DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 17. hétfő

F1 hírek

„Sok ideje nem volt ilyen rossz a helyzetünk”

Helmut Marko szerint az imolai győzelmük egyedül Verstappen zsenijének köszönhető – nagyban küzdöttek az autó egyensúlyával, így voltak kétségei az Emilia-romagnai elsőséggel kapcsolatban.

részletek

Hivatalos: Pat Symonds az Andrettihez igazol

A Formula–1 vezető technikai igazgatója elhagyja a sportág vezetését és az Andretti készülő F1-es projektjében vállal szerepet!

részletek

„Az életemre esküszöm” – Newey és a Ferrari?

Az Adrian Newey ügyeit menedzselő Eddie Jordan „az életére esküszik”, hogy nem állapodtak meg a Ferrarival – ugyanis Newey még nem is tudja, mit akar csinálni.

részletek

Négy B opciója van az Audinak Sainz helyett?

Sajtóhírek szerint négy versenyzőt is számításba vesz a 2026-ban érkező gyártó. Andreas Seidl viszont elmondta: nem sietnek a döntéssel.

részletek

Sajtó: Távozik az F1 technikai igazgatója

Értesülések szerint távozik posztjáról Pat Symonds, a Formula-1 vezető technikai igazgatója, miután véglegesítették a 2026-os szabályokat.

részletek

Szavazás: Megérkezhet-e a vb-harcba Norris?

Vajon tényleg csatára késztetheti-e a McLaren britje Max Verstappent? Szavazzatok a cikkben!

részletek

Wolff bűnösnek érzi magát Antonelli miatt

Biztos benne, hogy egy nap nagyszerű F1-es pilóta válik a 17 éves olaszból, de a Mercedes-főnök nem akar semmit siettetni a neveltjükkel kapcsolatban.

részletek

Nehezen vezethetővé vált az Aston Martin

Mike Krack csapatfőnök szerint erre utalnak Fernando Alonso imolai hibái. Elismerte: nem elégedettek az imolai két F1-es ponttal.

részletek

Miért úszta meg a dupla büntetést Albon?

Nem jól rögzített kerékkel engedte ki a pályára a Williams az imolai F1-es futamon, amiért szankcionálták is a thai-brit pilótát, de egy második vizsgálatnak is alávetették.

részletek

Felpörgetné az F1-es fejlesztéseket a Ferrari

Vegyesek az érzései Vasseurnek Imola után, de úgy érzi: az idei F1-es szezonra hatványozottan igaz, hogy nincs még lefutva a bajnokság hét futam után.

részletek

Az F1-es Monacói Nagydíj teljes menetrendje

A legendás Monacói Nagydíjat rendezik meg hétvégén az F1-ben, közben az USA az Indy500-ra figyel: íme a hétvége programja a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Pitwall: Izgalmassá válhat az F1-es szezon?

Jó hétvégét zárt az F1, Albon hosszabbított, visszatérhet Vettel, Binotto és Mick Schumacher, de Bottas és Sainz is szóba került a héten – összegeztük az elmúlt napok legfontosabb F1-es és nem F1-es híreit.

részletek