DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 30. csütörtök

F1 hírek

Exkluzív: Alonso lehiggadt, valami készül?

Monzából jelentjük: a spanyol F1-es pilóta teljesen más hangnemben beszél a McLarenről, de vajon mi lehet ennek oka, mi készül a háttérben a wokingiaknál?

részletek

Massa: Végre egy jó pénteket teljesítettünk

A Williams rendre szenvedett az utóbbi nagydíjak szabadedzésein és időmérésein, most azonban mindkét pilóta optimistán látja a világot. Előfordulhat, hogy a grove-iak találtak valamit Monzára?

részletek

Raikkönen még nem találja az egyensúlyt

Kimi Raikkönen képtelen volt megtalálni a Ferrari megfelelő egyensúlyát a pénteki edzéseken, a finn autója nem arra ment, amerre ő szerette volna.

részletek

Ricciardo elégedett a versenytempóval

A Red Bull pilótáinak nem lesz könnyű dolga vasárnap, hiszen a rajtbüntetések miatt a mezőny végéről kell majd elrajtolniuk. Ricciardo ennek ellenére pozitívan értékelte az első monzai napot.

részletek

Hamilton ismét szoros meccsre számít

A Mercedes brit pilótája két monzai szabadedzést követően úgy érzi, ismét a Belga Nagydíjhoz hasonló, kiélezett küzdelemre van kilátás.

részletek

Még csak keresi az önbizalmát Vettel

A Ferrari német F1-es pilótája szerint egyelőre nincs minden rendben és javulniuk kell szombatra, de úgy érzi, hogy ezt meg is tudják tenni - kérdés, hogy mit csinál ehhez képest a Mercedes.

részletek

Nem csak Alonsót veszítheti el a Honda

Egyre jobban rezeg a léc a Honda alatt: Spában ismét egy frusztrált Alonsót láthattunk. Yusuke Hasegawa, a japánok főnöke attól fél, hogy nemcsak a spanyollal szakadhat meg a kapcsolatuk.

részletek

Bottas zárt az élen pénteken Hamilton előtt

A két Mercedes tizedre ugyanolyan időt produkált a péntek délutáni szabadedzésen, igaz, Sebastian Vettel a Ferrari erejét is megmutatta - váratlanul gyors eddig a McLaren.

részletek

Massa elárulta jövőbeli elképzeléseit

Felipe Massa már a 2016-os szezont követően vissza akart vonulni az F1-ből, de a Williams még egy évre maradásra bírta őt. A brazil most elmondta, hol szeretne versenyezni a száguldó cirkusz után.

részletek

Óriási erőt látott Schumacherben Montezemolo

Több, mint két évtizeden át volt a Ferrari karizmatikus vezére, átélte a Ferrari legjobb és legrosszabb napjait is. Schumacherhez is különleges emlék fűzi. De mit csinál a versenyek alatt most?

részletek

Újabb Red Bull-löket Szingapúrban

A Red Bull versenyzői jó eséllyel rajtbüntetést kapnak Monzában, hogy Szingapúrban aránylag friss motort használhassanak. A nekik fekvő pályán most új üzemanyag is gyorsítja majd őket.

részletek

Leclerc már idén csatlakozik a Sauberhez

Egészen egyértelmű jel utal arra, hogy a Ferrari-junior jövőre a svájci istálló pilótája lesz: az F2 éllovasa szabadedzéseken vezeti a C36-ot elsősorban olyan pályákon, melyeket nem ismer.

részletek