DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 3. péntek
F1

Szombat: Verstappen és a p*ncipárna, változó Mercedes és Ferrari

Verstappen egy elég markáns nyilatkozatott tett a második számú pilótákról, eközben pedig felidézett egy fiatalkori történetet is.

Pályafutása korábbi szakaszából mesélt el egy történetet a kétszeres F1-es világbajnok: van egy eszköz, amit soha többet nem hajlandó használni, mert édesapja gúnyolódó szavai komoly sebet ejtettek a lelkében. 

Szintén Verstappenhez és édesapjához köthető ez a nyilatkozat, melyben a holland arról mesélt, a második számú pilótáknak tudniuk kellene, hogy hol a helyük. Kérdés, hogy vajon konkrétan Sergio Pereznek intézte-e ezen szavakat, vagy csak úgy előtört belőle az őszinteségi roham?

A Ferrariról olyan hírek érkeztek, melyek szerint nagyjából 30 lóerőt találhatnak a következő szezon kezdetére, ha pedig arra is kíváncsiak vagytok, milyen változtatásokkal akarják legyőzni a Red Bullt, akkor kattintsatok ide!



A 2022-es szezon volt az első a hibrid érában, mikor nem a Mercedes nyerte meg a konstruktőri pontversenyt. Az Ezüst Nyilak jövőre egy alapjaiban átgondolt autóval vágnának vissza a Red Bullnak és a Ferrarinak.

Véget ért az F1 Esports Pro Series szezonja, az utolsó versenyt Frederik Rasmussen nyerte meg, azonban a bajnoki címet a McLaren Shadow játékosa, Lucas Blakeley szerezte meg.

Rövid híreink: bemutatták Valentino Rossi 2023-as versenygépét, ilyen hangja van a harmadik generációs Formula-E autóknak, Hamilton és Russell szívélyesen üdvözölték Mick Schumachert a Mercedesnél, itt pedig a 2023-as mezőny versenyzői által választott rajtszámokat tanulhatjátok be márciusig!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: