DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 19. vasárnap

F1 hírek

Schumachert lenyűgözte édesapja Benettonja

Igazi F1-es történelemórának lehettek szemtanúi a helyszínen lévők, hiszen a Belga Nagydíj előtt Mick Schumacher elvitte egy körre édesapja világbajnoki címet nyert Benettonját a spái aszfaltcsíkon.

részletek

Massa: Ez a nap egy győzelemmel ért fel

Felipe Massa pontokat szerzett, és elégedett lehetett a Belga Nagydíj hétvégéjével, Lance Strollról viszont ez nem mondható el. A kanadai éppen kicsúszott a pontszerző pozíciók közül.

részletek

„Még soha nem volt ilyen magas az értékem”

A spanyol F1-es pilóta újabb felejthető versenyt hagyott a háta mögött a Belga Nagydíjon - azonban egyáltalán nem aggódik a jövője miatt, legyen szó a McLaren, vagy más csapat ajánlatáról.

részletek

"Miért volt szükség safety carra?"

A Belga Nagydíjon győzedelmeskedő F1-es pilóta már a futam során megkérdőjelezte a biztonsági autó pályára hívásának jogosságát, a leintést követően pedig mesterkélt és NASCAR-szerű húzásnak minősítette ezt a versenybírák részéről.

részletek

Raikkönen lehangolt a büntetés miatt

Elégedetlenségét fejezte ki Kimi Raikkönen a Belga Nagydíj leintése után, szerinte indokolatlan volt a rá kiszabott stop&go büntetés.

részletek

Alonso elégedett a McLarennel, a Hondával nem

Idén sokadszor, szinte a versenyhétvégék felén azt láthatjuk, hogy Fernando Alonso motorhiba miatt kiáll a futamon. A Belga Nagydíjon sem történt ez másképp a spanyollal.

részletek

Ezért nem bírt Vettel Hamiltonnal a végén

Bár Sebastian Vettelnél volt a gumielőny az F1-es Belga Nagydíj záró szakaszában, nem tudta tartani a lépést az éllovassal - a Mercedes sportigazgatója szerint egy okos mérnöki tanácson múlt minden.

részletek

Nem csatázhat többet Ocon és Perez

A Belga Nagydíjon elvágták magukat a pilóták a csapatvezetőség szemében. Nem lesz több szabad verseny, ezentúl a bokszfalról diktálnak nekik, ígérte a Force India.

részletek

Ocon szerint Perez életveszélyes

A két Force India újabb csörtéjét hozta a Belga Nagydíj, kétszer is összeütköztek egymással. Ocon most már valóban kiakadt Perezre, aki szerinte veszélyezteti mindkettejük életét.

részletek

Verstappen türelme lassan el fog fogyni

A Red Bull F1-es pilótájáért több tízezer honfitársa szorított a spái lelátókon, a nyolcadik körben azonban csalódottan vehették tudomásul kedvencük újabb műszaki hibáját - nem kevésbé a 19 éves versenyző, aki szerint teljességgel elfogadhatatlan, ami történt.

részletek

Perez Ocont vádolja az ütközésért

A Belga Nagydíjon kétszer is koccantak a Force India pilótái, és a másodikért fizették a nagyobb árat: bár Esteban Ocon pontszerző helyen ért célba, mexikói csapattársa egy defekt után feladni kényszerült a versenyt.

részletek

Hamilton fontos üzenete a szurkolóknak

Az újraindítás után egyszerre frusztrált és rettenetesen felpörgött Hamilton üzent a szurkolóknak, Vettel kicsit csalódott a második hellyel, pedig a stratégia nyerőnek tűnt, Ricciardo pedig mindent kihozott a napból.

részletek