Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 28. kedd

FormulaE

Nyck de Vries kis híján mindent feladott

A korábbi McLaren-junior szerint 2017 fordulópont volt karrierjében, ugyanis akkor már afelé haladt, hogy feladja álmát, amely szerint ismert autóversenyző lesz.

részletek

De Vries nem bánja, hogy lemaradt az F1-ről

Azzal, hogy Nyck de Vries idén megnyerte az F2-es bajnokságot, úgy érzi, bizonyított magának, és a Mercedes Formula-E csapatánál kapott esélynek is örül. Az viszont zavarta, hogy a riválisok hamarabb tudtak feljebb lépni.

részletek

Félperces feltöltések jönnek a Formula-E-ben

Az FIA és a Formula-E elég konkrét terveket vázolt fel azt illetően, hogy miként képzeli el az elektromos sorozat következő evolúciós korszakát: a gyorstöltők népszerűsítése érdekében visszatérnek a bokszkiállások, de soha nem látott formában.

részletek

Wolffot meglepte, hogy „Mario Kartban” is vezetik a bajnokságot

Talán sok autósport-rajongó kitért a hitéből azt látva, hogy az F1-es dominancia mellett a Mercedes első Formula-E-hétvégéjéről is a tabella első helyén távozott. Toto Wolff sem hitte, hogy az általa Mario Kartnak tartott sorozatban ilyen jól kezdenek.

részletek

Formula-E: Megint Simsé a pole

A pénteki naphoz hasonlóan ezúttal is a BMW pilótája bizonyult a leggyorsabbnak, a Mercedeseknek viszont ezúttal nem ment - Buemi és Di Grassi fért még be a legjobb három közé.

részletek

Bird nyert, dobogón a Porsche és a Mercedes az FE-szezonnyitón

Régi ügyfélcsapat a két újonc óriás előtt – előzetesen elképzelhetetlen végeredménnyel zárult a Diriyah ePrix pénteki futama, amelyen a hatalmasakat előző Sam Bird ért elsőként célba, ám a debütáló Porsche és Mercedes is dobogóra került.

részletek

BMW a pole-ban, bekezdtek a Mercedesek

A szezon első időmérő edzésén Alexander Sims volt a leggyorsabb, de a gyári Mercedesek is remekül debütáltak - koradélután jön az első futam, nézzük, hogy milyen rajtráccsal.

részletek

A címvédő szerint illene Hamilton mentalitásához a Formula-E

A Formula-E első kétszeres bajnoka, a címvédő Jean-Eric Vergne el tudná képzelni, hogy Lewis Hamilton is náluk versenyezzen idővel, szerinte ugyanis az angol környezettudatos mentalitásához illene a bajnokság.

részletek

Itt a Formula-E 2019/2020-as mezőnye

Szinte az összes versenyzői ülés elkelt már a Formula-E november 22-én startoló hatodik szezonjára. 24 pilóta, 12 csapat, 10 gyártó – mutatjuk az összes maradót, váltót és új érkezőt!

részletek

Divat, technológia és autósport kapcsolódik össze egy Formula-E-csapatnál

A divat és a Formula-E első ránézésre két, egymástól meglehetősen távoli világnak tűnik. Pedig a Geoxnál ez a két terület találkozik egymással, méghozzá rendkívül gyümölcsözően. Interjú a cipőmárka első emberével, egyben a Formula-E-ben szereplő istálló tulajdonosával.

részletek

Formula-E: Ők lesznek a Mercedes pilótái az első szezonban

A novemberben kezdődő hatodik évadban már hivatalos, gyári csapatot indít a Mercedes, amely szorosan együttműködik az F1-es istállóval. Két McLaren-nevelésű versenyzőt igazoltak le.

részletek

Ha távoznia kell Grosjeannak, egy helyre biztosan nem megy

Romain Grosjean elgondolkodhatott mostanság azon, hogy mi lesz akkor, ha esetleg távoznia kell. A Formula-E akár szóba is kerülhet mint opció, az IndyCarba viszont nem menne, ennek pedig egészen prózai oka van: fél az oválpályáktól.

részletek
Olvastad már?