Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 21. kedd

Miami

Megszavazta Miami a 2022-es nagydíjat

Elhárult az utolsó akadály a Miami Nagydíj következő évi megrendezése elől azzal, hogy a városi tanács elfogadta az F1 irányába támasztott feltételeket. Hosszú a lista, amelynek nem csupán a helyszínre és időpontra vannak kikötései, de még helyieknek biztosítandó kedvezményes jegyeket is előír.

részletek

Las Vegas és Indy az F1 kilátásai között

Az F1 új vezérigazgatója nem tett le arról a tervről, hogy az Egyesült Államokban legalább két nagydíjat rendezzenek egy évben, így több pálya is bekerült a potenciális versenyhelyszínek közé.

részletek

Versenynaptár idén és a jövőben: Bahreini dupla, Kína, Afrika, Amerika

A Formula-1 első embere, Stefano Domenicali megerősítette a napokban keringő pletykát. A menetrendet érintő távlatibb változásokról is beszélt, köztük arról, hogy Észak- és Dél-Afrikából is érdeklődnek.

részletek

Montoya lett Miami leggyorsabb gamere

Általános megdöbbenésre Juan Pablo Montoya, korábbi Formula-1-es pilóta elindult egy szimulátoros versenyen, ami pedig még meghökkentőbb, hogy meg is nyerte azt a kolumbiai.

részletek

Megállapodás: 2021-től jöhet a Miami Nagydíj

A hírek szerint egymás kezébe csaptak a felek, az NFL-csapat stadionja mellett építik fel a Formula-1-es pályát, az első nagydíjra 2021 májusában kerülhet majd sor.

részletek

Újabb amerikai csapatot, versenyzőt és futamot is szívesen látna a Liberty az F1-ben

A Liberty Media továbbra sem tett le arról, hogy egy második amerikai versennyel bővítse a versenynaptárat, ráadásul szerintük a nézettséggel ennek egyre inkább meg is alapoznak, mert az Egyesült Államokban több F1-rajongó van, mint azt sokan gondolnák.

részletek

Ecclestone: Nem lesz semmilyen Miami Nagydíj

Bernie Ecclestone azt állítja, hogy a Liberty Media azon terve, hogy legyen még egy Amerikában rendezett nagydíj, kútba fog esni, legalábbis Miamiban soha nem lesz futam az ő meglátása szerint.

részletek

Nem mondott le a Liberty egy második amerikai versenyről

Bár a Liberty Media regnálásának első új versenyhelyszíne Vietnám lett, az F1-et vezető csoport nem tett le a kezdetektől meglévő vágyáról, egy második amerikai futamról.

részletek

Kettőnél több USA Nagydíj az ideális?

Régóta rebesgetik, hogy az Egyesült Államok akár egynél több nagydíjat is rendezhetne évente. A mezőny egyetlen amerikai istállójának vezetője és pilótája kettőt, de akár többet is el tudna képzelni.

részletek

Megerősítve: Elhalasztják a Miami Nagydíjat

A Formula-1 közleményt adott ki arról, hogy nem rendeznek már jövőre második versenyt az Egyesült Államokban. Nagydíj csak 2020-ban lesz Miamiban, de a rajongói fesztivált megtartják ősszel.

részletek

Sajtó: Lefújták a Miami Nagydíjat

A jelek szerint mégsem lesz F1-es nagydíj Floridában már 2019-ben: a városvezetés halogatja a végső döntést, ezért a sportág irányítása 2020-ra halasztotta a verseny első kiadását.

részletek

Húsz évig rendezhetne versenyt Miami

Folyamatos tárgyalások témája már egy ideje, hogy lesz-e Miamiban Formula-1-es verseny a jövőben. A Liberty Media akár húsz évre is tervezne az amerikai helyszínnel.

részletek
Olvastad már?