DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
Hírösszefoglaló

Új csapat jelentkezett, érkezik az F1 23 – szerda

Vettel újra volán mögé ül, érkezik az EA Sports F1 23, új csapat jelentkezett a száguldó cirkuszba, Wolff pedig lesz*rozta a jelenlegi autókat – szerda.

Toto Wolff reagált Lewis Hamilton kérésére: mint mondta, George Russellnek nincs problémája, de Hamiltonnak igen, így változtatnak az autón. A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff továbbá azt is elmondta, melyik az a terület, ahol a legtöbbet kellene fejlődniük. Nem finomkodott a szívóhatással kapcsolatban sem.

Egy újabb győzelem megadhatja a végső lökést Pereznek a vb-címért zajló küzdelemben – véli Jenson Button, akit lenyűgözött a mexikói teljesítménye.



Egy nagy fejlesztési csomag helyett adagokra bontva érkeznek a Ferrari újításai, kezdve a hétvégi F1-es nagydíjjal. Az egyik fő javítandó terület a DRS-hatás.

Leclerc vörösben akar világbajnok lenni, és hisz is benne, hogy a vb-címhez nem kell eligazolnia a Scuderiától, ahol bízik Frederic Vasseur víziójában – igaz, a hosszabbításról még nem egyeztettek.

Ne maradj le semmiről: az idei első amerikai futammal folytatódik az F1-es szezon, de lesz emellett Formula-E, Superbike és NASCAR is a hétvégén – itt a menetrend.

LKY SUNZ néven adja be a jelentkezését a formáció, amely Európán kívüli székhellyel érkezne az F1-be 2025/2026-tól: persze az elbírálás még hátra van.

Parc Fermé:

Piros zászlók, 35 százalékos táv: minden eddiginél korábban érkezik az F1 23!

Jön az első F1-es versenyzőbemutató ceremónia

Vettel újra F1-es volán mögé ül – a saját kollekciójának autóit vezetheti!

Marko megerősítette Newey szerződéshosszabbítását

 

Új akcióval kezdjük a májust: az egy évre szóló AFM-előfizetéshez most ajándékba adjuk a legutóbbi Autósport évkönyvet!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: