DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 14. vasárnap

gumikopás

Tartott Suzukától, de előrelépett a Ferrari

Korábbi gyengeségük miatt a kelleténél jobban aggódtak az F1-es Japán Nagydíjon Frederic Vasseur szerint, de most bebizonyosodott, hogy fejlődtek.

részletek

Leclerc: Egy kicsit túl agresszív lehetek

Charles Leclerc gyakran veszít pozíciót a versenyek végén, ez pedig szerinte annak lehet a következménye, hogy túlzottan agresszív a vezetési stílusa és így hamarabb elkoptatja a gumikat, mint Vettel.

részletek

Hamilton gumija már a végét járta

A Mercedes elismerte, nagy szerencséje volt Lewis Hamiltonnak a biztonsági autóval, ugyanis jó eséllyel a következő körben kereket kellett volna cserélnie. Már elkezdett sok időt veszteni Bottasszal szemben.

részletek

Drasztikusan jobban kopó Pirellik jöhetnek jövőre

Az F1 vezetői azon igyekeznek, hogy minél több izgalmat vigyenek a sportba. Ennek érdekében az abroncsok kopásának mértéke alaposan megnőhet 2020-tól, a Pirelli azonban ezt nem szeretné.

részletek

McLaren: Változás lesz a nagy gumikopás

Jó eséllyel izgalmasabbá válnak a futamok idén a Pirelli új keverékeinek köszönhetően. A bokszlátogatások könnyen megduplázódhatnak, erre számít a McLaren is. Csak ennyin múlna?

részletek

Verstappen csalódott, Ricciardo kicsit sem

A Red Bullok mindent megtettek Brazíliában, de az elérhető maximum, az ötödik és hatodik hely sült ki ebből. Verstappen a gumikopásért a gyenge motorteljesítményt okolta, Ricciardo nem panaszkodik.

részletek

Grosjeant „elkussoltatta” saját csapata

Romain Grosjean kellemetlen jelenet részese volt az USA Nagydíjának záró szakaszában, súlyos gumiproblémáiról panaszkodott ugyanis, ám saját csapata csak annyit reagált, hogy fogja be a száját.

részletek

Mit vár a Pirelli Bahreintől?

Egyetlen hét telik el mindössze a Kínai és a Bahreini Nagydíj között, így a csapatok és a pilóták máris gőzerővel készülnek a következő futamra. Nincs ez másképp a gumiszállítóval, a Pirellivel sem.

részletek

Mercedes: Ha Verstappen egy körrel előbb cserél kereket, győztünk volna

A Mercedesnél a nyilatkozatok ellenére a jelek szerint továbbra sem tudják teljesen túltenni magukat az ausztráliai vereségen. Még mindig számolgatnak és most kihozták, hogy egy kör hiányzott mindössze számukra a győzelemhez.

részletek

Hamilton: Nem a stratégiával hibáztunk

A Mercedes háromszoros világbajnok pilótája, Lewis Hamilton szerint a korábbi kerékcsere, ami miatt Vettel végül le tudta őt győzni, szükségszerű volt a hirtelen tapadásvesztés miatt.

részletek