DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 18. kedd

Hírösszefoglaló hírek

Steiner és a döglött ló, Oscar-díj – hétfő

Oscar-díjat nyert Jean Todt párja, az Andretti már az F1-re készül, Steiner pedig továbbra sem száll le Mick Schumacherről – erről olvashattatok hétfőn a Formulán.

részletek

Pattogó, de javuló (?) Ferrari – hírek

Verstappent Sennához hasonlítják, Norris még így is jobb szezonrajtot remél, hengerelt a Ducati a MotoGP-teszt zárónapján: egy helyen a vasárnap legfőbb hírei a Formuláról.

részletek

Ferrari, Cancun, Steiner, Alonso – szombat

Új helyszín érkezhet az F1-be, Leclerc elnöki audienciát kért, a Ferrari csapatfőnöke nem túl boldog, elkezdődött az endurance aranykora – ezek voltak március 11. szombat legfontosabb hírei.

részletek

Átalakuló Mercedes, Button–NASCAR: hírek

Radikális változások a Mercedesnél, csak tréfált az Astonnal a Red Bull, ragaszkodik az egyoszlopos hátsó szárnyhoz a Ferrari: egy helyen a nap legfőbb hírei a Formuláról.

részletek

Az erősorrendet találgatják – csütörtök

A Ferrari erős lehet Szaúd-Arábiában, a Mercedestől és az Astontól ki sokat vár, ki keveset – és megérkezett a Formula+! Ezek voltak a csütörtöki nap legfontosabb hírei.

részletek

Hamilton-kritika, Raikkönen–NASCAR – hírek

Döntenie kell a Mercedesnek, óvatos a Red Bull, a leszereplés ellenére bizakodó a Ferrari és a McLaren is: egy helyen a legfontosabb szerdai hírek a Formulán.

részletek

Szenvedő McLaren és Mercedes - keddi hírek

Lance Stroll megosztotta felépülése minden részletét, a Mercedes koncepcióváltáson gondolkodik, a McLaren Bakura készül el, az Aston Martin pedig a csúcsra törne. Keddi híreink.

részletek

Az Astonnal foglalkozik a Red Bull: hétfő

Összeszedtük a hétfői nap legfontosabb F1-es híreit, nyilatkozatait: íme a Formula.hu napi hírösszefoglaló cikke, benne a Red Bull-lal, a Ferrarival, az Aston Martinnal és a Mercedesszel.

részletek

Eldőlt vb-cím, Alonso győzhet idén – vasárnap

A Bahreini Nagydíj versenynapján még az is elhangzott, hogy a Red Bull megnyerhet minden idei futamot, a Ferrari és a Mercedes csak kesergett, míg az Aston Martin a fellegekben járt. Ez történt ma.

részletek

Verstappen-pole, taktikázó Ferrari: szombat

Elmaradt az Alonso-csoda, élen a Red Bull, de közel járnak a többiek: összefoglaltuk, hogy mi történt a szezon első időmérőjét elhozó szombaton az F1 világában.

részletek

Alonso jó, a Mercedes nem: pénteki hírek

Minden fontos hír és információ egy helyen a Bahreini Nagydíj pénteki napjáról: ne maradjatok le semmiről! Íme a Formula.hu napi hírösszefoglalója, benne a lényeggel.

részletek

Stroll visszatér, indul az F1 – hírek

A Red Bull külön ligában, továbbra is tart az Aston-hype, Hamilton hosszabbítása nem függ a W14 tempójától, megjött az új főcím – egy helyen a sajtónap legfontosabb hírei a Formuláról.

részletek