DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 21. kedd

F1 hírek

Hamilton és az olasz mentalitás

Lewis Hamilton komoly lépésre szánta el magát, amikor úgy döntött, 2025-ben csatlakozik a Ferrarihoz.

részletek

Brown szerint a McLaren jó helyzetben van

Miközben a riválisoknál jövés-menés tapasztalható, a McLarennél a stabilitásra fókuszálnak.

részletek

Perez: Rendkívül tisztelem Alonsót

Sergio Perez véleménye szerint Fernando Alonso jelenlegi F1-es teljesítménye egészen rendkívüli, amiért nagyon tiszteli a kétszeres világbajnokot.

részletek

„Fél tizedek döntenek” az F1-es alsóházban

Laurent Mekies szerint csak akkor szerezhet pontot az F1-es mezőny második fele, ha mindent tökéletesen csinál, és ez éles munkára sarkall mindenkit.

részletek

Miami, majd Európa: így folytatódik a szezon

A jövő hétvégi Miami Nagydíj után beindul az európai szezon az F1-ben: mutatjuk, hogyan alakul a versenynaptár a következő hetekben, hónapokban.

részletek

Ezért nézzétek meg az F1-kiállítást Bécsben

Aki még nem látta, az ne maradjon le róla: videós összefoglalónk arról, hogy miért érdemes kilátogatni Bécsbe, az F1-kiállításra.

részletek

Verstappenék találkoznak a Mercedesszel?

A Miami Nagydíj ebből a szempontból is fontos lehet: Max Verstappen stábja átbeszéli a helyzetet a Mercedes képviselőivel.

részletek

Q1: Két részre kellene osztani a mezőnyt?

A bokszutcai tülekedésre egyszerű megoldást vetett fel Alexander Albon, de miután kifejtette, gyorsan hozzátette, hogy „talán ez egy hülye ötlet.”

részletek

Rosberg nem merte megmondani, hogy befejezi

Az Abu Dhabiból hazafelé vezető úton a 2016-os F1-es bajnok nem merte megmondani főnökének, hogy visszavonul – Rosberg emellett a Drive to Survive sikeréről is beszélt.

részletek

Sainz: Ugrás az ismeretlenbe

A legkézenfekvőbb lehetőség az Audi, de más F1-es csapatok kapui is megnyílhatnak Carlos Sainz számára – a spanyol a döntés nehézségeiről beszélt.

részletek

F1 2025: Így néz ki most a pilótafelállás

Nico Hülkenberg bejelentése ellenére még mindig csak kilenc ülés sorsa tekinthető többé-kevésbé biztosnak a 2025-ös F1-es szezonra.

részletek

Jelentős fejlesztési csomagot hoz a McLaren

A gumikezelési gondjaik vannak célkeresztben, de Andrea Stella szerint ahhoz nem lesz elég egy csomag. Viszont így is jelentősebb előrelépést vár.

részletek