DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 22. szombat

F1 hírek

A Monacói Nagydíj 2. edzésének végeredménye

Charles Leclerc az élen, Lewis Hamilton mögötte, a Red Bullok kisebb gondban: így zárult a pénteki nap Monacóban.

részletek

Leclerc-show és pattogó Red Bullok Monacóban

Leclerc az élen, Lewis Hamilton mögötte: a Red Bullok nem tűntek túl magabiztosnak pénteken. Ez történt az F1-es Monacói Nagydíj második szabadedzésén.

részletek

Elárulta a Red Bull, ki az első számú opció

Helmut Marko beszélt ismét a második F1-es ülésük sorsáról: az is kiderült, meddig szeretnének döntést hozni a világbajnok energiaitalosok.

részletek

F1-es Monacói Nagydíj – az 1. edzés eredménye

Hamilton vezetésével élre törő Mercedes, remeklő McLaren, rejtőzködő Ferrari és Red Bull: az első monacói tréning végeredményét mutatjuk.

részletek

Hamilton-elsőséggel indult a monacói hétvége

Némileg váratlan Mercedes–McLaren sorminta rajzolódott ki az élen, a Ferrari és a Red Bull viszont nem tette fel a lágy gumikat az első edzésen.

részletek

Speciális szárnyat hozott Monacóba a Red Bull

Külön erre a hétvégére készült egy megoldással a világbajnok F1-es csapat.

részletek

„Ott vagyunk a vb-harcban” – Norris

Lando Norris szerint a McLarennek van egy nagy fegyvere, és könnyedén felzárkózhatnak majd akár a Red Bullra is, ha úgy fordul a helyzet.

részletek

Kapkodással indult az F1-es hétvége Monacóban

Furcsa körülmények között indult útjára az idei F1-es hétvége Monacóban: helyszíni összefoglalónk a csütörtöki nap végén.

részletek

Sainz: Nem hagyok semmit kicsúszni a kezemből

Továbbra sem döntött a jövőjéről a spanyol F1-es, aki állítja: nem szabott magának határidőket. Látni akarja az összes opciót, hogy a legjobbat választhassa közülük.

részletek

Verstappen: Nehezen legyőzhető csapat vagyunk

Az elmúlt évek élmezőnyben gyűjtött tapasztalata jelenti az előnyüket a riválisokhoz képest az F1-es címvédő szerint – aki viszont Monacóban nem számít könnyű menetre.

részletek

Így kedvez Monaco a Mercedesnek – Russell

A legutóbbi fejlesztésekkel már történt egy előrelépés, az utcai F1-es pálya lassú kanyarjainak köszönhetően pedig nem érvényesül a W15 gyengesége – spekulál George Russell.

részletek

Verstappen Antonellinek: „Kövess el hibákat!”

A háromszoros F1-es világbajnok szerint ezek is fontosak a versenyzők fejlődésében. Russell is elmondta, mit szólna hozzá, ha a fiatal olasz érkezne mellé.

részletek