Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 7. vasárnap

szabályváltozások

Wolff: Különösen nehéz lesz a 2020-as év

A Mercedes csapatfőnöke szerint nagyon nehéz lesz megtalálni a megfelelő egyensúlyt az idei és a teljesen új szabályokat hozó következő idényre vonatkozó fejlesztések között.

részletek

Elvennék a Ferrari vétójogát 2021-től

Különleges bánásmódban részesül a Scuderia a Formula-1-ben, akár egyedül is megakadályozhatott bármilyen szabálymódosítást egyedi vétójogával. 2021-től könnyen lehet, hogy ezt elveszíti.

részletek

Sainz: A DRS nélkül nulla előzés lenne a Formula-1-ben

A McLaren spanyol pilótája egyáltalán nem rajongója a nyitható hátsó szárnyas rendszernek, de elismeri, a DRS nélkül egyáltalán nem lehetne előzni. Ez a helyzet 2021-től azonban megváltozhat.

részletek

Villeneuve: Jobb volt, amikor Senna és Prost mindenkit lekörözött?

Az 1997-es világbajnok borzalmas elképzelésnek tartja a fordított rajtrács ötletét, szerinte az már nem versenyzés lenne, hanem egy játék. Azt sem érti, miért sírja vissza mindenki Senna és Prost korát.

részletek

Vettel: Nem kell mindent a feje tetejére állítani

A Ferrari F1-es pilótája szerint nem szabad, hogy az utóbbi hetek izgalmas versenyei miatt hátradőljenek a sport vezetői, ugyanakkor a német figyelmeztet: a ló túloldalára sem kell átesni.

részletek

Még tovább csúszhat a 2021-es szabályok elfogadása

Sajtóhírek szerint az F1-es istállók Montrealban megállapodtak arról, hogy októberig még dolgoznak a technikai előírásokon – az viszont valószínű, hogy mindenképp jön a költséglimit.

részletek

Vettel 2020 végén visszavonulhat

A jövő év végéig élő szerződéssel rendelkezik Sebastian Vettel a Ferrarival, de egyáltalán nem biztos abban, hogy utána is marad a száguldó cirkuszban. A szabályváltozásokon rengeteg múlhat.

részletek

2021 az utolsó esély a zuhanás megállítására?

A korábbi McLaren-főnök szerint nagyon rossz irányba tart a Formula-1 azzal, hogy az elképesztő költségek miatt óriási a szakadék az élcsapatok mögött. A 2021-es szabályváltozás hozhat megoldást.

részletek

1,5 másodpercet lassulhatnak az autók a Ferrari szerint

Mattia Binotto, a maranellóiak F1-es csapatfőnöke szerint előzetesen is erre számítottak, ezt pedig megerősítették a szélcsatornában gyűjtött adatok – kérdés, ki mennyit tudott ebből visszanyerni.

részletek

Steiner: Még nagyobb előnyük lesz az élcsapatoknak

A Haas F1-es csapatvezetője is csatlakozott azok táborához, akik szerint a 2019-es szabályváltozások csak mélyíteni fogják a szakadékot a nagycsapatok és a középmezőny között.

részletek

Mercedes: Akár a Williams is megverhet jövőre minket!

Elég, ha a megint kicsit átalakuló szabályok sűrűjében megtlalál egy kiskaput, és beletalál egy olyan dologba, amire a többiek nem is gondoltak. A Mercedes a holtszezoni felkészülés során egyelőre minden csapattól tart.

részletek

Ecclestone: A Mercedes 2021 után is dominál

Három szezon múlva jelentősen átalakulnak az autók, így sokan azt várják, hogy akkora elmúlhat a Mercedes dominanciája. Az F1 egykori ura megmagyarázta, szerinte miért nem lesz így.

részletek
Olvastad már?