Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 21. szombat

Miami

Mennyire lett valósághű Miami a játékban?

Bár az F1 22 még fejlesztés alatt áll, így lehetnek változások a pályákban is, egy videós összevetette egy onboard kör alapján, mennyire sikerült lemásolniuk a készítőknek az új helyszínt.

részletek

Újabb téren kerülhetett a Red Bull mögé a Ferrari

Mattia Binotto, a Scuderia F1-es csapatvezetője elismerte: meg kell vizsgálniuk, hogy Miamiban miért tűnt az addig számukra kedvezőbb lassú kanyarokban is erősebbnek az RB18-as.

részletek

Russell: Ez már nem díva, hanem egy gyilkos

Ez a szó szemlélteti a legjobban, mennyire kiszámíthatatlan a Mercedes. A csapat továbbra is tanácstalan, hogyan nem javulhattak a pénteki edzésekhez képest, mikor mások egy másodpercet gyorsultak.

részletek

Magnussen: Hihetetlen forróság, ez volt életem legnehezebb versenye

Még inkább képet kaphattunk arról, mennyire nehéz körülmények között versenyeztek a pilóták Miamiban. Pedig a rutinos dán Malajziában és Szingapúrban is járt már.

részletek

Már a Mercedest is elkapná az Alfa Romeo

Bár egyelőre úgy érzik, a címvédő alakulat nem tartozik a fő riválisaik közé, a csapatnál élvezik az alkalmankénti csatákat velük, hosszú távú céljuk pedig az, hogy ezek rendszeresekké váljanak.

részletek

Ezért kérdezte Hamiltont a kiállásról a Mercedes

A hétszeres F1-es világbajnoknak nem tetszett a Miami Nagydíjon, hogy csapata rá akarta bízni a döntést a biztonsági autó alatti kerékcseréről – most a címvédő istálló mindenre magyarázatot adott.

részletek

Ricciardo: Miami előhozta a gyengeségeinket

Az ausztrál pilóta szerint pályaspecifikus volt, hogy a hétvégén ismét kissé gyengébben muzsikált a McLaren. Barcelonában viszont ismét előrelépést vár – részben a fejlesztéseik miatt is.

részletek

Hamilton: Nem fejlődtünk az öt verseny alatt

A hétszeres F1-es világbajnok szerint a Mercedes ugyanott tart tempóban, mint a szezon legelső versenyén – de nem adja fel, továbbra is hisz benne, hogy a kemény munkának meglehet a gyümölcse.

részletek

Grosjean csak egy élcsapat miatt térne vissza

Kizárólag akkor térne vissza a mezőnybe Romain Grosjean, ha esélye nyílna a győzelemre. A francia pilóta elárulta, folyamatosan követi a futamokat, melyek véleménye szerint izgalmasabbá váltak.

részletek

Steiner: Füstbe ment a tervünk

Nem üres kézzel, hanem törött alkatrészekkel távozott Miamiból a Haas csapata Günther Steiner szerint. A csapatfőnök úgy véli, kizárólag magukat hibáztathatják a történtekért.

részletek

Binotto: A csalódottság a fejlődés jele

Az előrelépés egyik jelének veszi csapata elégedetlenségét Mattia Binotto. A Ferrari csapatfőnöke úgy gondolja, hogy a Miamiban elszenvedett vereség csak még nagyobb munkára készteti az istállót.

részletek

Sztárok serege vonult fel Miamiban

Egykori és jelenlegi sportklasszisok, színészek és celebek: nem volt hiány VIP-vendégekből az első F1-es Miami Nagydíjon – közülük szemezgettünk a teljesség igénye nélkül az alábbiakban.

részletek