, valamint Jari-Matti Latvala is - az első helyen egy váratlan fiatal tűnt fel.

részletek

A 2017-es siker ismétlésében bízik a Toyota

A Toyota Yaris WRC a 2019-es FIA Rally Világbajnokság második fordulójában arra a Svéd Rallyra készül, ahol a világbajnokságba való visszatérését követő első győzelmét aratta két évvel ezelőtt. Ott Tänak, Jari-Matti Latvala és Kris Meeke pilóták a TOYOTA GAZOO Racing World Rally csapatával együtt igyekeznek a versenyen a Monte Carlo Rallyn mutatott biztató teljesítményre építeni. A jövő hét végén, február 14 és 17 között megrendezésre kerülő Svéd Rally egyébként az egyetlen valóban téli rally a versenynaptárban.

részletek

Svéd Rali: Neuville nyert, Ogier váratlant húzott

Vasárnap sem hibázott, így összességében magabiztos győzelmet aratott Svédországban Thierry Neuville - közben a világbajnok Sebastien Ogier sikeresen taktikázott az utolsó gyorsaságin.

részletek

WRC: Neuville közel a sikerhez, Ogier továbbra is bajban

Növelte előnyét a Hyundai belga pilótája és ha nem hibázik, akkor már nem nagyon lehet utolérni vasárnap - a világbajnok Sebastien Ogier és csapata viszont továbbra is a leggyengébb a gyári mezőnyben.

részletek

Svéd Rali: Hyundai-uralom és Ford-betli

Az első három helyen a három Hyundai áll, majd jönnek a Citroenek és a Toyoták, mindenki lemaradt, aki a Montén elöl volt - Ogier még a legjobb tízbe sem fér be és közel három perc a hátránya.

részletek

Győzelemre készül a Toyota a svéd hómezőkön

A TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team nagy reményekkel készül a 2018-as szezon második fordulójára, az e hét végén, február 15-18-án megrendezett Svéd Ralira. A csapat remekül indította az évet, hiszen a múlt hónapban két dobogós helyet is szereztek a Monte-Carlo Ralin, most pedig egy olyan megmérettetés előtt állnak, ahol a Yaris WRC tavaly a legelső győzelmét aratta Jari-Matti Latvala vezetésével. Nem is kérdés, hogy a csapat minden tagja idén is a győzelemre készül.

részletek

Elképesztő dráma a Svéd Ralin!

A Hyundai belga pilótája a mezőny felett állt Svédországban, de az utolsó, alig két kilométeres szakaszon hibázott - Monte-Carlo után ismét eldobta magától a szinte biztos győzelmet.

részletek

Neuville ellenállhatatlan, Ogier csak ötödik

Monte-Carlóhoz hasonlóan Svédországban is Thierry Neuville a leggyorsabb az első nap után, a belga pilóta masszív előnnyel vezet a WRC idei második futamán.

részletek

Így szeli a Citroen a havas svéd tájat a WRC 6-ban

A havas, jeges szakaszokból álló Svéd Rali a WRC naptár egyik legnagyobb kihívásokat támasztó versenye - nézzünk meg egy szakaszt virtuálisan!

részletek