Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Miami

Nem mondott le a Liberty egy második amerikai versenyről

Bár a Liberty Media regnálásának első új versenyhelyszíne Vietnám lett, az F1-et vezető csoport nem tett le a kezdetektől meglévő vágyáról, egy második amerikai futamról.

részletek

Kettőnél több USA Nagydíj az ideális?

Régóta rebesgetik, hogy az Egyesült Államok akár egynél több nagydíjat is rendezhetne évente. A mezőny egyetlen amerikai istállójának vezetője és pilótája kettőt, de akár többet is el tudna képzelni.

részletek

Megerősítve: Elhalasztják a Miami Nagydíjat

A Formula-1 közleményt adott ki arról, hogy nem rendeznek már jövőre második versenyt az Egyesült Államokban. Nagydíj csak 2020-ban lesz Miamiban, de a rajongói fesztivált megtartják ősszel.

részletek

Sajtó: Lefújták a Miami Nagydíjat

A jelek szerint mégsem lesz F1-es nagydíj Floridában már 2019-ben: a városvezetés halogatja a végső döntést, ezért a sportág irányítása 2020-ra halasztotta a verseny első kiadását.

részletek

Húsz évig rendezhetne versenyt Miami

Folyamatos tárgyalások témája már egy ideje, hogy lesz-e Miamiban Formula-1-es verseny a jövőben. A Liberty Media akár húsz évre is tervezne az amerikai helyszínnel.

részletek

A 2019-es versenynaptár első nyolc dátuma

Korábban kezdődik és később fejeződik be a Formula-1 következő szezonja – az idényzárót csak decemberben rendezik meg. A többi időpont Miami miatt bizonytalan.

részletek

A városi versenyek jelenthetik az F1 jövőjét

Idén három klasszikus utcai pálya van az F1-ben, ám Baku, Monaco, és Szingapúr mellé a jövőben további városi versenyeket szeretne a Liberty Media. Hermann Tilke szerint ez nagyon is jó a sportágnak.

részletek

Unalmas pályák nem kerülhetnek be a naptárba

Két elvárása is van a Formula-1 vezetésének a jelentkező helyszínek – mint Miami és Vietnám – felé: muszáj izgalmas versenyeket szolgáltatniuk és világvárosokban lenniük.

részletek

Reggeli után már száguldoznának a Miami Nagydíjon

Miami városa akár azt is vállalná, hogy vasárnap reggel rendezze meg a 2019-es évtől a Formula-1-es futamot, hogy világszerte minél többen követhessék a versenyt.

részletek

Fellélegezhet Baku, nem a helyére jön Miami

A bakui versenyt követően felröppentek olyan hírek, miszerint a tervben lévő miami versenyt Azerbajdzsán helyett rendeznék meg. Ha jövőre érkezik a második amerikai futam, biztosan nem Baku helyére.

részletek

Hamilton tervezné meg a miami pályát

Jó ideje téma a Formula-1-ben, hogy az egyik lehetséges helyszín az amerikai nagyváros, Miami szívében lenne. Lewis Hamiltonnak viszont nem tetszik a tervezett vonalvezetés, változtatna rajta.

részletek

Hamilton már előre fél a szép miami nőktől

A négyszeres F1-es világbajnok Lewis Hamilton azzal viccelődött, hogy ha lenne Miamiban nagydíj jövőre, csak nehezen tudna nyerni, mert nagyon sok dolog elterelné a figyelmét.

részletek
Olvastad már?