DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 9. csütörtök

Miami

Steiner további futamokat szeretne az USA-ban

A Haas csapatfőnöke szerint az ország területét figyelembe véve továbbra sem elég a három verseny az Egyesült Államokban. Az olasz úgy véli, az austini futam már klasszikussá érett az évek során.

részletek

Jövőre módosulhat a pálya Miamiban

Nyitott a kritikákra, így nem áll a változások útjába a Miami Nagydíj elnöke. Tyler Epp a futam hangulatát a Super Bowlhoz hasonlította, ezért szeretné, ha a pilóták is élveznék a pályát.

részletek

Alonso: Inkompetensek voltak a felügyelők

Éles kritikát fogalmazott meg a kétszeres F1-es világbajnok a legutóbbi nagydíjon kapott második büntetése kapcsán. A spanyol szerint Niels Wittichnek sincs meg a tudása a versenyigazgatói poszthoz.

részletek

Mennyire lett valósághű Miami a játékban?

Bár az F1 22 még fejlesztés alatt áll, így lehetnek változások a pályákban is, egy videós összevetette egy onboard kör alapján, mennyire sikerült lemásolniuk a készítőknek az új helyszínt.

részletek

Újabb téren kerülhetett a Red Bull mögé a Ferrari

Mattia Binotto, a Scuderia F1-es csapatvezetője elismerte: meg kell vizsgálniuk, hogy Miamiban miért tűnt az addig számukra kedvezőbb lassú kanyarokban is erősebbnek az RB18-as.

részletek

Russell: Ez már nem díva, hanem egy gyilkos

Ez a szó szemlélteti a legjobban, mennyire kiszámíthatatlan a Mercedes. A csapat továbbra is tanácstalan, hogyan nem javulhattak a pénteki edzésekhez képest, mikor mások egy másodpercet gyorsultak.

részletek

Magnussen: Hihetetlen forróság, ez volt életem legnehezebb versenye

Még inkább képet kaphattunk arról, mennyire nehéz körülmények között versenyeztek a pilóták Miamiban. Pedig a rutinos dán Malajziában és Szingapúrban is járt már.

részletek

Már a Mercedest is elkapná az Alfa Romeo

Bár egyelőre úgy érzik, a címvédő alakulat nem tartozik a fő riválisaik közé, a csapatnál élvezik az alkalmankénti csatákat velük, hosszú távú céljuk pedig az, hogy ezek rendszeresekké váljanak.

részletek

Ezért kérdezte Hamiltont a kiállásról a Mercedes

A hétszeres F1-es világbajnoknak nem tetszett a Miami Nagydíjon, hogy csapata rá akarta bízni a döntést a biztonsági autó alatti kerékcseréről – most a címvédő istálló mindenre magyarázatot adott.

részletek

Ricciardo: Miami előhozta a gyengeségeinket

Az ausztrál pilóta szerint pályaspecifikus volt, hogy a hétvégén ismét kissé gyengébben muzsikált a McLaren. Barcelonában viszont ismét előrelépést vár – részben a fejlesztéseik miatt is.

részletek

Hamilton: Nem fejlődtünk az öt verseny alatt

A hétszeres F1-es világbajnok szerint a Mercedes ugyanott tart tempóban, mint a szezon legelső versenyén – de nem adja fel, továbbra is hisz benne, hogy a kemény munkának meglehet a gyümölcse.

részletek

Grosjean csak egy élcsapat miatt térne vissza

Kizárólag akkor térne vissza a mezőnybe Romain Grosjean, ha esélye nyílna a győzelemre. A francia pilóta elárulta, folyamatosan követi a futamokat, melyek véleménye szerint izgalmasabbá váltak.

részletek