DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 18. kedd

Hírösszefoglaló hírek

Gumigyilkos Ferrari, kimaxolt fogyás – kedd

A világbajnok tíz kilót adott le hetek alatt, Alonso szerint az Aston gyorsabb a Ferrarinál, agresszív fejlesztésre készül a McLaren. Február 28. hírei egy helyen.

részletek

Gyorsuló F1, sorrend, régi Barcelona – hírek

A Red Bull és a Ferrari a végsebességlista élén, az Astonnál hűtik a kedélyeket, Russell új mérnököt kap – egy csokorba szedtük a nap legfontosabb híreit a Formulán.

részletek

Vasseur nyugodt, az Aston döntött – vasárnap

Döntést hoztak a kanadai pilóta helyettesítéséről, több csapat is optimista a tesztek után, a Ferrari csapatfőnöke pedig higgadtan várja az új szezont. Összefoglaltuk a nap legfontosabb híreit.

részletek

Red Bull-elsőség, eladó AlphaTauri? – hírek

Perez zárta az élen a bahreini tesztet, óvatosan optimista a Ferrari, felemás hangulat a Mercedesnél, Vettel lehet Stroll helyettese – egy csokorban a mai legfontosabb hírek a Formuláról.

részletek

Kínai elsőség, stabil Ferrari, DTS – péntek

Rendben van a Ferrari, gyors az Alfa Romeo, problémás a Mercedes, Alonso elégedett, itt a Drive to Survive, de Oconnak nem tetszett, amit látott – ezek voltak február 24. péntek F1-es hírei.

részletek

Igazi Red Bull, 19-en a pályán – csütörtök

Elindult a teszt, nagyon jól sikerült az új Red Bull, személycsere a Ferrarinál, nem akarja elfelejteni 2022-t a Mercedes bizonytalan Stroll indulása – ez történt az F1-ben február 23-án, csütörtökön.

részletek

Ferrari-gyanú, McLaren–RB, tesztelők – hírek

A Ferrari és a McLaren kapcsán is érdekes híresztelések kaptak szárnyra a bahreini F1-es előszezoni teszt előtti napon: egy helyen az összes fontos szerdai hír a Formula.hu-ról.

részletek

Verstappen sisakja, az F1 döntései – kedd

A keddi nap sem volt unalmas, amit jól mutat, hogy az F1 és az Aston Martin is fontos bejelentéseket tett február 21-én. Ismét összegyűjtöttük a nap legfontosabb híreit.

részletek

Stroll sérülése, üzletel az Aston: hétfő

Lance Stroll balesete és sérülése került a mai hírek középpontjába: íme a legfontosabb események, hogy ne maradjatok le semmiről azok közül, ami február 20-án történt.

részletek

Leclerc életrajza, Russell ötlete – vasárnap

Megjelent a monacói életrajzi könyve, a Mercedes versenyzője javaslattal állt elő, Piastri pedig nem fél a gyerekkori hőseitől. Ismét csokorba szedtük a nap legfontosabb és legérdekesebb híreit.

részletek

Binotto visszatért, Jos Verstappen beteg

Maranellóban kapták lencsevégre Mattia Binottót, Leclerc még nem kezdett tárgyalásokba a Ferrarival, Jos Verstappen pedig egészségügyi okokból visszalép egy versenytől. Szombati híreink.

részletek

Szólásszabadság, Leclerc, Alpine – péntek

Leclerc nem megy a Mercedeshez, visszaszóltak Alonsónak, megbékéltek az Alpine versenyzői, Hülkenberg Schumacherről beszélt, Lettországba megy a WRC – ezek voltak február 17. péntek hírei.

részletek