DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 27. hétfő

Miami

Binotto: A csalódottság a fejlődés jele

Az előrelépés egyik jelének veszi csapata elégedetlenségét Mattia Binotto. A Ferrari csapatfőnöke úgy gondolja, hogy a Miamiban elszenvedett vereség csak még nagyobb munkára készteti az istállót.

részletek

Sztárok serege vonult fel Miamiban

Egykori és jelenlegi sportklasszisok, színészek és celebek: nem volt hiány VIP-vendégekből az első F1-es Miami Nagydíjon – közülük szemezgettünk a teljesség igénye nélkül az alábbiakban.

részletek

Sainz nem ment maximumon a nyaka miatt

Nemcsak Esteban Ocon, hanem a Ferrari spanyolja is érezte a korábbi balesete utóhatásait az F1-es Miami Nagydíjon – igaz, szerinte az előző két korai kiesése is szerepet játszott ebben.

részletek

Wolff: Az FIA kérte a helycserét

A Mercedes F1-es csapatfőnöke elmondta, miért kérték Hamilton visszaengedésére Russellt – de arról is beszélt, miért volt nehéz helyzetben a hétszeres világbajnok a biztonsági autós fázisnál.

részletek

Alonso: Az én hibám volt, megérdemeltem a büntetést

A kétszeres F1-es világbajnok teljes egészében magára vállalta a felelősséget a Pierre Gaslyval történt ütközésért a Miami Nagydíj után. Előtte a remek rajtja a pilótaparádénak volt köszönhető.

részletek

Russell elismerte: szerencséje volt a taktikával

Kockáztatott a kivárással, s a biztonsági autós fázis megint a Mercedes fiataljának kezére játszott az F1-es Miami Nagydíjon. A brit pilóta a Hamilton elleni házon belüli csatát is élvezte.

részletek

Perez a megbízhatóság miatt aggódik

A Red Bull csapatának keményebben kell dolgozni a technikai gondokon Sergio Perez szerint. A mexikói pilóta ismét saját hibáján kívül bukott időt, ezért úgy véli, sok dolguk lesz még a folytatásban.

részletek

Russell sem volt elégedett Miamival

Csatlakozott azokhoz a pilótákhoz George Russell, akik a Miamiban kialakított pálya minőségét kritizálták. A többség nem volt elégedett az aszfalttal, ám a brit pilóta mást is kiemelt.

részletek

Norris: Ha amúgy is kiállni készült, akkor ez ostobaság volt

A McLaren pilótája szerint Gasly hibázott az F1-es Miami Nagydíjon történt ütközésük során: ha eleve sérült volt az autója és kiállni készült, félre kellett volna húzódnia. A francia is csalódott.

részletek

Verstappen nyert Miamiban Leclerc előtt

A verseny első fázisában elkapta ferraris riválisát, aki a hajrában egy SC-fázis után még próbálkozott, de végül a Red Bull világbajnoka győzött az első F1-es Miami Nagydíjon. Sainz még a dobogón.

részletek

Így zajlott az első Miami Nagydíj

Először versenyez Miami utcai pályáján a Formula-1 – a körítés parádés, de a versenyzés is az lesz? Kövessétek élő szöveges közvetítésünk 21:30-tól.

részletek

Miami Nagydíj – A rajtrács

Közel három év után sajátította ki ismét az első sort a Ferrari egy F1-es futamra, de mi a sorrend mögöttük? Mutatjuk, milyen felállásban vág neki a mezőny az első Miami Nagydíjnak.

részletek