DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 1. péntek

Miami

Miért nehéz észszerűbbé tenni az F1-es versenynaptárt?

Megindult a regionális átrendezés a 2024-es menetrenddel, de így is sok még a vitatott elem – megmutatjuk, miért van sok esetben megkötve az F1 keze.

részletek

Steiner szerint állandó szórakoztatásra van szükség

A Haas csapatfőnöke nagyon élvezte a futam körüli felhajtást Miamiban, ezért úgy véli, erre másutt is szükség lenne. Günther Steiner szerint a klasszikusabb helyszíneknek is fejlődniük kell ebben.

részletek

Russell nem árulta el a Mercedes titkait

Jók az előjelek, de nem bízná el magát George Russell, aki elárulta, hogy a szimulátorban már tesztelte a Mercedes újdonságait. A brit szerint ez még nem jelent semmit, így részleteket sem mondott.

részletek

Norris: Ami nem öl meg, az megerősít

Ezzel a gondolattal tudta némileg pozitívan szemlélni a szenvedős F1-es Miami Nagydíjat a McLaren pilótája, aki reméli, legalább tanulni tudtak a hétvégéből.

részletek

Ezért nem értett egyet a Williamsszel Albon

Nem egyezett a véleményük arról a csapatával, hogyan kellene hozzáállni a gumikhoz Miamiban. A brit-thai szerint tempó terén a 9. vagy 10. helyen állnak az F1-ben.

részletek

Russell: Teljes gázzal megy egyáltalán a Red Bull?

A Mercedes fiatal pilótája szerint akkora a bikák fölénye, hogy akár vissza is foghatják magukat. Nem jó ez a sportra nézve, de elismeri a jól végzett munkájukat.

részletek

„Hülyeség lett volna, ha Maxék összeütköznek”

Megdicsérte éretten viselkedő versenyzőit Helmut Marko, aki természetesen nagyon elégedett a Miami Nagydíjon látottakkal.

részletek

F1Stat: Lauda, Vettel és Schumacher nyomában

Alonso és Verstappen is különleges dolgokat ért el Miamiben, Magnussen pedig maga és csapata legjobb (vasárnapi) rajthelyét szerezte meg az időmérőn.

részletek

Csalódott csapatok, elégedetlen pilóták – hétfői hírek

Miközben a Red Bull csapatánál elégedettek, a riválisok nem feltétlenül nyilatkoztak pozitívan Miami után. A pilóták ráadásul a futam előtti ceremóniát sem kedvelték. Ezúttal is összefoglaltuk a nap legfontosabb híreit.

részletek

Vasseur elbeszélget majd a pilótáival

Nyitott szemmel kell járniuk, hogy megértsék, mi okozza a problémákat a Ferrari csapatfőnöke szerint. Frederic Vasseur elárulta, beszélni fog a versenyzőivel is, mert a tempójuk nem tűnt annyira rossznak.

részletek

Magnussen jól szórakozott a Leclerc elleni csatában

Nagyszerű hétvégét zárt a Haas dán versenyzője, aki a negyedik helyről indulhatott Miamiban, majd végül a pontszerzők között zárt. Kevin Magnussen szerint kihozták a helyzetből a maximumot, a Leclerc elleni csatát pedig nagyon élvezte.

részletek

Zavarónak találták az F1-esek a futam előtti ceremóniát

A mezőny nagy része nem fogadta kitörő örömmel a Miamiban debütált pilótabemutatót: Russellék szerint nincs még egy sport, ahol ennyi show-t produkálnak az esemény előtt.

részletek