Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 6. hétfő

FormulaE

Újabb veszteségek: A WEC és az ERC is versenyeket fújt le

A Hosszútávú Világbajnokság és a Rali-Eb is csatlakozott azon szériák közé, melyek törölték vagy halasztották fordulójukat a koronavírus-járvány miatt. A Formula-E-ben egyelőre meg nem erősített hírek szerint két hónapig elmarad minden verseny.

részletek

Valencia mentheti meg a vírustól a Formula-E szezonját

A két már elhalasztott mellett további három verseny sorsa is bizonytalanná vált a Formula-E jelenlegi szezonjában: a sorozat szélsőséges lépésekre készül, hogy értékelhető maradjon a 2019/2020-as bajnokság.

részletek

Egyetlen napon múlhat a Róma ePrix halasztása

Már a második verseny sorsa vált kétségessé a Formula-E naptárában a koronavírus miatt. Olaszországban egy hónapig szünetelnek a sportesemények, a tilalom pont egy nappal az FE-futam előtt érne véget.

részletek

Akit örökké kísért, hogy nem jutott be az F1-be

Nem először osztja már meg fájdalmait az elszalasztott Formula-1-es lehetőség kapcsán a Formula-E élmenője, Mitch Evans, annak viszont örül, hogy ha a 12. helyre kvalifikál, az nem jelenti azt, hogy ott is kell célba érnie.

részletek

Mexikóváros ePrix: Evans sikere, a fél mezőny drámája

Hamar búcsúzott az esélyesek közül a pole-ból induló Porschével André Lotterer, 2. helyet dobott el Sam Bird, de hibázott az eddigi listavezető Stoffel Vandoorne is, miközben Mitch Evans nyomás nélkül nyert a Jaguarral.

részletek

Egyszerre az F1-ben és a Formula-E-ben - megoldotta a Mercedes a problémát

Eleinte komoly nehézség volt a Mercedesnek az, hogy párhuzamosan vannak jelen az F1-ben és a Formula E-ben. Mostanra ez már sokkal inkább hasznos a tudásmegosztás szempontjából.

részletek

Kapcsolják be biztonsági öveiket: Szujó Zoltán újra képernyőn - már vasárnap

Bejelentést tett a Formula-1-es közvetítésekből tavaly tavasszal kikerülő korábbi kommentátor: már most vasárnap képernyőre kerül egy autósportos műsor házigazdájaként.

részletek

Utolsó körös előzés a győzelemért az év első Formula-E futamán

Egészen az utolsó körig nyitott volt a Formula-E-ben a győzelem kérdése a chilei hétvégén, végül Maximilian Günther a legjobbkor hajtott végre egy tűpontos előzést, és nyert.

részletek

Nyck de Vries kis híján mindent feladott

A korábbi McLaren-junior szerint 2017 fordulópont volt karrierjében, ugyanis akkor már afelé haladt, hogy feladja álmát, amely szerint ismert autóversenyző lesz.

részletek

De Vries nem bánja, hogy lemaradt az F1-ről

Azzal, hogy Nyck de Vries idén megnyerte az F2-es bajnokságot, úgy érzi, bizonyított magának, és a Mercedes Formula-E csapatánál kapott esélynek is örül. Az viszont zavarta, hogy a riválisok hamarabb tudtak feljebb lépni.

részletek

Félperces feltöltések jönnek a Formula-E-ben

Az FIA és a Formula-E elég konkrét terveket vázolt fel azt illetően, hogy miként képzeli el az elektromos sorozat következő evolúciós korszakát: a gyorstöltők népszerűsítése érdekében visszatérnek a bokszkiállások, de soha nem látott formában.

részletek

Wolffot meglepte, hogy „Mario Kartban” is vezetik a bajnokságot

Talán sok autósport-rajongó kitért a hitéből azt látva, hogy az F1-es dominancia mellett a Mercedes első Formula-E-hétvégéjéről is a tabella első helyén távozott. Toto Wolff sem hitte, hogy az általa Mario Kartnak tartott sorozatban ilyen jól kezdenek.

részletek
Olvastad már?