Steward
Gobodics Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 10. péntek

SvédRali

Megúszni a Svéd Rali hideg időjárását

Hogyan élik túl a hideget a világbajnokság egyetlen havas, Svédországban zajló versenyének indulói?

részletek

Svéd Rali: Ogier győzött, Latvalának semmi sem sikerült

Nem történt meglepetés a Svéd Rali utolsó szakaszán, a világbajnok Sebastien Ogier ismét nyert és már két futam után meglépett riválisai elől - nagy eredményt ért el a Hyundai.

részletek

WRC: Ogier vezet, Paddon tapad, új világrekord született

Sebastien Ogier karnyújtásnyira van idei második győzelmétől, de Hayden Paddon továbbra is nyomás alatt tartja a világbajnokot - a Colin's Cresten új világrekord született.

részletek

Ogier vezet a Svéd Rali első napja után

A címvédő Sebastien Ogier áll az élen a Svéd Rali első versenynapját követően - a riválisok közül többen is hibáztak vagy technikai hiba miatt maradtak le.

részletek

Hó nélkül is megrendezik a "havas" Svéd Ralit

Napokig bizonytalanságban volt a mezőny a Svéd Rali helyszínén, amelynek a törlése is felmerült a túl enyhe időjárás miatt. Végül megszületett a döntés: némi szabálymódosítás mellett elrajtol a verseny.

részletek

A világbajnok szerint törölni kell a Svéd Ralit

A háromszoros világbajnok, egyben címvédő Sebastien Ogier szerint törölni kellene a hétvégi Svéd Ralit - úgy véli, hogy lehetetlen versenyezni ilyen körülmények között.

részletek

Mégis lesz Svéd Rali - módosított útvonallal

A nagy meleg miatt erősen kérdésessé vált a hétvégi Svéd Rali sorsa - a mai sajtótájékoztatón azonban kiderült, hogy ugyan több szakaszt is törölni kell, de megrendezik a legendás WRC-futamot.

részletek

Wilson: Ostberg nyerhet Svédországban

A Ford pilótája a hétvégén egy norvég versennyel készül a WRC második futamára, a legendás Svéd Ralira, ahol Malcolm Wilson csapatfőnök szerint a pilóta esélyes a győzelemre.

részletek

WRC: Mikkelsen Svédországban már nyerne

A Volkswagen norvég pilótája a Montén megszerzett második helye után Svédországban pályafutása második futamgyőzelmét célozza meg.

részletek

Kubica: Életem egyik legjobb ralija!

A korábban az F1-ben nagydíjgyőzelemig jutó lengyel pilóta még a Svéd Ralival kapcsolatban nyilatkozta ezt, amelyen ugyan végül csak a 19. helyen végzett, de amikor nem hátráltatta műszaki probléma, végig az élmezőnyben tudott autózni.

részletek

WRC: Ki lesz a következő új győztes?

Jelöltekből nincs hiány 2015-ben: gyakran megcsillanó nyers tempója alapján Robert Kubica sokak választása lenne, de mi mégis inkább a Volkswagen hármasára, Andreas Mikkelsenre tippelnénk.

részletek

Mikkelsen hibája után Ogier a győztes

A hétvége meglepetésembere, Thierry Neuville nem tudta véghezvinni a csodát, Andreas Mikkelsen pedig egy hiba után esett el élete nagy lehetőségétől, így Sebastien Ogier a szezonnyitó után újabb győzelmet gyűjtött be.

részletek
Olvastad már?